zasto kupujete modane konzole, jednostavno nemojte, ne isplati se nikako....
ako ju modate ne mozete ici vise na xbl zbog cega xbox je napravljen i radi cega ga svi kupuju, xbox bez xbl nije nist, "prazna kutija"...
dobro moci cete igrat besplatno pirate koje skinete ali nista vise od tog, s vremenom to dojadi i sta onda, a o bugovima i da ne govorimo....
ne budite skrti, kupite igricu tu tam koju volite i uzivajte u njoj maksimalno, svaka ulozena kuna ce vam se vratit 100% a zabavu koju nudi xbl sa njom ce bit duplo veca...
podrzavajte autore igrica, igrajte sa ljudima diljem svijeta a i supprot je nevjerovatno dobar....
ja sam isto u pocetku bio skeptican sto se tice toga, sta ja to imam kupovat igrice i trosit bezveze novce, ali sam kasnije vidio sta to moze i sta se nudi i promijenio sam misljenje....
igrica po igrica=kolekcija, ako i nemate novaca za brdo igrica, kupite jednu-dvije i mijenjajte, prodavajte itd...neka igrice putuju....a ima i bezbroj akcija na xbl sta se tice golda i igrica, a uvijek su tu i zavvi, game.co.uk, njuskalo, bug forum, pa cak i ebay....
to je moj osvrt na to i nista vise, naravno svatko ima pravo na svoje...
SeleS

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure