Što je bolje kupiti Xbox ili Playstation 2?
Neznam šta bi rađe uzeo. Xbox ima bolju grafiku, a Ps2 ima više igara.
Sad što je bolje uzeti?
Što je bolje kupiti Xbox ili Playstation 2?
Neznam šta bi rađe uzeo. Xbox ima bolju grafiku, a Ps2 ima više igara.
Sad što je bolje uzeti?
koje je to pitanje, xbox je bolji 100 puta. iako sam playstation fan, dvica se ne može uspoređivat sa xbox-om 360. i xbox 360 ima dosta igara.
Ne uspoređujem ja dvicu sa tristošesticom nego sa Xbox-om običnim s onim šta je izašao 2001.
aha, izvini, to je već nešto drugo. e sad bi tu uzeo playstation, možda je slabija grafika ali se isplati.
Što vi kažete ljudi koji je bolji?
Kratko i jasno,PS2.
Ajde ljudi malo komentirajte. Da vidim koja je bolja konzola.
xbox obicni mi djeluje zapostavljenije od ps2 stoga ps 2
PS2 definitivno!
ps2 definitivno...imag ga nekoliko godina 4 ja mislim i sad sam presao na ps3 ali ipak nkada znam i njega upaliti prvenstveno zbog grand turisma 4...
Rekao bih PS2, iako box ima bolju grafiku i to...a na PS2 imaš i jako kvalitetnih igara ekskluzivnih za njega, npr. Ratchet & Clank serijal ili Gran Turismo
PS2
PS2, svih 4 godina koje ga imam, nije ni jedanput zaštekao...PREPORUKA!!!
Pogotovo sad kada je pojeftinio..
PS2, svih 4 godina koje ga imam, nije ni jedanput zaštekao...PREPORUKA!!!
Pogotovo sad kada je pojeftinio..
pa kolka mu je cjena
Evo ima u Sophosu: http://webshop.sophoslab.hr/?konzole/48/
A inače ga možeš naći u raznoraznim oglasnicima od 400 do 500-600kn..
imam xbox i oko 1000 igrica i grafika je bolja nego na ps3-ci pa nemojte lagat
haha koji si ti lik. imaš oko 1000 "igrica".
1. kaže se igra
2. nabroji mi 70 igara koje imaš
3. grafika bolja od ps3?! jel to tiskarska greška ili šta. ako nije onda je tvoj xbox čudo veliko
nemoj LAGAT ps2 ima još aktualnih igara pes2010 fifa 2010 dok xbox nema niti jednu zadnja koja je izašla bila je prije godinu dvije
daj sliku barem 10 igra koje imaš
Plejka definitvno,ne znam što bih bez nje!!!
ma ljudi sta se mucite vidite da je to jos jedan balavac koji se dasao ku*cit i glumit budalu na forumu...
EDIT : cuj 1000 igara....hahahahahahaah....dobro me nasmijao....
Nema dileme, kratko i jasno - PS2!
Hahah... Xbox ima 950 igara, znači se*eš. A Xbox 100 % nema bolju grafiku od trojke, a ako ima onda moj mobitel ima bolju grafiku od PS2.
ps2 zbog god of wara
PS2 bez razmisljanja..
PS2 JER MOŽEŠ IGRATI DIVLJAKE A NA BOXU NE TOČKA KRAJ PRIČE
Tu uopće nemoraš razmišljat. Pa ps2 je i dan danas vjerovatno najpopularnija konzola i teško da će je po prodaji nadmašit bilo koja od novih. Igara ima napretek što starijih, a što novijih i još izlaze. Dakle naigrat češ se do mile volje.
A isplatilo bi se uzet i PSP. Jer većina hit igara s PS2 dolazi na PSP. Npr. God of War, Gran Turismo, Jak n Daxter, Syphon Filter, GTA-ovi......
Nije bolji psp. Na ps2 možeš sa prijateljima u istoj kući igrat igre (to je i razlog što sam ja kupio svog - pes, gt...)
PS2 je puno bolji što se eksluziva tiče..
A X360 vs PS3.. to je već druga priča