Sad ocekujem 449eu da ce ps5 kostat uzevsi u obzir cijene x konzola...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto + PDV.
PS4 je bio 399€. Koliko se sječam bio je 2800 na dan izlaska. 2400 + 400 predbilježba + kontroler dodatni + produženo jamstvo = 3600. Sječam se kao da je jučer bilo, red u Avenue Mall u SD za PS4 i 3200 koje sam platio taj dan za konzolu. Kojeg sam onda u plastićnoj vreći na bikeu donjeo kući.
Tako da će kod nas PS5 biti 3600kn vulgaris. Toliko sam planirao i toliko sam si izdvojio. Makar vjerojatnije da ću kupiti only digital verziju. U PS4 mislim da sam samo jedan disk stavio od 2014 do danas
Nije, bio je oko 3100 kuna s popustom na prednarudžbu. Znači trebao si nadoplatiti oko 2600 kn jer ti se od ukupne cijene odbijao polog od 500 kn. Normalna cijena u maloprodaji bila je oko 3400 kn.
Odbijao se i 300kn popusta za prednaruđbu. Mislim da je 2800 bilo ako nisi imao prednaruđbu, imao keš i nazvao čovika. Račun bi dobio za dva tjedna i garanciju.
Ali u biti da u pravu si. 2500kn + voucher.
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Pi coin invite: bass999 // minepi.com/bass999
Sony sutra objavljuje cijenu.
498$
A otkud vam to? Jučer je bio neki članak o PS VR na PlayStation Blogu i u njemu piše da ovaj tjedan neće biti PS5 novosti.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Naguzit ce sony prije nas cijenom nego microsoft.
Tak pišu po Internetu, a ja prenosim.
PSN - DeniZg80
Odbijao se i 300kn popusta za prednaruđbu. Mislim da je 2800 bilo ako nisi imao prednaruđbu, imao keš i nazvao čovika. Račun bi dobio za dva tjedna i garanciju.
https://www.hcl.hr/vijest/playstation-4-u-hrvatskoj-dostupan-od-29-sijecnja-39120/
https://www.hcl.hr/vijest/playstation-4-u-hrvatskoj-dostupan-od-29-sijecnja-39120/
I 7 godina kasnije cijena 200kn niza prelose.
Pa konzole su u startu dosta povoljne i zato im cijena većinom ostaje ista ili padnu za 50-ak eura najviše u cijelom svom vijeku jedne konzole. Ako ih svaka konzola za izradu košta bubam, 350 eura, za koliko onda očekuješ da će pasti cijena? A pogotovo kad znaš da se PS4 i dalje prodaje ko lud.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Eto koga zanima 
https://twinfinite.net/2020/09/24k-gold-playstation-5-pre-orders-begin-on-september-10-costs-8099/
To ti se zove zakon ponude i potražnje.
Pa konzole su u startu dosta povoljne i zato im cijena većinom ostaje ista ili padnu za 50-ak eura najviše u cijelom svom vijeku jedne konzole. Ako ih svaka konzola za izradu košta bubam, 350 eura, za koliko onda očekuješ da će pasti cijena? A pogotovo kad znaš da se PS4 i dalje prodaje ko lud.
Moze past cijena jer s vremenom padne cijena komponenti koje idu u konzolu.
No jednostavno nema smisla spustit cijenu dok se konzola dobro prodaje
PS4 je u početku imao dosta povoljnu cijenu, tako da je razumljivo što nije bilo većeg pada. Kad se samo sjetim PS2, tri trgovine su ga imale u ovom dijelu HR, cijena preko 5k kn.
PS4 je u početku imao dosta povoljnu cijenu, tako da je razumljivo što nije bilo većeg pada. Kad se samo sjetim PS2, tri trgovine su ga imale u ovom dijelu HR, cijena preko 5k kn.
Je sjecam se bio 5500kn, a onda su i novci bili jaci
Jedva čekam to ponovno zaigrati, to mi je možda i najdraža od cijelog Dark Souls serijala.
True takoder, ja sam ps3 preskocio zbog visoke cijene. A i sama konzola je bila cisti flop.
to nešto novo? Super izgleda
True takoder, ja sam ps3 preskocio zbog visoke cijene. A i sama konzola je bila cisti flop.
Zakaj ? Meni je ps3 bio odican, ima je super igre pogotovo pred kraj, a na kraju se prodao isto ili cak i bolje od xbox360
Igrao sam Demon's souls cim je dosao na nase trziste tamo valjda 2009. godine i nakon toga svaku souls igru.
Demon's je danas zastario, ali jos uvijek ima najjacu atmosferu. Jad i bijeda na svakom koraku.
Ja ću na next gen sa PS5 na releaseu i onda dogodine uzimam jeftiniji Xbox S zbog GamePassa, tako da pokrijem sve. Mislim da je to neka najbolja kombinacija.
Ja ću na next gen sa PS5 na releaseu i onda dogodine uzimam jeftiniji Xbox S zbog GamePassa, tako da pokrijem sve. Mislim da je to neka najbolja kombinacija.
Da, na papiru čak i ta mala kutijica zvuči jako dobro. Bolje nego sam očekivao što se snage tiče.
Baš gledam sad, preorder cijena za S je 2350 kn. Možda čak probam riješiti se sad One X-a pa uzeti novi S kad bude dostupan. Ionako je samo za Gamepass pa me ne smeta izostanak disk drivea.
Problemi, problemi...
4TFlopsa spram 12 u novim konzolama. S je za 1080/1440p max
Ja pak nist ne kupujem dok se prasina malo ne slegne :)
TV mi je i dalje 1080p pa mi taj dio nije problematičan. A ne vjerujem da ću ga mijenjati osim ako se nešto nepredviđeno ne desi.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali