Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.401.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Citao sam na drugim forumima i kazu da se isplati uzet xbox 360 slim 4 gb, jako je jefting, u infomarku dodje oko 1500 kuna, ja bih si kasnije uzeo hard disk, koliko se brze kvari kad se igre ne instaliraju, nebih igrao box 6 sati na dan,3 sata na dan, neda mi se sad davat za box i black ops 3200 kuna, kad mogu black ops i taj box za 1900 kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Bera kaže...

Citao sam na drugim forumima i kazu da se isplati uzet xbox 360 slim 4 gb, jako je jefting, u infomarku dodje oko 1500 kuna, ja bih si kasnije uzeo hard disk, koliko se brze kvari kad se igre ne instaliraju, nebih igrao box 6 sati na dan,3 sata na dan, neda mi se sad davat za box i black ops 3200 kuna, kad mogu black ops i taj box za 1900 kuna

osteti ti se dvd dok ce konzola samo stvarati buku 

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Bera kaže...

osteti ti se dvd dok ce konzola samo stvarati buku 

Recimo jel mogu ja snimit igru na usb stick pa ga prikacit ako bih htio igrat, planiram uzeti black ops, koliko uopce vremena trea da se disk osteti?

16 godina
protjeran
Bera kaže...

Recimo jel mogu ja snimit igru na usb stick pa ga prikacit ako bih htio igrat, planiram uzeti black ops, koliko uopce vremena trea da se disk osteti?

moze uvijek instalirat na usb max 8 gb

koliko treba da se osteti neznam,sve zavisi koliko igras

15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Bera kaže...

moze uvijek instalirat na usb max 8 gb

koliko treba da se osteti neznam,sve zavisi koliko igras

Zasto max 8 gb, htio bih black ops instalirat,

16 godina
protjeran
Bera kaže...

Zasto max 8 gb, htio bih black ops instalirat,

ako ces instalirat na usb onda mozes samo iskoristit 8 gb a ako ces kupit hard disk onda mozes svih 250 gb

15 godina
protjeran

ja imam ps3 koji nije jailbreakovan.. stari ps3 od 40gb debeli koji radi i ima orginal joystick...
dali da dam taj ps3 za xbox360 koji je flesiran... ? Sta mislite dali je to pametno ili da ja svoj ps3 jailbreakovam ?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
GamerFromBiH kaže...

ja imam ps3 koji nije jailbreakovan.. stari ps3 od 40gb debeli koji radi i ima orginal joystick...
dali da dam taj ps3 za xbox360 koji je flesiran... ? Sta mislite dali je to pametno ili da ja svoj ps3 jailbreakovam ?

kakve to veze ima s naslovom teme?aj molim te reci mi

pitaj u dogovarajucu temu

15 godina
neaktivan

pusti ga. ima veze xboxom. 
@GamerFromBih definitivno. :D 

Live in and let die!
15 godina
protjeran
Jeli zna netko koja je razlika izmedju DVD+RW DL i DVD-RW DL? Mislim si przit igrice na Xbox.. Hvala
Carb0n

0 0 hvala 0
15 godina
CARBON kaže...
Jeli zna netko koja je razlika izmedju DVD+RW DL i DVD-RW DL? Mislim si przit igrice na Xbox.. Hvala

Razlika je da sa dvd-r nemozes prziti xbox igre,a sa dvd+r mozes.Ja sam tako bezveze bacio 15kn na jedan dvd-r dvd.

16 godina
neaktivan

posto namjeravam kupiti xbox 360 zanima me par stvari (bolje da ih sada saznam nego poslije kupnje):

1) čemu koristi unutarnji hdd (gledam verzije s različitim hdd-om i nezz koja mi se sada isplati kupiti)

2) da li je bolje uzeti slim verziju

3) da li je problem staviti onaj modeficirani firmeware i da li se može staviti na slim verziju.

nadam se da će te mi pomoći...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

1)unutarnji hdd ti sluzi za instalaciju igara.prilikom toga ti se manje grije konzola i manja je buka.dvd mora biti u konzoli ali se ne vrti

2)Slim je najbolja verzija.najmanje se grije

3)Problem nikakav nije.imas mali milijon tutoriala na inernetu a moze i nekoga platitti da ti to napravi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:54 (Toni93).
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...

posto namjeravam kupiti xbox 360 zanima me par stvari (bolje da ih sada saznam nego poslije kupnje):

1) čemu koristi unutarnji hdd (gledam verzije s različitim hdd-om i nezz koja mi se sada isplati kupiti)

2) da li je bolje uzeti slim verziju

3) da li je problem staviti onaj modeficirani firmeware i da li se može staviti na slim verziju.

nadam se da će te mi pomoći...

1.Ako je slim onda ne znam stvarno da ti objasnim

2.Slim kazu ima problema kao sto je stari imao sa RROD ovaj novi ima RDOT(red dot of death),a ovaj stari imas jasper verziju koja se ne kvari,ja je sutam i po 12 sati sokera sa jaranima i nista.

3.Malo je komplicirano stavit novi flash na stari box jer moras da znas koji ti je citac ja mislim,imas benq,samsung i jos neke i moras da znas koja ti je verzija dashboarda a na slim verziju kazu brzo izlazi modifikacija,sad sta bude bude. :)

16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
1)unutarnji hdd ti sluzi za instalaciju igara.prilikom toga ti se manje grije konzola i manja je buka.dvd mora biti u konzoli ali se ne vrti
3)Problem nikakav nije.imas mali milijon tutoriala na inernetu a moze i nekoga platitti da ti to napravi.za slim postoji mode ali ne na svim slim konzolama.starije mogu ali novije konzole ne
KILLER55 kaže...

3.Malo je komplicirano stavit novi flash na stari box jer moras da znas koji ti je citac ja mislim,imas benq,samsung i jos neke i moras da znas koja ti je verzija dashboarda a na slim verziju kazu brzo izlazi modifikacija,sad sta bude bude. :)

hvala na odgovorima, ali sad sam malo zbunjen:

1) znači veličina hdd-a mi nije strasno bitna? osim ako jako patim na tisinu i akose bojim za dvd-e

3) znači postoje novije i starije slim konzole...  e sad nasao sam 2 verzije slima: ona sa 250Gb i ona sa 4Gb, koja je sada novija???

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan
max1919 kaže...
Toni93 kaže...
3)Problem nikakav nije.imas mali milijon tutoriala na inernetu a moze i nekoga platitti da ti to napravi.za slim postoji mode ali ne na svim slim konzolama.starije mogu ali novije konzole ne
KILLER55 kaže...

hvala na odgovorima, ali sad sam malo zbunjen:

1) znači veličina hdd-a mi nije strasno bitna? osim ako jako patim na tisinu i akose bojim za dvd-e

3) znači postoje novije i starije slim konzole...  e sad nasao sam 2 verzije slima: ona sa 250Gb i ona sa 4Gb, koja je sada novija???

1.tako je a ako se bojis da ce se dvd izgebati,nece nikako osim ako ti necim ne izgrebes

3.nema tu novija ili starija,samo dvije razlicite verzije pa ti vidi koja ti se vise svidja 

:)

16 godina
protjeran
@killer55 Nemas ti pojam o xbox konzolama.zanemarite sve osim zadnje stvari @Max1919 Slim konzole imas u dvije verzije.od 4g i 250 gb.postoji podjela xbox konzola na slim,arcade i elite.slim je najnovija i najbolja
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.3.2011 11:44 (Toni93).
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
@killer55 Nemas ti pojam o xbox konzolama.zanemarite sve osim zadnje stvari @Max1919 Slim konzole imas u dvije verzije.od 4g i 250 gb.postoji podjela xbox konzola na slim,arcade i elite.slim je najnovija i najbolja

lolcina ima debela i slim konzola,da slim dolazi u dvije verzije 4 gb i 250 gb,mislio sam da je pitao koja je novija 250 gb ili 4 gb konzola a u slim imas valhalla ploce itd...A sad ce brzo i mod da izadje slim :)

16 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
Toni93 kaže...
Nisi skuzio poantu price.carbon zeli iskoristiti 1 mjesec besplatnog gold clanstva vise puta.moze to napraviti najvise 4

sta to nije bilo samo za prvi profil koji se napravi na konzoli?

ocito se dobije za svaki novi profil.klik (4. poruka)

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 9:00 (Toni93).
15 godina

1)Kako instalirati igru na disk?

2)Kolko vrijedi original disk od 120gb za xbox?

3)Ako spojim xbox na mrezu,a imam offline account a ne onaj live account,mogu dobit ban?To koristim za slusanje glazbe sa umrezenih kompova sto imam itd.?

4)ako ti bannaju account sta onda?Samo mi disk postaje neupotrebljiv ili sto se mijenja?

5)Se mogu save-ati igre na usb-u?

hvala.

16 godina
protjeran
core2man kaže...

1)Kako instalirati igru na disk?

2)Kolko vrijedi original disk od 120gb za xbox?

3)Ako spojim xbox na mrezu,a imam offline account a ne onaj live account,mogu dobit ban?To koristim za slusanje glazbe sa umrezenih kompova sto imam itd.?

4)ako ti bannaju account sta onda?Samo mi disk postaje neupotrebljiv ili sto se mijenja?

5)Se mogu save-ati igre na usb-u?

hvala.

1. pritisnes Y pa instaliraj
  2. KLIK
  3. ako imas offline account onda nemozes stremati glazbu s kompa 
  4. banaju ti konzolu i nemozes vise napraviti live account
  5. mogu
15 godina
neaktivan

ja se još i dalje premišljam između xbox i ps3.....nešto su govorili da če još malo pa izač novi xbox...jel to istina?

ne želim nešto kupiti sada pa onda novo izađe za 1 god ili čak i prije...

real master for every game
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi xbox nece izadi sigurno ove godine,a ni sljedece.vjerovatno za 2-3 godine
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
Novi xbox nece izadi sigurno ove godine,a ni sljedece.vjerovatno za 2-3 godine

e a nije mi ni to povoljno isto....sony je rekao da s ps3 nije došao još ni do pola puta....a xbox bude nov izašel za 2-3 godine....

15 godina
neaktivan
onda nikad neces nista kupit. sta, stalno ces cekat da izadje nova? uzimaj sad. ili nikad.
Live in and let die!
16 godina
neaktivan
Gle xbox je dulje na trzistu i vecina naslova je radena za njega i portana na ps3, zato je podjednaka grafika na obje konzole. Prava snaga i grafika ps3 se tek sada pokazuje zbog komplicirane arhitekrure chipa i portanja sa xboxa (vidi uncharted 2 i god of war 3).
Prema tome nema smisla raditi nobu konzolu kada ova jos nije na vrhuncu
16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
1)unutarnji hdd ti sluzi za instalaciju igara.prilikom toga ti se manje grije konzola i manja je buka.dvd mora biti u konzoli ali se ne vrti 2)Slim je najbolja verzija.najmanje se grije 3)Problem nikakav nije.imas mali milijon tutoriala na inernetu a moze i nekoga platitti da ti to napravi.za slim postoji mode ali ne na svim slim konzolama.starije mogu ali novije konzole ne

pod odgovorom broj 3)

Toni, pričaš nebuloze....za Slim ne postoji nikakva modifikacija u nikakvom slučaju!!!!! Jedino što biš mogao napravit je to da izvadiš iz slim konzole drive koji je unutra i staviš drive iz prethodnih konzola (arcade, elite, pro). Da biš to mogao napravit moraš kao prvo rezati nožice tog drive-a da bi mogao uopće stati u Slim jer je drive iz starih konzola veći nego ovih u Slim konzolama....dalje, jednom kada staviš taj drive unutra đabe ti on jer te sada Microsoft može banirati i kada si OFFLINE kada skuže da si promjenio drive! a skužili bi te sigurno jer moraš izvadit drive iz Slim-a koji može biti Lite-on 9405 ili 0225 ili najnoviji Hitachi, a unutra moraš staviti Lite-on 74805 ili 83850 itd...dakle, verzije drive-ova nisu iste i mogu te skužit iz tira i možeš popit ban na taj način....

ono najbitnije je to: sačekajte još malo, u slijedećih 2 tjedna će izaći modifikacija i za Slim sa 9405 drive-ovima i za Slim sa 0225 drive-ovima i onda će to biti "to" !!!

samo mi nemojte ići sad pilit da nemam pravo jer imam 5+ godina iskustva rada na modifikacijama Xbox konzola.....

ako ne vjerujtere mojim riječima, eto onda lajkajte grupu infomark.hr na facebooku, oni tamo odgovaraju na sva pitanja i imaju dobru podršku i ujedno izvještavaju stalno o novostima u vezi modfikacije....www.facebook.com/infomark

16 godina
protjeran

Bilo je price o tome na infomark.hr facebook stranici,da se mogu starije slim konzole modati.nisam dublje trazio o cemu je rijec pa nemogu reci jesam li u krivu.ako jesam ispricavam se svima na mom propustu

EDIT:ja sam nazalost krivo shvatio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 16:53 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
master4games kaže...

ok....ajme jedva ga čekam......rekli mi starci da bude možda doš'o čak i ovaj tjedan....jel ti imaš kinect?

master4games kaže...

ja se još i dalje premišljam između xbox i ps3.....nešto su govorili da če još malo pa izač novi xbox...jel to istina?

Kako se sad premišljaš a 13.03. si napisao da ti možda čaki taj tjedan stigne? Ako se ne varam napisao si da ti i Kinect treba stići...

Aj njega ćeš  bar moći koristiti i na PS3 ako se odlučiš kupiti PS3 {#}

15 godina
neaktivan
Eyekool kaže...
master4games kaže...

ok....ajme jedva ga čekam......rekli mi starci da bude možda doš'o čak i ovaj tjedan....jel ti imaš kinect?

master4games kaže...

Kako se sad premišljaš a 13.03. si napisao da ti možda čaki taj tjedan stigne? Ako se ne varam napisao si da ti i Kinect treba stići...

Aj njega ćeš  bar moći koristiti i na PS3 ako se odlučiš kupiti PS3 {#}

da,to je točno,al' onda sam vidio koliko ekskluziva PS3 ima pa sam se predomislio....ali se još i dalje premišljam jer mi je xbox zabavniji al opet,čitao sam da microsoft počinje rad na novoj konzoli a sony je rekao da nisu s PS3-om ni do pola još došli...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2011 23:03 (master4games).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice