Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.365
|
čitano: 6.890.108
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Sony PlayStation 5

Ljudovi što vi kažete na onu inf da će Ameri prije zaigrati PS5 od nas ostalih (mi da ćemo čekati 2,3 tjedna duže).... LINK

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Gale92 kaže...

Ljudovi što vi kažete na onu inf da će Ameri prije zaigrati PS5 od nas ostalih (mi da ćemo čekati 2,3 tjedna duže).... LINK

Ocekivano. Nije ni PS4 startao svugdje u isto vrijeme.

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
Gale92 kaže...

Nek budu testeri za nas balkance, ko zna kaj se sve može dogodit. Ili će nam splasnut entuzijazam ili ćemo pizdit ta dva tri tjedna do izlaska.

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
Gale92 kaže...

Potpuno me boli briga. Kad dođe, dođe.

Ionako trenutno ne vidim što bih igrao na njemu day one, osim možda AC Valhalla. A i to jeftinije odigram na Uplay+ za 15€.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
12 godina
itomic009 kaže...

Ne znam. Kažu da Trump "vidi" Svijet u 30 fps a Obama je recimo vidio u 144 fps.  Elon vidi u 244 fps.

Zato se Trump bavi ekonomijom, a Obama se bavio ratovanjem.

Lakše je kad imaš više fpsa.

PSN - DeniZg80
13 godina
Bitanga kaže...
hummer0 kaže...

Bitanga 100%  si dobio BAN zbog 30 FPS-a.

Ma ne, nešto sam napisao kontra uvaženog kolumniste iz amerike, al ne sjećam se više kaj.

Je li to onaj eminentni što im je godinama uzimao pare i pisao kolumne u kojima je pola riječi bilo boldano, a koje se vidi da je napisao u 30 minuta? 

Sad ću i ja dobiti ban. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
Moj PC  
4 0 hvala 0
7 godina
Cyberpunk 2077 za nove konzole će u Europi biti 69.99€
mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HCMAA kaže...
Cyberpunk 2077 za nove konzole će u Europi biti 69.99€

4. Generacije konzola je cijena mogla bit ista. Al za ovu mora bit 1/5 cijene konzole. Smijesno. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
Neki dan su sami rekli da neće, ali i na ps i xbox storeu je trenutno ta cijena.

Greška ili će tako ostati? Čekam pojašnjenje, ali 70 eura im sigurno nedam ma tko god da bili.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Q-Tip kaže...

Je li to onaj eminentni što im je godinama uzimao pare i pisao kolumne u kojima je pola riječi bilo boldano, a koje se vidi da je napisao u 30 minuta? 

Sad ću i ja dobiti ban. 

Hehe ne znam na kojeg misliš, al nije ni bitno, bilo je prije 8-9 godina kad smo još svi brijali na 60Hz ekrane:-)

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
11 godina
Svi AAA naslovi u Njemačkoj su odavno 70€ evo recimo CoD MW koji je sad na akciji je 60€... Na akciji.
13 godina
Gogy7 kaže...
Svi AAA naslovi u Njemačkoj su odavno 70€ evo recimo CoD MW koji je sad na akciji je 60€... Na akciji.

Iskreno, boli me k* kolko su u njemackoj. Niti zivim tamo, niti me briga. 

Mogo bi za PS5 jace radit US account. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
12 godina
Zar nije i Activision najavio cijenu od 70€ za iduću generaciju?
Ako su igre na našem PSN-u do sada bile 549 kn, onda bi 70€ bilo koliko kod nas, 640 kn?
Meni se to čini puno za isti gameplay koji smo imali do sada.
PSN - DeniZg80
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Da odavno se suska o cijeni od 70€.
Mnogi veliki izdavaci su trazili povecanje cijena zbog vecih troskova pri izradi igre. Recimo Cyberpunk je kostao oko 120 Milijuna Dolara.
Igre postaju sve skuplje, vjerujem da ce i konzola biti skuplja.
10 godina
Sony PlayStation 5

sve je stvar igre i sadržaja. Osobno bi dao i 70 i čak i više eura za odličnu AAA igru sa morem kvalitetnog sadržaja. Tipa sad da Cyberpunk ispadne fantastična igra i imaš šta raditi 200-300 sati ali da je kvalitetno. Ali da dam za neku generičnu stoput viđenu igru sa faceliftingom 70 eura, pa nije me pamet ostavila

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

sve je stvar igre i sadržaja. Osobno bi dao i 70 i čak i više eura za odličnu AAA igru sa morem kvalitetnog sadržaja. Tipa sad da Cyberpunk ispadne fantastična igra i imaš šta raditi 200-300 sati ali da je kvalitetno. Ali da dam za neku generičnu stoput viđenu igru sa faceliftingom 70 eura, pa nije me pamet ostavila

Šta pričate, pa 70€ su igre na playki odavno. Pogotovo u HR storeu, a i na disku u HR dućanima. Nintendo također. Tako da, već ih plaćamo po 70€, tko kupuje prvi dan.

To smo već apsolvirali, smanjit doživljaj i hype i kupovati na akcijama prethodno već patchirane igre.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2020 15:13 (Bitanga).
7 godina
Najskuplja igra za ps4 mi je Fallout 4 goty...kupio iz UK...140kn...nova....i Diablo 3 UED...to kupio za 120kn tamo na trgu gdje je prije bio algoritam..sve ostale su ispod 80kn....i tako će i dalje i biti...tako mogu oni staviti da igre dođu 100€....ZABOLI me
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Bas to igre su kod nas 500kn odnosno 550kn za standard edition po mojoj racunici to je tih cca. 70tak€

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2020 19:27 (bloodborne).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
bloodborne kaže...

Bas to igres u kod nas 500 odnosno 550kn za standard edition po mojoj racunici to je cca 70€

Ali po nekoj logici ako će igre svugdje poskupjeti za 10 dolara, onda će kod nas koštati 600-650 recimo. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
7 godina
Naime, Baldur’s Gate 3 koštat će 60 eura čak i u nedovršenom izdanju.

Konkretno, trenutno se u UFC-u 4 promovira Amazonova serija The Boys, tj. njezina druga sezona. Reklama se vidi na podu samog oktagona, ali i preko cijelog ekrana između rundi i prilikom ponovljenih snimki.

Uskoro će biti kao kod Youtube...igraš i onda te prekine radi reklame...samo da ne bude kao kod RTL
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
protjeran
Hexfire kaže...
bloodborne kaže...

Bas to igres u kod nas 500 odnosno 550kn za standard edition po mojoj racunici to je cca 70€

Ali po nekoj logici ako će igre svugdje poskupjeti za 10 dolara, onda će kod nas koštati 600-650 recimo. 

Kao i sve uvijek. Navodnih 500€ za ps5 kod nas nece biti cca. 3650kn nego ce biti 4000-4200 ako ne i 4500kn.

7 godina
4499kn lijepo izgleda...dva ista broja na početku i na kraju...s obzirom da postoji mogućnost nedovoljnog broja komada kod nas nebi se čudio i većoj cijeni...evo novi Sony tv modeli za ovu godinu se čekaju 30-60 dana i to kod glavnog uvoznika...pandemiju svi pomalo koriste za dizanje cijena...od osnovnih životnih potreba pa do "luksuza"

A to što meni su prihodi manji za 70% nikog nije briga...i tko zna kakvi će biti dogodine...zato će mo svi biti shupci
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2020 19:37 (HCMAA).
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

4000kn bi po meni bila okej kriza sto se tice malog off topic-a vezanog za krizu meni je to malo ne znam "napuhano".

Dizanje cijena je po meni kontra efekt, ne mozes nabavljati vise robu okej, ljudi dobivaju otkaze, firme se gase.

A ti dizes cijenu proizvoda i ocekujes da ti ti isti ljudi koji su dobili otkaz ili smanjenje place kupuju realno gledajuci

TV kao bedastocu, a ne nesto esencijalno po visoj cijeni. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
Ma ova pandemija je dokazi koliko je krhko svjetsko gospodarstvo...najobičniji napuhani balon...dovoljno je samo malo da sve ode u mp3...kada bi se desio puno gori scenariji izgleda da bi Mad Max svijet bio mačiji kašalj...danas sam bio u elipsa...vidim police poluprazne nema robe iz Kine...

Zapadna pohlepa je stvorila Kinu i sad kad je zaškripilo...ajmo dizati cijene...sve je to ista bagra i ti Japanci isto sranje drugo pakiranje...u zlatno doba na toj potrošačkoj elektronici je bilo made in Japan
6 godina
protjeran
Sony PlayStation 5

Slican primjer sam imao ovo ljeto sa kupnjom kosilice, model koji sam imao covjek u ducanu je

imao jos 3 na lageru zakaparene rezervacijom rekao mi je sta se tice narudzbi da misli da je to

to za ovu godinu. 😃 Meni je zanimljivije bilo "gledati" kako je usred ove korone nestalo zajednistvo i jedinstvo

te famozne EU svi su se zatvorili u svoje drzave nitko nikome nije htio pomoci, a nama je pomoc na kraju dosla iz kine.

A i ovo pljuvanje po hrv usred sezone kao mi smo krivi jer su se tudi drzavljanj zarazili koronom.

Okej jesmo jer mjere na sezoni "nisu" postojale, a onaj koji je mislio da ce se istih pridrzavati nesto puno domaci

i stranci mislim smijesno. Njima je samo daj lovu jebalo se njima ( nama ) sta ce se tam neki svabo, ceh vratiti zarazen u domovinu.

I okej ja za sam da se podnese teret krize, meni su rezali placu za oko 3500kn, al onda rezi i direktorima itd..

a ne da uvijek najebe mali covjek. Frendica radi u coli ocekuju dobit od 2.3 milijarde $ za ovu godinu oni idu otpustat ljude. Sramota

On topic: zato se divim sonyu na povecanju proizvodnje za ps5, ali mislim da bi se mogli malcice razocarati.

Konzola ce biti naravno skuplja nego ps4, igre idu gore. Ljudi dobivaju otkaze, firme idu u minuse.

a sony mi se cini kao da prekriva oci pred time svime mislim da ce puno ljudi i koji ne ostanu bez posla

razmisliti prije nego se odvaze pljunuti finu svotu love na ps5 isko su mozda u isto vrijeme ove godine

bili nahajpani na konzolu kao malo dijete na cokolino. Ali ajde sta bude, bit ce.

Bitno da budemo svi zivi zdravi i da nam se kolega king vrati iz banna.

Svih tih gluposti ce i dalje biti, a nas nece. Tak da valja iskoristiti zivot za lijepe "stvari"

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2020 20:18 (bloodborne).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
Ja sam tu koronu vidio, njene ucinke i nasu nesposobnost. 10 mojih kolega s kojima nisam bio u direktnom kontaktu su bili pozitivni. Simptomi gubitak njuha i okusa te upala uha kod sviju, nitko nije imao temperaturu ni probleme s disanjem. Nitko od njih nije dobio nikakav nalaz niti ikakav lijek za ublazavanje simptoma.
Gosti su nam bili zarazeni i sve se prikrivalo i zataskivalo. Nocni klubovi krcati, nitko nema masku i onda se svi vracaju u hotele.
Da se radi o tezoj bolesti bili bi u gadnim problemima.
Sve se to odrazilo na gospodarstvo, cijene ce ici gore a ljudi gube poslove zbog korone. Svi moji kolege su ozdravili nakon 2-3 dana ali su morali ostati izolirani 2 tjedna, sto je tjedan i pol dana nakon sto se osjecaju dobro.
I onda se ja pitam jesmo li mi unistili godinu, psihu ljudi, poslove zbog ovoga? Drugo je na tvu slusati o zaraženima ali kad ih ti znas desetke i osjecaju se dobro a drzava im neda da rade. Otkazano nam je preko 20 pireva svaki vrijedan oko 15,000€ jednostavnim donosenjem odluke da nesmije biti preko 50 ljudi na piru.
A svaku večer vidim 300 ljudi u nocnom klubu na prostoru 10x10.

Ako previse dignu cijenu Ps5 i igara cekat cu malo s kupnjom 😄
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.9.2020 20:42 (Gogy7).
17 godina
HCMAA kaže...
4499kn lijepo izgleda...dva ista broja na početku i na kraju...

Ne kao 3399kn

Battletag - Gobac#2782; PoE:G0bac; Cypher: Ignorance is bliss.
7 godina
za BF bi u amerika moglo biti neočekivano velikih popusta pa bi to moglo isprazniti mnoge djepove...stoga bi bilo suludo ne izbaciti konzolu prije toga...jedina igra koja bi mogla pokazati potecijal novih konzola je cyberpunk 2077...i sad zamisli da bolje radi na Xbox

sony mora odmah po izlasku izbaciti patcheve za sve svoje hitove sa sadašnje generacije da bolje iskoriste ps5

prije jeseni 2021 ne očekujem neku navalu next gen igara...tek će 2022 biti godina povratka u normalu
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
#Chaky
4499 pokriva štovatelje parnih i neparnih brojeva...3399 samo ovih neparnih
10 godina
HCMAA kaže...
za BF bi u amerika moglo biti neočekivano velikih popusta pa bi to moglo isprazniti mnoge djepove...stoga bi bilo suludo ne izbaciti konzolu prije toga...jedina igra koja bi mogla pokazati potecijal novih konzola je cyberpunk 2077...i sad zamisli da bolje radi na Xbox

sony mora odmah po izlasku izbaciti patcheve za sve svoje hitove sa sadašnje generacije da bolje iskoriste ps5

prije jeseni 2021 ne očekujem neku navalu next gen igara...tek će 2022 biti godina povratka u normalu

cyberpunk nece ove godine nist pokazat na novim konzolama

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice