Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 28.948
|
čitano: 6.346.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Sony PlayStation 5
Cijena ili neki drugi problem?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Damir22 kaže...
Cijena ili neki drugi problem?

Ružno bi izgledalo, gore od bijelog originala.

A ako bi htio kvalitetnije morao bi koristiti neki skupi profi 3D printer, a ne ove kućne.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Moze pomoc, kak imam problem da mi wifi gasi dual sense. Radi mi preko kabla, al trenutno nisam u mogucnosti prpvuc kabal. Pa me zanima jel bi radilo s power line adapterom. Omda u njega ethernet kabal ustekam pau konzolu?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

probaj prvo promjenit kanal za wifi u postavkama internet routera, i malčice udalji router, možda se prestane klat sa ds controllerom.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Probao sam to hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Moze pomoc, kak imam problem da mi wifi gasi dual sense. Radi mi preko kabla, al trenutno nisam u mogucnosti prpvuc kabal. Pa me zanima jel bi radilo s power line adapterom. Omda u njega ethernet kabal ustekam pau konzolu?

U teoriji da, u praksi tko zna.

A zašto uopće wifi gasi dual sense? Jesi probao promijenit WiFi channel na routeru? Prebacit se sa 2.4 na 5GHz ili obrnuto.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 19:07 (Bitanga).
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

Ne znam desilo se nakon zadnjeg updejta. Ima hrpa tema na redditu o tome.

Probao sam sve. Jedino radi preko kabla i hot spota sa mobitela. A ovo msm da bi funkcioniralo s adapterom

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Ne znam desilo se nakon zadnjeg updejta. Ima hrpa tema na redditu o tome.

Probao sam sve. Jedino radi preko kabla i hot spota sa mobitela. A ovo msm da bi funkcioniralo s adapterom

Možda su sjebali nešt interno u driveru za radio kontroler u playki pa se wifi i bt kolju. Ak je tako onda su potpuni idioti.

Ali onda ne bi radilo ni preko hotspota na mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 19:09 (Bitanga).
15 godina
neaktivan

A mogu jos probat s tim adapterom

15 godina

pitanje koliko će ti adapter pomoć, osim ako ne misliš kompletno ugasiti wifi.

I dont know you. I dont know what you want. If you leave, that will be the end. I wont look for you, I wont pursue you. But if you dont, I will look for you, I will find you and I will ignore you.
15 godina
neaktivan
Sony PlayStation 5

A zato sto isti taj wifi imam na mobu i prek njega naoravim hotspot i radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.3.2022 20:11 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Nista od E3 ove godine
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

Kako podesiti volan na PS5 i GT7? Uzeo Logi G923 čisto da se proba kako je voziti sa volanom. Nekad kao da preskače zubčanik u njemu, jasno tek sam počeo pa je do mene vjv i mog ne znanja kako voziti.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
x18x05x kaže...

Kako podesiti volan na PS5 i GT7? Uzeo Logi G923 čisto da se proba kako je voziti sa volanom. Nekad kao da preskače zubčanik u njemu, jasno tek sam počeo pa je do mene vjv i mog ne znanja kako voziti.

To ti je takav volan. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
15 godina
x18x05x kaže...

Ne znam je li to problem u tvom slučaju, ali Logitech volani su imali problem kada pokušavaš da voziš ravno kao da preskače čitavo vrijeme po jedan stupanj lijevo/desno (ne znam kako objasniti)...ali mislio sam da su to riješili na novijim volanima

15 godina
AFARON kaže...
x18x05x kaže...

Ne znam je li to problem u tvom slučaju, ali Logitech volani su imali problem kada pokušavaš da voziš ravno kao da preskače čitavo vrijeme po jedan stupanj lijevo/desno (ne znam kako objasniti)...ali mislio sam da su to riješili na novijim volanima

To nije problem. Problem je da ponekad preskače ne utječe na vožnju, al se čuje i dosadno je.

17 godina
Sony PlayStation 5

Ništ ne preskače, to je force feedback. Logitech volani su sa zupčanicima, a ne beltovima pa su glasni i imaš feeling da se nešto drobi unutra.

Nije me posebno smetalo jer sam ionako uvijek imao slušalice radi boljeg feelinga, ali da, bez njih je iritantno. Pogotovo ako nisi sam u sobi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 13:04 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bitanga kaže...

Ništ ne preskače, to je force feedback. Logitech volani su sa zupčanicima, a ne beltovima pa su glasni i imaš feeling da se nešto drobi unutra.

Nije me posebno smetalo jer sam ionako uvijek imao slušalice radi boljeg feelinga, ali da, bez njih je iritantno. Pogotovo ako nisi sam u sobi.

Ah. Usro se bio, prvi sat i odmah grmi nekaj iznutra.

17 godina
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam u F1 malo smanjio te neke FF efekte kad izletiš na travu i sl. pa se i buka smanjila, ali ne sjećam se više što točno.

15 godina
Bitanga kaže...
x18x05x kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam u F1 malo smanjio te neke FF efekte kad izletiš na travu i sl. pa se i buka smanjila, ali ne sjećam se više što točno.

Imaš isti G923 ili? Probao Grid Legends, puno manje se čuje nego u GT7. Trebam se igrat sa onim postavkama. Mada YouTube veli Max Torque na 4 a Sensitivity na 2. Ja sam stavio 5 i 5 nekako bolje mi tako.

17 godina
x18x05x kaže...

Imaš isti G923 ili? Probao Grid Legends, puno manje se čuje nego u GT7. Trebam se igrat sa onim postavkama. Mada YouTube veli Max Torque na 4 a Sensitivity na 2. Ja sam stavio 5 i 5 nekako bolje mi tako.

Imao sam G29. Da, svaka igra to na svoj način implementira. U F1 je baš bilo jako glasno čim si izletio na travu da je žena prvi put dotrčala iz druge sobe i pitala šta to razbijam. :-D

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2022 16:49 (Bitanga).
12 godina
Koliko god sam kenjao po dualsenseu, stvarno je fenomenalan osjećaj igrati GTA s tim u rukama, doslovno osjetiš svaku rupu na cesti.
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M

0 0 hvala 0
17 godina
m77 kaže...
Koliko god sam kenjao po dualsenseu, stvarno je fenomenalan osjećaj igrati GTA s tim u rukama, doslovno osjetiš svaku rupu na cesti.

I sa DS4 si osjetio rupe na cesti.

13 godina
Ja sam to na prvom kontroleru odmah sve pogasio.
Kad sam kupio i upalio drugi kontroler i kad sam krenuo igrati neku vožnju mislio sam da mi je riknuo kontroler, a ono te kerefeke trigeri, vibre šta već🤣
Mislio sam odnijeti u SD na zamjenu. 🙈
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Mozete skinuti Spužva Boba
Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
O zivote, 219kn redovna cijena....

Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Možda...GTA sam zadnji put igrao u listopadu 2013. na ps3.😁
In Dreams: https://www.youtube.com/watch?v=Q5ntFAqhK5M
8 godina
x18x05x kaže...

Jel valja? 

15 godina
Vandit kaže...
x18x05x kaže...

Jel valja? 

Ajmo reći kao veći DLC za Grid iz 2019. 

4 godine
neaktivan
Nije istina.Za 10 koplja bolji od tog GRID-a iz 2019.god.
I grafički i sadržajem.Ima konkretnu karijeru i Story mod.Više staza od GT 7 te bolji zvuk automobila.I ne traži nikakve mikrotransakcije niti usporeni napredak.
Ko ima EA Play pretplatu,može isprobat 10h trial.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice