Supač video, pokazuje koliko je dobro napravljen okoliš, općenito RDR svijet.
Armor, jesi igrao?
Meni se nakon gledanja odma opet igra.
Supač video, pokazuje koliko je dobro napravljen okoliš, općenito RDR svijet.
Armor, jesi igrao?
Meni se nakon gledanja odma opet igra.
Armor, jesi igrao?
Nažalost nisam još.
Pokušavam od nekog posuditi ali zasad mi ne uspijeva...
Držal sam ga prekjučer u rukama u VŽ-u, to je zasad najbliže iskukstvo s tom igrom :)
Još kad gledam na PSN-u kak izlaze besplatni DLC-ovi, dođe mi slabo
Pa pokušavam doći do nekih zamjena ali imam samo Killzone 2, a para za kupiti nemam...
Možda se u skoro vrijeme ipak desi jedna posudba
igra je fantasticna ali ponekad framerate zna tako past da mi se zgadi...
Nisam primijetio. Na čemu igraš?
hmm a ja bi se dao kladit da je to do tvog xboxa nevjerujem bas previse tom slimu
Hehe još uvijek ništa od ikakvih naznaka da bi bilo porta na PC u budućnosti..
Nekak si mislim da bi mogli to oko Božića pustiti a najaviti kakvih mjesec, dva ranije - wishful thinking!
na xbox360 slimu igram.Ne bi rekao da je do mog xboxa jer se ljudi zale na framerate koji imaju elite...
Igra je fenomenalna, jednostavno mi je na konzoli puno veći uzitak igrat. U zadnjih godinu-dvije, od igara sam odigrao do kraja samo fallout 3, bf bc 2, AC 2.
Još sam igrao PES i GRID u mp, ostalo se sve svodi na to da skinem igru, probam, zgasim i ne igram više.
RDR sam prešao do kraja, ostao mi je još jedan stranger i oni challenge-i do kraja.
Znam da je OT, ali mogu li preuzimati dlcove sa neta bez rizika od bana?
Ne planiram igrat ništa online, ali htio bi recimo silver membership, znači sve osim igranja.
na xbox360 slimu igram.Ne bi rekao da je do mog xboxa jer se ljudi zale na framerate koji imaju elite...
starom elitu na na novom slimu(mislim na ljude za koje si napiso da isto imaju problema)
Dal neko zna oće i kada će izać za pc?
Ja sam vidio video i poludio sam za igrom
ako ikad izađe za pc ni jedna sporedna misija, ni jedan zadatak(ni jedan jelen) mi neće
promaći.
Po stoti put, ne planiraju zasad portat na PC.
Dal neko zna oće i kada će izać za pc?
Ja sam vidio video i poludio sam za igrom
ako ikad izađe za pc ni jedna sporedna misija, ni jedan zadatak(ni jedan jelen) mi neće
promaći.
NE
Danas sam bacio prvi puta multić a da nije bio free roam.
Dosta je teško moram priznati, jako sam se teško snašao među ekipom koja je u pravilu već prilično visoki level. Očita je prednost ekipe sa jačim oružjem tako da sam uglavnom runde završavao sa K/D 0.5. Al dobro, prilično je zabavno. :)
tako je bilo i za gta4,
pa ga igram na pc.
Ma bit će PC port i to vjerojatno 'enhanced' sa dx11 efektima samo je pitanje vremena
tako je bilo i za gta4,
pa ga igram na pc.
Zato i jesam napisao zasad. Ako je pitanje jel planiraju, a rekli su da ne planiraju, onda zasad ne planiraju. Jedino da i sam radim u Rockstaru pa da imam informacije da se radi port.
problem sa framerateom mi je zasad u armadillu u cutscenovima i kad je vatra...
Ma bit će PC port i to vjerojatno 'enhanced' sa dx11 efektima samo je pitanje vremena
Heh ti si opasno zagrizo :)
I ja se nadam se danu da igru portaju na PC...
starom elitu na na novom slimu(mislim na ljude za koje si napiso da isto imaju problema)
da na starom...
sta ste navalili visee s tim PC-om. Trenutno nije u planu kad bude onda diskutirajte o tom kako ce bit. Bezveze svako drugi post '' da mi je pc ovo ono ''
Ako bude bice vijest sta smarate vise sve s tim
sta ste navalili visee s tim PC-om. Trenutno nije u planu kad bude onda diskutirajte o tom kako ce bit. Bezveze svako drugi post '' da mi je pc ovo ono ''
Ako bude bice vijest sta smarate vise sve s tim
Moramo o nećem raspravljat
Vjerujem ti.. na žalost, trenutačno su mi sredstva drugačije raspoređena i neću imati mjesta u kućnom buđetu za Xbox do daljnjega
Osim toga već se previše približava rok za kupnju nekakve dx11 grafulje i dolaze solidni naslovi na PC tako da.. možda tek iduću generaciju Xbox-a ubodem
Kupio ga odmah prvi dan za PS3, cim je izasao, 21.5. Presao odlican single-player, tj. prešao sam priču, sada igram one dodatne misije koje su mi ostale i hunter challenge-ove. Budem igrao i multiplayer, samo dok prvo završim Alan Wake-a na X360.
Baš sam počeo malo igrat igru i čini mi se odlična samo što mrzim igrat igre na xboxu neznam zakaj al vjerovatno zato što igram sa kontrolerom što mrzim i nemam taj osjećaj ko na kompu tak da se nadam i verziji za pc no ako je i nebude nema veze zato imam konzolu.
Prešao sam ju još kad je izašla... Definitivno mi je među 3 najbolje igrice IKAD. Sad ju planiram ponovno prelaziti Zakon ugođaj, misije, sve...
Jel PS3 verzija ima trofeje?
Ima