Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.890.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony PlayStation 5

Sad ocekujem 449eu da ce ps5 kostat uzevsi u obzir cijene x konzola...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Sony PlayStation 5
Sutra bi mogle krenuti prednarudzbe 😄
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
movie kaže...
Gajotres kaže...

Zašto + PDV.

PS4 je bio 399€. Koliko se sječam bio je 2800 na dan izlaska. 2400 + 400 predbilježba + kontroler dodatni + produženo jamstvo = 3600.  Sječam se kao da je jučer bilo, red u Avenue Mall u SD za PS4 i 3200 koje sam platio taj dan za konzolu. Kojeg sam onda u plastićnoj vreći na bikeu donjeo kući. 

Tako da će kod nas PS5 biti 3600kn vulgaris.  Toliko sam planirao i toliko sam si izdvojio. Makar vjerojatnije da ću kupiti only digital verziju. U PS4 mislim da sam samo jedan disk stavio od 2014 do danas

Nije, bio je oko 3100 kuna s popustom na prednarudžbu. Znači trebao si nadoplatiti oko 2600 kn jer ti se od ukupne cijene odbijao polog od 500 kn. Normalna cijena u maloprodaji bila je oko 3400 kn.

Odbijao se i 300kn popusta za prednaruđbu. Mislim da je 2800 bilo ako nisi imao prednaruđbu, imao keš i nazvao čovika. Račun bi dobio za dva tjedna i garanciju.

Ali u biti da u pravu si. 2500kn + voucher. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 14:28 (Gajotres).
14 godina
Sony PlayStation 5

Ovo što Microsoft navodi je WOW!!!

LINK

Šalu na stranu, sad ostaje vidjeti hoće li Sony objaviti uskoro cijene i dostupnost ili ćemo još čekati (po vlastitom mišljenju čini mi se kako dugo neće proći vremena da Sony ne objavi i službeno podatke).

0 0 hvala 0
7 godina
Sad kad Sony naguzi Microsoft sa cijenom od 399$
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Uh ako digital-only bude tolko kostala kupujem jucer!
Pi coin invite: bass999 // minepi.com/bass999
12 godina
Sony PlayStation 5

Sony sutra objavljuje cijenu.

PSN - DeniZg80
Moj PC  
3 0 hvala 1
15 godina
DeniZg kaže...

498$

15 godina
Gogy7 kaže...
Sutra bi mogle krenuti prednarudzbe 😄

DeniZg kaže...

A otkud vam to? Jučer je bio neki članak o PS VR na PlayStation Blogu i u njemu piše da ovaj tjedan neće biti PS5 novosti.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
protjeran
HCMAA kaže...
Sad kad Sony naguzi Microsoft sa cijenom od 399$

Naguzit ce sony prije nas cijenom nego microsoft.

12 godina
Veliki shopovi čekaju Sonyev amen da puste prednarudžbe. Sony im je javio da idu cijene sutra.
Tak pišu po Internetu, a ja prenosim.
PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.9.2020 15:18 (DeniZg).
17 godina
Gajotres kaže...

Odbijao se i 300kn popusta za prednaruđbu. Mislim da je 2800 bilo ako nisi imao prednaruđbu, imao keš i nazvao čovika. Račun bi dobio za dva tjedna i garanciju.

https://www.hcl.hr/vijest/playstation-4-u-hrvatskoj-dostupan-od-29-sijecnja-39120/

6 godina
protjeran
movie kaže...
Gajotres kaže...

https://www.hcl.hr/vijest/playstation-4-u-hrvatskoj-dostupan-od-29-sijecnja-39120/

I 7 godina kasnije cijena 200kn niza prelose.

15 godina
bloodborne kaže...
movie kaže...
Gajotres kaže...

Pa konzole su u startu dosta povoljne i zato im cijena većinom ostaje ista ili padnu za 50-ak eura najviše u cijelom svom vijeku jedne konzole. Ako ih svaka konzola za izradu košta bubam, 350 eura, za koliko onda očekuješ da će pasti cijena? A pogotovo kad znaš da se PS4 i dalje prodaje ko lud.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Sony PlayStation 5
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
bloodborne kaže...

To ti se zove zakon ponude i potražnje.

10 godina
antimadridista kaže...
bloodborne kaže...
movie kaže...
Gajotres kaže...

Pa konzole su u startu dosta povoljne i zato im cijena većinom ostaje ista ili padnu za 50-ak eura najviše u cijelom svom vijeku jedne konzole. Ako ih svaka konzola za izradu košta bubam, 350 eura, za koliko onda očekuješ da će pasti cijena? A pogotovo kad znaš da se PS4 i dalje prodaje ko lud.

Moze past cijena jer s vremenom padne cijena komponenti koje idu u konzolu.
No jednostavno nema smisla spustit cijenu dok se konzola dobro prodaje

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
8 godina
Sony PlayStation 5

PS4 je u početku imao dosta povoljnu cijenu, tako da je razumljivo što nije bilo većeg pada. Kad se samo sjetim PS2, tri trgovine su ga imale u ovom dijelu HR, cijena preko 5k kn. 

0 0 hvala 0
10 godina
Vandit kaže...

PS4 je u početku imao dosta povoljnu cijenu, tako da je razumljivo što nije bilo većeg pada. Kad se samo sjetim PS2, tri trgovine su ga imale u ovom dijelu HR, cijena preko 5k kn. 

Je sjecam se bio 5500kn, a onda su i novci bili jaci

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
11 godina
Demon's Souls PS5 😍
Moj PC  
9 0 hvala 0
5 godina
neaktivan
Gogy7 kaže...
Demon's Souls PS5 😍

Jedva čekam to ponovno zaigrati, to mi je možda i najdraža od cijelog Dark Souls serijala. 

11 godina
Ja cekam jer ju jos nisam nikad igrao, zamisli kako je onda meni 😄
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

True takoder, ja sam ps3 preskocio zbog visoke cijene. A i sama konzola je bila cisti flop.

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina

to nešto novo? Super izgleda

10 godina
bloodborne kaže...

True takoder, ja sam ps3 preskocio zbog visoke cijene. A i sama konzola je bila cisti flop.

Zakaj ? Meni je ps3 bio odican, ima je super igre pogotovo pred kraj, a na kraju se prodao isto ili cak i bolje od xbox360

Igrao sam Demon's souls cim je dosao na nase trziste tamo valjda 2009. godine i nakon toga svaku souls igru. 
Demon's je danas zastario, ali jos uvijek ima najjacu atmosferu. Jad i bijeda na svakom koraku.

15 godina
Sony PlayStation 5

Ja ću na next gen sa PS5 na releaseu i onda dogodine uzimam jeftiniji Xbox S zbog GamePassa, tako da pokrijem sve. Mislim da je to neka najbolja kombinacija.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
antimadridista kaže...

Ja ću na next gen sa PS5 na releaseu i onda dogodine uzimam jeftiniji Xbox S zbog GamePassa, tako da pokrijem sve. Mislim da je to neka najbolja kombinacija.

Da, na papiru čak i ta mala kutijica zvuči jako dobro. Bolje nego sam očekivao što se snage tiče.

Baš gledam sad, preorder cijena za S je 2350 kn. Možda čak probam riješiti se sad One X-a pa uzeti novi S kad bude dostupan. Ionako je samo za Gamepass pa me ne smeta izostanak disk drivea.

Problemi, problemi...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Samo pazi... S doduse ima procesor kao i X ali je graficki na razini ps4 pro.
4TFlopsa spram 12 u novim konzolama. S je za 1080/1440p max
10 godina
Sony PlayStation 5

Ja pak nist ne kupujem dok se prasina malo ne slegne :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Ma znam sve, više iz dosade neke ako bih uspio prodati One X za oko 2k. Jasno mi je da neću ustvari dobiti nešto puno prelaskom.

TV mi je i dalje 1080p pa mi taj dio nije problematičan. A ne vjerujem da ću ga mijenjati osim ako se nešto nepredviđeno ne desi.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice