Red Dead Redemption

poruka: 650
|
čitano: 196.038
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
16 godina
RE: Red Dead Redemption
toxic kaže...

Joj malo me pocele zivcirat ove sporedne misije, sakupljanje cvijeca ,pomaganje ludoj babi i to besplatno kmeeeeeee, imam 0 dolara pas mtr

Ja sam u Blackwateru napravio samo onu prvu misiju da dobijem High Power pistol i krenuo na zavrsavanje tih "sporednih" chalangea.

meni su bas bili fora, ostao mi samo Sharpshooter rank 9 i 10 za napraviti.

Kada to zavrsim idem na zavrsavanje Blackwater chalangea i onda ganjanje 100% completion

17 godina
Mauro kaže...
toxic kaže...

Joj malo me pocele zivcirat ove sporedne misije, sakupljanje cvijeca ,pomaganje ludoj babi i to besplatno kmeeeeeee, imam 0 dolara pas mtr

Ja sam u Blackwateru napravio samo onu prvu misiju da dobijem High Power pistol i krenuo na zavrsavanje tih "sporednih" chalangea.

meni su bas bili fora, ostao mi samo Sharpshooter rank 9 i 10 za napraviti.

Kada to zavrsim idem na zavrsavanje Blackwater chalangea i onda ganjanje 100% completion

Ja se bojim da cu odgodit igranje rdr-a zbog Forze Motorsport 3, nazalost.

Taj RDR sam krenuo igrat sam tak da igram i malo me bio zadrzo do nije dosla mi utrka ova gore navedena.

Strano me zivcira sam uzasno nespretan sa aimom, jbte iso sam gadat one ptice za pare i popusio 2 puta, a to je tako kada naglo iz pc gaminga odes na konzole, da mi je na pcu ta igra proso bi je vec... A ovako me malo hebe taj aim i lako odustanme :D ali kad zavrsim forzu idem na tu igru a mozda se odlucim istovremeno i jedno i drugo malo ovo malo ono...

17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Strano me zivcira sam uzasno nespretan sa aimom, jbte iso sam gadat one ptice za pare i popusio 2 puta, a to je tako kada naglo iz pc gaminga odes na konzole, da mi je na pcu ta igra proso bi je vec... A ovako me malo hebe taj aim i lako odustanme :D ali kad zavrsim forzu idem na tu igru a mozda se odlucim istovremeno i jedno i drugo malo ovo malo ono...

Uključi si auto aim onda. :)

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
17 godina
Danny_HR kaže...
toxic kaže...

Uključi si auto aim onda. :)

I koji je gust onda?

17 godina
neaktivan
Pa čuj, ak nemreš bez njega onda ti je sigurno gušt. S vremenom, kad se malo ufuraš u gljive onda će ti svaku igru biti lakše bez auto aima igrati, do tada, malo se zabavljaj...
16 godina
Red Dead Redemption

Jedini FPS koji sam igrao na konzoli je Killzone2, a i s njima sam se dobrano napatio dok nisam bar malo usao u aim :)

Probao sam i BF BC2 Demo na PS3 i tako me je aimanje nazivciralo da sam na kraju potpuno odustao od igre uopce da ju ni dan danas nisam nabavio (niti na PC-u) iako svi pricaju kako je igra tesko ludilo Osmijeh

Tako da je kod mene filozofija nekako - FPS na PC, a ostalo igram na PS3

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 9:54 (Mauro).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Jedini FPS koji sam igrao na konzoli je Killzone2, a i s njima sam se dobrano napatio dok nisam bar malo usao u aim :)

Probao sam i BF BC2 Demo na PS3 i tako me je aimanje nazivciralo da sam na kraju potpuno odustao od igre uopce da ju ni dan danas nisam nabavio (niti na PC-u) iako svi pricaju kako je igra tesko ludilo Osmijeh

Viš, ja sam se jako brzo naviknuo na kontroler. Iako i dalje online FPS-ove igram na PC.

Kad je Dado_ZG78 bio kod mene baš se i on čudio kako brzo naciljam i pogodim, iako ni on nije imao puno problema, već nakon par minuta počeo je ulaziti u element...

Sve je to od osobe do osobe...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.6.2010 9:56 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Mauro kaže...

Kada je brat na PS3 igrao Killzone 2, uzmem ja kontroler da malo probam igru i dok ja nekoga naciljam sa tim gljivicama na kontroleru ubiju me barem 5 puta, reko svaka čast ali ne hvala :)) Što se tiče RDR igra je zbilja dobra, Rockstar se usavršio u tom žanru, nadam se konverziji...

15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

neki dan sam je vidio na youtubu zbog nje i god of Wara 3 kupujem ps3 previse me podsjeca na legendarni GUN na (ps2). A i dosta mi je vise zajebavanja sa racunalnim komponentama i toga  da svake godine moram dat 3 milje kuna da bi normalno igrao neku igru zato kupim ps3 i miran sam Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 15:48 (The White Wolf).

1 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption

Ah tek sam na 25% igre, ali nvm uzivam u njoj, sve napetije pocnije biti cak mi zarucnica kaze kad me gleda dok igram ko neki film... Svida mi se igra, iako sa nestrpljenjem cekam da ju prodem pa da mogu na drugu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

kako se može negdje zapaliti vatra i onda tamo sejvati i teleportitati na neke lokacije (vidio sam u gamereportu)

XBOX Live: badcxx

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ako imaš PS3 onda stisneš Select pa R1 i izabereš Basic Campsite

zakon
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 21:55 (nidjo123).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
RPG vs TENK kaže...

kako se može negdje zapaliti vatra i onda tamo sejvati i teleportitati na neke lokacije (vidio sam u gamereportu)

Na PS3:

stisnes Select tipku i onda to se otvori tvoj Backpack (nazovimo to tako).

To je tamo gdje ti se nalaze itemi koje imas, biljke i skinovi zivotinja i tako.

Sa L1/R1 skrolas kroz to i vidjet ces u srednjem tabu Campfire (ili kako se vec zove, nije mi PS3 pri ruci da provjerim). Dodjes na to, stisnes X i aktiviras Campfire.

Onda u njoj imas opcije kao Change Outfit, Save, Travel to Destination.

Na XBoxu je isto tako samo treba neke druge tipke stisnuti vjerovatno.

Bit je da udjes u item menu i tamo odaberes Campfire.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.6.2010 21:59 (Mauro).
17 godina
Red Dead Redemption

E koliko vremenski otprilike treba da se prode igra u satima??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
toxic kaže...

E koliko vremenski otprilike treba da se prode igra u satima??

Evo kako kod mene izgledaju statsi sa Rockstar Social Kluba.

Nisu full updateani, ali daju ti neku sliku. Inace, ovo je sa svim glavnim misijama zavrsenim, ostalo nesto sporednih misija, outfita i slicno sto je potrebno za 100% completed game.

Stats Stats
17 godina
Red Dead Redemption

Znaci izmedu 30 i 35 sati tak sam si i mislio. solidno mogu reci

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption

na xboxu nigdje ne postoji opcija za campfire koliko ja to vidim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

na xboxu nigdje ne postoji opcija za campfire koliko ja to vidim

Postoji, stisni gumb "back", pa RB, pa ti je na prvom mjestu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 18:22 (Danny_HR).
17 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Ima li naznake za PC verziju? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

NE

i nebuditi veše s tim dosadni

16 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
VirtUoso kaže...

NE

Ne budi ti bahat tako...

16 godina
neaktivan
stipica_zd kaže...
RPG vs TENK kaže...
VirtUoso kaže...

NE

Ne budi ti bahat tako...

ovo je ja mislim več 100 poruka oče li biti za pc?

a ljepo na games masteru piše da neče

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.6.2010 21:20 (RPG vs TENK).
17 godina
neaktivan
RPG vs TENK kaže...
ovo je ja mislim več 100 poruka oče li biti za pc?

a ljepo na games masteru piše da neče

U biti kažu da ZA SADA nema planova a ne da neće biti NIKADA.. Neodlučan

Lijep pozdrav ;)
16 godina
Red Dead Redemption

Kupujem uskoro xbox 360, jedva čekam isprobati ovu igru.

Software is like sex... it's better when it's free (Linus Torvalds)
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

jos da joj i cijena padne bilo bi super al ko bu to deocekal...

Nothing is true, everything is permitted
15 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo nakon dugo vremena i ja sam dobio mogucnost da odigram igru.........sa frendom na ps3....Oduševljen sam.!Igrica je vrh...presli smo nekih 80 posto...sad trenutno rješavamo Strangere i malo lovimo po šumi medjvjede, vukove...itd... igra je ogromna...nikad ne dojadi..Kad dođem u zg ...nabavit ću ju za svoj x360...jer čujem da je multiplayer isto odličan=)

4 0 hvala 0
17 godina
Red Dead Redemption

Proso igru jao brzo ajmo reci, 17h igranja, nisam uopce iso sporedne misije obavljat i zahebavat se sa ubijanjem zivina itd. samo sam igrao glavne misije i to je to hasta la vista.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Proso igru jao brzo ajmo reci, 17h igranja, nisam uopce iso sporedne misije obavljat i zahebavat se sa ubijanjem zivina itd. samo sam igrao glavne misije i to je to hasta la vista.

Ha može se i tako, ali meni bi osobno bilo žao ne vidjeti sve što jedna tako velika igra nudi..

Lijep pozdrav ;)
16 godina
neaktivan
Red Dead Redemption

Evo jedan predobar video.

2 0 hvala 1
17 godina
M0by kaže...

Evo jedan predobar video.

Fenomenalan video!

Treba biti majstor za to napraviti, vidi se to i kroz sam tekst

Tako funkcionira Formula 1 - rekao je kolumbijski vozač
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Nakon lažljivaca i prevaranata - noćna mora
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice