Definitivno XBOX360 iz bezbroj razgloga!! Igrice su zbilja povoljne za razliku od PS3 a grafika je ista.
Nije grafika ista.
i polovne igre se puno vise prodaju za ps3 nego xbox (u hr)
Definitivno XBOX360 iz bezbroj razgloga!! Igrice su zbilja povoljne za razliku od PS3 a grafika je ista.
Nije grafika ista.
i polovne igre se puno vise prodaju za ps3 nego xbox (u hr)
Nije grafika ista.
Ovisi u kojoj igri.
Definitivno grafika nije presudna. Nit je toliko bolja na PS3.
Nije grafika ista.
Ovisi u kojoj igri.
Definitivno grafika nije presudna. Nit je toliko bolja na PS3.
I stand corrected
Ja bi uzeo Xbox ima vise igara i extra su sve :) , a ti kako hoces ^^
a koje su to extra igre koje nema ps3 ili pc
Za početak Gears Of War 2 i Halo 3
dobro, a kolko bi se dalo napricat za ps3
dobro, a kolko bi se dalo napricat za ps3
Primjeti kako njegov odgovor nije "sve igre koje odgovaraju kriterije su: ...", već "za početak: ...".
Razlika u broju ekskluziva je vjerojatno zanemariva; no uopće je nebitna pa i postojala. Igre biraš prema onome što voliš igrati. Primjerice, osjećam veliku odbojnost prema stilu kojeg dijele PS3 igre; dok Xboxove djeluju raznolikije i zabavnije. Bilo bi suludo da očekujem kako svi dijele moje mišljenje (tad bi, ionako, svi imali Xbox, osim fanatika koji - nadam se - nisu tako brojni).
Ostavimo li subjektivne dojmove sa strane, ostaje početna ideja kako je razlika u broju ekskluziva zanemariva.
http://features.metacritic.com/features/2009/the-best-games-of-2009/
po meni ps3 ima puno kvalitetnije ekskluzive a i metacritic tako misli
Razlika u broju ekskluziva je vjerojatno zanemariva; no uopće je nebitna pa i postojala
Broj nije tolko bitan
Tipično fenbojevski i netočno, osim naravno tvoje odbojnosti.
Kaj je recimo Eyepet - nije zabavno, uopće, još dok su to ova dva mazgana :)
Kaj je recimo
Ne valja ni to jel?
A da ne spominjem "prave" eskluzive!
A kakvi su tvoji dojmovi osim naveliko subjektivni?
I čemu se onda MS tolko trudi ukrasti PS-u njegove eksluzive, Namco (izdajica) je pal - Tekken 6
Djelomično je tu i FF!
Razlika u broju ekskluziva je vjerojatno zanemariva; no uopće je nebitna pa i postojala
(I) Broj nije tolko bitan
(II) Tipično fenbojevski i netočno, osim naravno tvoje odbojnosti.
(III) Kaj je recimo Eyepet - nije zabavno, uopće, još dok su to ova dva mazgana :)
Kaj je recimo
Ne valja ni to jel?
A da ne spominjem "prave" eskluzive!
(IV) A kakvi su tvoji dojmovi osim naveliko subjektivni?
(V) I čemu se onda MS tolko trudi ukrasti PS-u njegove eksluzive, Namco (izdajica) je pal - Tekken 6
Djelomično je tu i FF!
I - to sam upravo i ja rekao, neznam jesi li krivo shvatio ili samo potvrdio.
II - što je netočno? Nadam se da ne pokušavaš reći kako su moji osjećaji prema igrama netočni.
III - generalizirao sam, nisam mislio na doslovno SVE PS3 igre. Mislim da je to samo po sebi očito, jer povelik broj Xbox igara dolazi i na PS3u, a kako su često te verzije iste, bilo bi teško prema njima ne dijeliti razmišljanje.
IV - subjektivni. Naime, u pojmu dojma se nalazi subjektivnost. (ako te brinu objektivne razlike, onda reci to; inače, i tu sam na strani Xboxa zbog nemjerljivog jednostavnijeg razvoja)
V - trolaš? Ili samo imaš probleme s razumijevanjem? (Ili pokušavaš izvući, iz onoga što sam napisao, nešto što nisam napisao?) Govorio sam o subjektivnim dojmovima. Ne samo da je to očito, već sam i napisao kako se radi o mojem mišljenju. Naime, ne dijele svi moje mišljenje. Zastrašujuće, znam!, ali tako je - neki doista više vole PS3 stil. Jasno je da MS želi pridobiti i taj dio tržišta (kao što i Sony priželjkuje Xbox dio tržišta).
Evo neki dan sam kupio xbox 360 elite u grazu sa fight night round 4,halo 3 i xbox live gold 3 mjeseca,pa sam se odmah pokusao spojiti na live.
Sve je islo dobro spojim internet kabel,pisem mail,pisem i password idem na continue kad mi se pojavi da xbox live nije dostupan u mojoj zemlji(htvatskoj)
Vidio sam da je puno hrvata registrirano na xbox live pa moze li mi neko od vas reci kako cu se registrirati?
Jel isto vrijedi i za PSN?
Dal je to sigurno, tj. ak recimo ovaj čija je adresa otkrije pa hoće "sankcionirati" ili pak iskoristiti?
BTW, zakaj nije podržana Hrvatska, u čemu je štos, pa imamo vražji net!!
Čini mi se da je ista stvar i sa PC-em i Games for Windows Live!
Jel isto vrijedi i za PSN?
Dal je to sigurno, tj. ak recimo ovaj čija je adresa otkrije pa hoće "sankcionirati" ili pak iskoristiti?
BTW, zakaj nije podržana Hrvatska, u čemu je štos, pa imamo vražji net!!
Čini mi se da je ista stvar i sa PC-em i Games for Windows Live!
ma sigurno ti je to to svi rade ko god ima xbox il ps3 ja imam uk i us account
jer nisu isti demoi na obje verzije isti
npr na uk verziji nema call of duty waw demo a na us ima
God of War III mi izgleda tako dobro da mi dođe da kupim PS3 samo zbog njega pa makar više nikad ne kupio ni jednu igru za PS3.
playstation 3 jer on ima jako puno ekskluziva: infamous, killzone 2, oba resistance-a, oba uncharted, oba motorstorma, heavy rain, metal gear solid 4 itd
playstation 3 jer on ima jako puno ekskluziva: infamous, killzone 2, oba resistance-a, oba uncharted, oba motorstorma, heavy rain, metal gear solid 4 itd
A za xbox 360 izdaju DLC-ove, a isto ima ekskluzive.
Postoje i DLC-ovi za igre na PS3. Uostalom većina tih xbox "ekskluzivi" se pojavi na PC-u. S PS3 nećeš vidjeti taj slučaj.
EDIT: Evo da vidim te Xbox ekskluzive. Nabroji mi 5 pravih xbox360 ekskluziva s odličnim ocjenama, a da nisu: Gears of War II, Halo serijal, Fable II, Forza Motorsport 2 i 3, Project Gotham Racing 3 i 4, Saints Row ili XLive igre.
a za ps3 ne izdavaju dlc?
Saints Row nije xbox ekskluziva.
Moć xboxa je odavno iskorištena dok će u slučaju ps3-a tek biti.
Saints Row nije xbox ekskluziva.
Moć xboxa je odavno iskorištena dok će u slučaju ps3-a tek biti.
Saints Row 1 je X360 ekskluziva, dok Saints Row 2 nije.
Ja samo nerazumijem zasto na xboxu stavljaju onoliki hard kad nit mozes gledat filmove nit slusat mjuzu... meni je ps3 bolja, medu ekskluzivama si zaboravio killzone 2
Ja samo nerazumijem zasto na xboxu stavljaju onoliki hard kad nit mozes gledat filmove nit slusat mjuzu... meni je ps3 bolja, medu ekskluzivama si zaboravio killzone 2
Osim što možeš gledati filmove i slušati mjuzu!
Sto kupiti Xbox ili PS3?
Hmm,definitivno Xbox 360(pogledajte tu smjesnu cijenu)
Imam jedno pitanje u vezi te arcade verzije. Jel je ta integrirana memorija dovoljno velika za save fileove?
Sto kupiti Xbox ili PS3?
Hmm,definitivno Xbox 360(pogledajte tu smjesnu cijenu)
Imam jedno pitanje u vezi te arcade verzije. Jel je ta integrirana memorija dovoljno velika za save fileove?
Trebalo bi biti.
Usporedi to sa PC-em i PS-om.
Na PC -u prosjecan save ima 3 MB dok sa sa PS2 sjecam da su imali po 1-2 MB.