Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.323.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Može li se na Jtaganoj xbox 360 konzoli koristiti vanjski hard disk ili usb za pokretanje igrica?

Copyright 2012

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Mailao sam danas sophos sa tim pitanjem, rekli su mi da pratim iExtreme stranicu.
Live in and let die!
16 godina
odjavljen

jel moze, tj. jel smije xbox sa cd-om unutra stajat okomito? 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Može naravno ali xbox se nesmije micat kad radi i kad je cd unutra jer će ga izuljat
the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Genoxxx kaže...
Može naravno ali xbox se nesmije micat kad radi i kad je cd unutra jer će ga izuljat

odlicno... pa sto onda drzi cd da ne padne malo u stranu? nisam nis primjetio, ko neki drzac ili nesto slicno?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

jel moze, tj. jel smije xbox sa cd-om unutra stajat okomito? 

Moj stoji okomito od kad sam ga kupio.

DVD ti drži sam čitač, ne vidiš to ovako.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen

a cd bas mora biti unutra i nakon instalacije, jel? bas se moram dizat sa kauca i promijenit cd tj dvd kad ocu nesto drugo igrat, jel?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Da, mora bit unutra.
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
odjavljen
skank666 kaže...
Genoxxx kaže...

odlicno... pa sto onda drzi cd da ne padne malo u stranu? nisam nis primjetio, ko neki drzac ili nesto slicno?

ne znam ,ali stvarno ga ne smijes micat jer ce ti ogrebat cd

http://revohd.com
15 godina
Ivan M. kaže...

Može li se na Jtaganoj xbox 360 konzoli koristiti vanjski hard disk ili usb za pokretanje igrica?

Može,samo podesiš u FSD(Freestyle dash) postaviš putanju do datoteka, npr. USB1\Games ili HDD0\nesto za pokretanje za ugrađenog hard diska, imašovdje tutorial za to

15 godina
Moj isto stoji okomito od kupnje i nema frke imas i nozice na njemu za to!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
CroVandal kaže...
Moj isto stoji okomito od kupnje i nema frke imas i nozice na njemu za to!

ma naravno tak i zamisljen nema problema tu 

samo ga se ne smije mrdat dok radi ,a i ne vidim zakaj bi to uopce radio

http://revohd.com
14 godina

Pozdrav bili mi neko moga rec kako da provjerim koji mi je fw lt2 ili lt 3.0 na xbox 360 nezelim bezveze trosit dvd e i ako slucajno imam lt3.0 dashbord mi je 2.0.15574.0 je ja migu ic

na live bez opasnosti da ce mi upade izbrisat lt3.0 i nije vazno ako dobijem ban vaznije mi je samo da se ne izbrise modifikacija?

0 0 hvala 0
15 godina

Zna li itko kako najsigurnije provjeriti drive u slim konzoli? na xbox360drives.com mi izbaci tri moguća modela, trebam sigurno znati koji je

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobio sam danas Xbox 360 slim iz amerike....Ima jedan problem u americi imaju drugaciji utikac,pa treba naci nekakav adapter za kupiti u hr,moze li mi iko pomoci gdje da kupim?

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

namjeravo sam kupit http://www.infomark.hr/Konzole/332/Microsoft%20X  

zanima me jel idu pržene igre na njega i jel se dobije kinetic u kutiji ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 12:30 (anonymous_Zg).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

ne i ne

Potpis
15 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

Piše ti ispod šta se sve nalazi u kutiji i ne, ne idu pržene igre u njega jer nije modificiran.

Evo ti verzije sa kinectom (iako ako već uzimaš, nemoj nikako uzeti 4gb...) 

15 godina

Zasto ne 4gb? imam ju ja i radi odlicno?

15 godina
CroVandal kaže...

Igre mozes instaliravat na hdd, i tako stedis laser u konzoli. Korisniku je dostupno 2.9 gb, sto se vrlo lako popuni(dvije-tri demo igre.i gotovo)

15 godina

Pa nije valjda tako lose napravljen laser da ode samo tako, ovo za prostor se slazem ali opet je jeftinije kupit wd blue pa hacknut ga da radi sa konzolom...a lasera ima za malu lovu na netu klik

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 13:29 (CroVandal).
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Prije svega zbog instaliranja igara. Kao što je kolega gore rekao igre puno bolje rade i puno se brže učitavaju te se laser bitno manje troši, npr. meni instalacija Fife 13 zauzime 5.71 gb tako da ne mozes praktički instalirati niti jednu igru. Također kod nekih igara da bi igrao moraš skinuti dodatan sadržaj, npr. kod Battlefielda3 HD teksture (bez kojih ti igra izgleda kao da je iz 2007.) zauzmu 10-ak gb. Svi znamo za Halo serijal, a multiplayer komponentu nadolazećeg halo-a 4 korisnici koji imaju 4gb neće moći igrati. Ipak, postoji način da se barem malo proširi hard disk, a to je USB-om ili externim hardom, no Microsoft dopušta samo 16gb uporabe od istog tako da ni 20gb nije dovoljno za neko ugodno igranje.

15 godina

E to je vec dobar argument nisam znao za teksture...mislim si ionako ubost neki wd blue od 120-250gb mislim da je dovoljno...za 200ak kuna se nade i jos kuciste za njega(bez kojeg se moze isto) da lijepo ide u konzolu. koga to zanima ima upute klik

15 godina
CroVandal kaže...

E to je vec dobar argument nisam znao za teksture...mislim si ionako ubost neki wd blue od 120-250gb mislim da je dovoljno...za 200ak kuna se nade i jos kuciste za njega(bez kojeg se moze isto) da lijepo ide u konzolu. koga to zanima ima upute klik

Bolje ti je odmah računat na originalni disk, čim ga upališ sve je gotovo. A za ovaj custom made hdd moraš nać točnu reviziju(BEVS/BEAS), dok za originalne diskove toga nema, ubodeš ga u konzolu i to je to.

15 godina
Nemoras imat tocno najnoviji program radi sa svim wd diskovim 2.5" scorpio... :-) i bolje je dati 200ak kn nego 800 za disk
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 15:09 (CroVandal).
15 godina
neaktivan

Da odgovorim na pitanje koje vecinu ljudi muci : Jel moguce ici na xbox live sa modanim xboxom 360 i igrati multiplayer ?

DA MOGUCE JE

Ja imam x360 od 2009 modan i sa njim sam na lajvu - da vam dokazem na zivom primjeru!

1) xbox 360 vam mora imati najnoviju modifikaciju LT 3.0   (tko ima stariju verziju lt 1.1,2.0 nove igre xgd3 vam nece radit)

2) svaka igra mora biti,nakon sto je skinuta sa onih stranica provjerena sa abgx360 -MORA jer vam nece radit uopce a abgx360 radi to da pechira igru u svim sekrotima (ss,dmi,topology itd.)

i da nakon sto su pecirane sa abgx nece vas skuzit na xbl

3) xgd3 (xbox game disk 3) igre MORAJU biti preprzene sa ihas burner max przilicom jer uprotivnom nece radit ni offline ni online-nemojte igrat xgd3 igre koje nisu sprzene sa ihas przilicom online jer to bas nije pametno xgd3 igre zauzimaju 8.5 GB ostale XGD2 7.3GB przite kao uvjek sa img burnom na verbatim medijima.

4) nema vise ban wejvova ban hammera itd. zadnji je bio 2009 i ko je tad banan je banan,banani su oni ljudi koji se nisu pazili na lajvu (nisu se pridrzavali uputa)

5) nemojte igrat igre prije nego sto izadu online,napravite novi ofline profil i igrajte dok ne izadu ili jednostavno pricekajte.

6) ima tu jos stavri ali to su glavne naravno sa jtagom,rgh zaboravijte na lajv al za stalno bit ce te banani dok kazete bug forum

ako imajte jos koje pitanje saljite PP ja cu se potrudit najbolje,najtocnije moguce odgovorit na pitanje.

i saljite PP za linkove   (abgx360,imgburn,...) i di je najbolje modat konzolu u HR,BIH,SRB al najbolje znam za Zagreb jer zivim u njemu..... ili jednostavno guglajte !

i da sad u 11 mj izlazi novi dashboard update NEMOJTE UPDATEAT ni slucajno vi koji imate gusarske(modane) konzole

zato sto bi vam mogao ponistat modifikaciju(lt ) i vjerovatno ce donjest neke nove zastite (2010 je bio AP.25,2011 AP.26,2012 XGD 3)

ja cu postati na forumu u ovoj temi ako bude nesto od ovog i javit cu kad ce c4eva odobrit da svi mozemo sigurno updateat

AMEN {#}

http://hrpirates.wordpress.com/
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 22:12 (kmgamer).

3 3 hvala 0
15 godina

ima li netko iskustva sa wasabi 360 ultra modifikacijom?... imam par pitanja o njoj:

1. hoću li sa njom moći pokretati sve igre tj najnovije i one starije

2. da li treba raditi sta posebno oko skinute igre ili ju samo skinem sa neta stavim na hard i deri?

3. moze li mi netko objasniti kakav mi hard treba za njega i koji je to quarc esata?

4. i moze li mi netko poslati na pm adresu stranice sa "besplatnim" igrama, ne pb.se i ostali jer tamo ima malo seedera

0 0 hvala 0
15 godina
Genoxxx kaže...

ima li netko iskustva sa wasabi 360 ultra modifikacijom?... imam par pitanja o njoj:

2. da li treba raditi sta posebno oko skinute igre ili ju samo skinem sa neta stavim na hard i deri?

3. moze li mi netko objasniti kakav mi hard treba za njega i koji je to quarc esata?

4. i moze li mi netko poslati na pm adresu stranice sa "besplatnim" igrama, ne pb.se i ostali jer tamo ima malo seedera

1.može bez problema pokretati nove i starije

2.netrebaš ništa obrađivat kao što je to slučaj sa LT(da moraš prvo provuć kroz ABGX)

3.treba ti eksterni hdd sa esata konektorom, možeš nać 500gb hdd sa esata konektorom za okoprilike 1000 kuna. eSATA ti je konektor sličan kao sata, samo što se sata koristi uglavnom interno(priključen na matičnu ploču), dok je esata prijenosna, noviji prijenosnici većinom imaju po jedan esata konektor. eSATA i SATA su ti po brzini isti, tako da na eksternom disku imaš slične performanse kao i na internom

4. imaš PM

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 17:32 (Ivan_hacker).
15 godina
Ivan_hacker kaže...
Genoxxx kaže...

1.može bez problema pokretati nove i starije

2.netrebaš ništa obrađivat kao što je to slučaj sa LT(da moraš prvo provuć kroz ABGX)

3.treba ti eksterni hdd sa esata konektorom, možeš nać 500gb hdd sa esata konektorom za okoprilike 1000 kuna. eSATA ti je konektor sličan kao sata, samo što se sata koristi uglavnom interno(priključen na matičnu ploču), dok je esata prijenosna, noviji prijenosnici većinom imaju po jedan esata konektor. eSATA i SATA su ti po brzini isti, tako da na eksternom disku imaš slične performanse kao i na internom

4. imaš PM

hvala na odgovoru i na pm-u... ovo podebljano: {#} ima li što jeftinije? ne želim potrošiti na wasabi i hard više nego što sam xbox vrijedi.

15 godina
Genoxxx kaže...

hvala na odgovoru i na pm-u... ovo podebljano: {#} ima li što jeftinije? ne želim potrošiti na wasabi i hard više nego što sam xbox vrijedi.

druga metoda ti je JTAG/RGH.

copyright studiovpc@xboxrepublika.com:

"Staro ime JTAG nekada a sada RGH (Reset Glitch Hack) je hack za samu konzolu koji za funckicionisanje ima ubacivanje DODATNOG CIPA u samu konzolu. 

Sa ovime vise NE MORA DA SE REZU DISKOVI, nema veze koja zastita je aktuelna, sve je oslobodnjeno bilo koje zastite, znaci nema vise ubacivanja novog LT-a kada se pojavi, nema ponovnog rezanja igra jer sa ovakvom konzolom igre igrate direktno sa hard diska same konzole ili pak externog, bez DVD-a u konzoli. Dovoljno je samo da prebacite igru putem recimo LAN kabla, ili preko usb flasha i igranje odmah pocinje.

DLC je u ovom slucaju BESPLATAN, jer ga skidate sa neta i direktno ubacujete u konzolu (sram vas bilo necete da placate MS-u )

XBLA igre takodje besplatne, samo skinete i igrate.

Procedura za ubacivanje i pokretanje igara je ovde http://www.xboxrepublika.com/jtag-rg...o-za-jtag.html

LIVE servis na ovakvoj konzoli nije dostupan, ko ne igra multiplayer preko LIVE-a i ne koristi ga onda je ovo idealno resenje za takve osobe. Kosta u startu vise nego flesovanje tj LT+ ali nema vise naknadnog flesovanja, to je trajno resenje. Multiplayer igranje preko neta je dostupno putem XLINK KAI programa koji se instalira na PC-u i pokrece paralelno i na konzoli."

ovde možeš pokretati igre sa ugrađenog diska, sa usb sticka ili usb hdd-a, ako nemaš disk možeš pokretati preko LAN-a pri čemu se igre učitavaju se računala...

Ne znam odakle si, no na njuškalu sam našao ove oglase:

OGLAS 1

OGLAS 2

OGLAS 3

da bi odradio rgh moraš imati MFR DATE(pozadi na naljepnici) manji od 8.2011, poslije toga su corona ploče na kojima se trenutno nemože odraditi JTAG/RGH

također moraš imati dashboard manji od 2.0.15575, imašovdje  kako provjeriti

znači moraš imati manji dash od 15575, na njemu se trenutno ne može odraditi rgh

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice