- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Ružno bi izgledalo, gore od bijelog originala.
A ako bi htio kvalitetnije morao bi koristiti neki skupi profi 3D printer, a ne ove kućne.
Moze pomoc, kak imam problem da mi wifi gasi dual sense. Radi mi preko kabla, al trenutno nisam u mogucnosti prpvuc kabal. Pa me zanima jel bi radilo s power line adapterom. Omda u njega ethernet kabal ustekam pau konzolu?
probaj prvo promjenit kanal za wifi u postavkama internet routera, i malčice udalji router, možda se prestane klat sa ds controllerom.
Probao sam to hehe
Moze pomoc, kak imam problem da mi wifi gasi dual sense. Radi mi preko kabla, al trenutno nisam u mogucnosti prpvuc kabal. Pa me zanima jel bi radilo s power line adapterom. Omda u njega ethernet kabal ustekam pau konzolu?
U teoriji da, u praksi tko zna.
A zašto uopće wifi gasi dual sense? Jesi probao promijenit WiFi channel na routeru? Prebacit se sa 2.4 na 5GHz ili obrnuto.
Ne znam desilo se nakon zadnjeg updejta. Ima hrpa tema na redditu o tome.
Probao sam sve. Jedino radi preko kabla i hot spota sa mobitela. A ovo msm da bi funkcioniralo s adapterom
Ne znam desilo se nakon zadnjeg updejta. Ima hrpa tema na redditu o tome.
Probao sam sve. Jedino radi preko kabla i hot spota sa mobitela. A ovo msm da bi funkcioniralo s adapterom
Možda su sjebali nešt interno u driveru za radio kontroler u playki pa se wifi i bt kolju. Ak je tako onda su potpuni idioti.
Ali onda ne bi radilo ni preko hotspota na mobitelu.
A mogu jos probat s tim adapterom
pitanje koliko će ti adapter pomoć, osim ako ne misliš kompletno ugasiti wifi.
A zato sto isti taj wifi imam na mobu i prek njega naoravim hotspot i radi
Kako podesiti volan na PS5 i GT7? Uzeo Logi G923 čisto da se proba kako je voziti sa volanom. Nekad kao da preskače zubčanik u njemu, jasno tek sam počeo pa je do mene vjv i mog ne znanja kako voziti.

Kako podesiti volan na PS5 i GT7? Uzeo Logi G923 čisto da se proba kako je voziti sa volanom. Nekad kao da preskače zubčanik u njemu, jasno tek sam počeo pa je do mene vjv i mog ne znanja kako voziti.
To ti je takav volan.

Ne znam je li to problem u tvom slučaju, ali Logitech volani su imali problem kada pokušavaš da voziš ravno kao da preskače čitavo vrijeme po jedan stupanj lijevo/desno (ne znam kako objasniti)...ali mislio sam da su to riješili na novijim volanima
Ne znam je li to problem u tvom slučaju, ali Logitech volani su imali problem kada pokušavaš da voziš ravno kao da preskače čitavo vrijeme po jedan stupanj lijevo/desno (ne znam kako objasniti)...ali mislio sam da su to riješili na novijim volanima
To nije problem. Problem je da ponekad preskače ne utječe na vožnju, al se čuje i dosadno je.

Ništ ne preskače, to je force feedback. Logitech volani su sa zupčanicima, a ne beltovima pa su glasni i imaš feeling da se nešto drobi unutra.
Nije me posebno smetalo jer sam ionako uvijek imao slušalice radi boljeg feelinga, ali da, bez njih je iritantno. Pogotovo ako nisi sam u sobi.
Ništ ne preskače, to je force feedback. Logitech volani su sa zupčanicima, a ne beltovima pa su glasni i imaš feeling da se nešto drobi unutra.
Nije me posebno smetalo jer sam ionako uvijek imao slušalice radi boljeg feelinga, ali da, bez njih je iritantno. Pogotovo ako nisi sam u sobi.
Ah. Usro se bio, prvi sat i odmah grmi nekaj iznutra.

Ja sam u F1 malo smanjio te neke FF efekte kad izletiš na travu i sl. pa se i buka smanjila, ali ne sjećam se više što točno.
Ja sam u F1 malo smanjio te neke FF efekte kad izletiš na travu i sl. pa se i buka smanjila, ali ne sjećam se više što točno.
Imaš isti G923 ili? Probao Grid Legends, puno manje se čuje nego u GT7. Trebam se igrat sa onim postavkama. Mada YouTube veli Max Torque na 4 a Sensitivity na 2. Ja sam stavio 5 i 5 nekako bolje mi tako.

Imaš isti G923 ili? Probao Grid Legends, puno manje se čuje nego u GT7. Trebam se igrat sa onim postavkama. Mada YouTube veli Max Torque na 4 a Sensitivity na 2. Ja sam stavio 5 i 5 nekako bolje mi tako.
Imao sam G29. Da, svaka igra to na svoj način implementira. U F1 je baš bilo jako glasno čim si izletio na travu da je žena prvi put dotrčala iz druge sobe i pitala šta to razbijam. :-D

I sa DS4 si osjetio rupe na cesti.
Kad sam kupio i upalio drugi kontroler i kad sam krenuo igrati neku vožnju mislio sam da mi je riknuo kontroler, a ono te kerefeke trigeri, vibre šta već🤣
Mislio sam odnijeti u SD na zamjenu. 🙈

Jel valja?
Jel valja?
Ajmo reći kao veći DLC za Grid iz 2019.

I grafički i sadržajem.Ima konkretnu karijeru i Story mod.Više staza od GT 7 te bolji zvuk automobila.I ne traži nikakve mikrotransakcije niti usporeni napredak.
Ko ima EA Play pretplatu,može isprobat 10h trial.