- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel itko zna gdje se može kupiti novi(nerabljeni) hard drive za xbox 360 kn od 20 GB, a da nije ****nih 700 kn (trostruko više nego u zapadnim zemljama)? pokušao sam naručiti preko ebayja, ali naravno, ne isporučuju manje od 10 komada. u sophoslabu ga ni nemaju trenutačno, a tim lopovskim govnarima ne bi dao 700 kn za disk od 20GB(!!!!!!!) da mi život ovisi o tom.
Kupio sam polovni xbox 360 (star 2 godine). Dashboard verzija je 2.0.8955.0 (October 28, 2009). I sada, dok ga ne upgradeam htio bih pržiti novije igre i igrati na njemu no ne znam koji wave moram koristiti pri patchiranju iso-a. Probao sam ufc undisputed 2010 patchirati na wave 2 ali nije išlo, ali ne znam kako da doznam firmware verziju tog xboxa pa da znam odrediti wave. Zna itko?
Skini najnoviji ABGX360 i najnoviji IMGBURN i pogledaj tutorijale po youtube-u.Nije teško pržiti makar to tako izgleda.
Da li oni u sophoslabu prilikom modifikacije stavljaju novi disk drive ili ostaje original? Ako stavljaju novi zna li itko koji je to?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
dali ja mogu sam modat xbox
dali ja mogu sam modat xbox?
naravno da mozes
naravno da mozes
kako
naravno da mozes
kako
kad bi uzeo Xbox 360 4gb dali na nju mogu nadogradit hdd
ili na konzolu od 256mb
nisam previše informiran
nemojte se ljutit(ispada da pitam gluposti)
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
dali ja mogu sam modat xbox
jel zna tko da mi to pojasni
"Stigla ja modifikacija za slim konzolu"
Tako je, trenutno je moguce modificirati samo konzole kojima je MFR date iz 7. mjeseca u 2010. Ima i rijeđih primjeraka koji su kasnije napravljeni i da se daju modificirati ali da se provjeri mora se otvoriti konzola...
"Stigla ja modifikacija za slim konzolu"
tu vam apsolutno sve piše: http://www.infomark.hr/news/34 
zna li netko što točno trebam imati da bih mogao pokrenuti igre s AP 2.5 zaštitom znam da trebam imat firmware LT+ al šta još trebam imat ak mi netko može objasnit
Hvala
Ako imas LT+ onda samo igru provuces kroz abgx360 (obavezno jer ce ti on patchati igru da te ne banaju) i spržiš...
Evo sutra idem u Italiju po vjerojatno novi xbox 360 elite pa zato imam nekoliko pitanja za strucnjake posto mi je ovo 1. xbox konzola
1. gledo sam na talijanskom gamestop sajtu cijene xbox 360 elite konzole pa me zanima dali ova njihova akcija po 159 eura + igra po odabiru vrijedi i za nove konzole ili samo re-play?? evo link
http://www.gamestop.it/core/common/default.aspx?platform=4&genre=106o
2. isto tako sam gledao na njuskalu i nasao vrlo primamaljiv oglas-http://www.njuskalo.hr/xbox/orginal-xbox-360-igre-oglas-1942998 na kojem se origigi neotvorene igre prodaju vrlo jeftino pa me zanima ako itko zna jeli to fake???
3. da kupim xbox 360 elite novi ili re-play dali bi imao problema sa sistemskim talijanskim jezikom i jezikom na live-u ili bih lagano mogao promjeniti jezik svega i igrati normalno na engleskom jeziku???
4.nakon 5-6 mjesseci moddao bih box i przio sam sebi igrice pa me zanima sto trebam nakon sto odnesem na servis da mi moddaju box da bih si mogao przit igre??? jel bi ih trebao patchat s necim ili bih samo sa torrenta na dvd pa na box??? a sto je sa tim updateima jel to obavezno i jel bi to islo nakon moddanja bez problema???
ajd ljudi hvala jel me jako zanima a nigdje nisam nasao konkretni odgovor :(
Ok imam jedno pitanje i ako moze odg :D
Dobit ću Xbox 360 slim 250 GB od rodice iz Amerike,neće biti nov, paaa hoću li moći igrati inline igre, msm u Europi, multiplayer kao npr. Call of Duty black ops :D plizz odg. neko :D
plz neka netko odgovori hitno je!!!!!!
Evo sutra idem u Italiju po vjerojatno novi xbox 360 elite pa zato imam nekoliko pitanja za strucnjake posto mi je ovo 1. xbox konzola
1. gledo sam na talijanskom gamestop sajtu cijene xbox 360 elite konzole pa me zanima dali ova njihova akcija po 159 eura + igra po odabiru vrijedi i za nove konzole ili samo re-play?? evo link
2. isto tako sam gledao na njuskalu i nasao vrlo primamaljiv oglas-http://www.njuskalo.hr/xbox/orginal-xbox-360-igre-oglas-1942998 na kojem se origigi neotvorene igre prodaju vrlo jeftino pa me zanima ako itko zna jeli to fake???
3. da kupim xbox 360 elite novi ili re-play dali bi imao problema sa sistemskim talijanskim jezikom i jezikom na live-u ili bih lagano mogao promjeniti jezik svega i igrati normalno na engleskom jeziku???
4.nakon 5-6 mjesseci moddao bih box i przio sam sebi igrice pa me zanima sto trebam nakon sto odnesem na servis da mi moddaju box da bih si mogao przit igre??? jel bi ih trebao patchat s necim ili bih samo sa torrenta na dvd pa na box??? a sto je sa tim updateima jel to obavezno i jel bi to islo nakon moddanja bez problema???
- neznam talijanski
- vjerovatno nije fake jer tip nije napisao koliko svaka igra kosta.zovni i pitaj pa se uvjeri
- napravis novi profil npr. engleski i stvar je rijesena
- przenje igara nije nuklearna fizika ali i nije toliko jednostavno(skini i przi).imas mali milion tutoriala na netu pa pogledaj.
Dobit ću Xbox 360 slim 250 GB od rodice iz Amerike,neće biti nov, paaa hoću li moći igrati inline igre, msm u Europi, multiplayer kao npr. Call of Duty black ops :D plizz odg. neko :D
hoces
citaj prvo ovo
Znam talijanski (dovoljno) i to ti je, nažalost samo za Re-Play.
Ali, bez brige, i sa ovima Re-Play dobiješ garanciju od nekog roka tako da niti ovi korišteni nisu toliko loši :)
kakva je to konzola Xbox 360 re-play ja za to prvi put čujem
daj mi to pojasnite
kakva je to konzola Xbox 360 re-play ja za to prvi put čujem
daj mi to pojasnite
To ti znači da je korištena konzola XD
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
- neznam talijanski
- vjerovatno nije fake jer tip nije napisao koliko svaka igra kosta.zovni i pitaj pa se uvjeri
- napravis novi profil npr. engleski i stvar je rijesena
- przenje igara nije nuklearna fizika ali i nije toliko jednostavno(skini i przi).imas mali milion tutoriala na netu pa pogledaj.
hoces
2. pa pise kolko kosta (190kn)
3.dakle mogu i u OS od boxa u staviti engleski jezik kao pod settings ili sto??
4. ma za cetvrto me samo zanima trebam li nakon skidanja sa torrenta patchirati igru ili je direktno przit na dvd
Samo korištena. Nude zamjenu konzola za pare, a i često imaju doneseš neku konzolu sa xy igara i još malo para i kupiš novu konzolu.
Gledaj igre netrebas patchirati ali ako ih ne patchiras dobiti ces ban s LIVE usluge i neces moci s xboxom na internet na bilo koji nacin. Ali moja prepopruka je da patchas oces li igrati online ili ne cisto da mozes poslje konzolu bolje prodati ako ti dojadi. Sam proces patchanja je jako jednostavan, provrtis igru kroz ABGX360 prije prženja s određenim postavkama i on sve sam napravi, na kraju samo pogledas dal nije bilo nikakvih errora, ako je skini novu verziju(skidaj s povjerljivog izvora) a ako nije onda samo sprži s određenim layerbreakom i to je to. I da, nemoj igrati igre koje jos nisu releasane jer ti je to momentalan ban.
Ajd, idem ja natrag na portal 2. :)