Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.420
|
čitano: 6.977.402
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony PlayStation 5
Cncrokaj kaže...
Pozdrav ekipa, jel ima netko Sony Pulse 3D slušalice, jel se isplati kupiti ili da uzmem nekak drugo?

Oni koji nisu probali bolje će ti reći da su vrh, oni koji su probali bolje će ti reći da uzmeš nekaj drugo.

Ovisi o tome što te zanima kod slušalica, kvaliteta zvuka, izrade, udobnost, cijena, pouzdanost konekcije, multiplatformnost...

S obzirom na cijenu, i da su brendirane za PS, vjerojatno je to barem pola cijene.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Uzeo ea play na mjesec dana da isprobam dirt 5 jer nemam ps+. Za mene koji nema pojma o vožnjama i za djecu je super igra. Probao malo karijeru i jedino se nadam da kasnije utrke imaju više krugova ili da se da namjestiti.
Ovo mi je idealno kad se djeca skupe jer vidim da i najmanjima ide dobro i nije teška vožnja.

Gledam malo mass effect legendary edition i baš me privlači da je odigram. Nisam nikada igrao osim što sam probao prvi dio čini mi se Xbox 360 i igra mi je bila ok, ali to je toliko trzalo da sam brzo odustao. Malo sad gledam na YouTubeu i izgleda mi extra. Nadam se da je i dobra trilogija.
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Ma najbitniji mi je zvuk i udobnost, sad imam Logitech G332 i nisu mi baš nekaj.
Kaj veliš na SteelSeries Arctis 5 ili tak nekaj išel bi do max 800 kn.
Trebaju mi samo za plejku.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Cncrokaj kaže...
Pozdrav ekipa, jel ima netko Sony Pulse 3D slušalice, jel se isplati kupiti ili da uzmem nekak drugo?

Imao sam ih na cetvorci (imam ih i sada u rezervi )

imam i Pulse 3 D na petici. Meni su dobre, druge nisam nikad ni imao

12 godina
odjavljen
Bilo je radilo kad sam disconnecto i connecto konzolu sa interneta, ali onda nakon 20ak minuta opet isti problem...
PeTak
16 godina
Na bazzar.hr imate 15posto na cijeli asortiman. Ima nešto ps4/ps5 igri.

Bon od 150k je 136kn

0 0 hvala 2
10 godina
Ima li kakav nacin i fora za uzeti ps plus trial, ili je to ukinuto?
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Cncrokaj kaže...
Ma najbitniji mi je zvuk i udobnost, sad imam Logitech G332 i nisu mi baš nekaj.
Kaj veliš na SteelSeries Arctis 5 ili tak nekaj išel bi do max 800 kn.
Trebaju mi samo za plejku.

Imam ja Arctis 5 i prezadovoljan sam. Zvuk, kvaliteta izrade, udobnost, sve na vrhunskoj razini. Nakon 2 godine izgledaju ko nove, tkanina/spužva ko da ih nikad nisam nosio. Ali moram napomenuti da sam imao problema s njima odmah u prva dva tjedna. Naime, njihov kabel ne ide direktno iz slušalica u recimo kontroler, nego ima 8-pinski spoj nekih 40cm prije 3.5mm jacka na kojem su mi gubile kontakt. Bile su kupljene u Sancti i nosio sam ih u poslovnicu, objasnio da me zeza taj spoj i dečki su mi, pošto nisu imali na stanju, povukli iz druge poslovnice i nazvali me za dva-tri dana da si dođem po nove. Svaka čast na tome, nisu komplicirali. Te druge nisu nikad imale problem s tim spojem i peglaju bez greške znači malo više od 2 godine.

12 godina
Imam ih ja i slušalice su jako dobre! Za tu cijenu nećeš naći bolje.
12 godina
Ako još netko traži plejku 5 vidio sam ih u Zagrebu u Avenue Mall.
Moj PC  
1 3 hvala 0
16 godina
Azmo kaže...

Na hodniku? Samoposluga?

Teško napisati koji dućan?  Možda cijena? Možda edition?

A ne ovako da se mora spamat tema sa nepotrebnim pitanjima?

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom.
8 godina
mariclius kaže...

Gledam malo mass effect legendary edition i baš me privlači da je odigram. Nisam nikada igrao osim što sam probao prvi dio čini mi se Xbox 360 i igra mi je bila ok, ali to je toliko trzalo da sam brzo odustao. Malo sad gledam na YouTubeu i izgleda mi extra. Nadam se da je i dobra trilogija.

Preporuka u svakom slučaju. Drugi dio je najbolji. Završetak triologije u najmanju ruku kontroverzan. :)

16 godina
Ja krenuo GoW ispočetka. Ugodno oku upgrade na 60 fps...
just when i thought i got out they pull me back in
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
merio kaže...
Azmo kaže...

Na hodniku? Samoposluga?

Sorry omaklo mi se da nisam napisao. Ne treba se bit seronja odmah.

Radi se o dućanu MAN ART. Bivši Algoritam.

16 godina
Da li je netko stavljao dodatni SSD u konzolu? Pretpostavljam da se ne gubi gara zbog skidanja plastičnog poklopca?
just when i thought i got out they pull me back in
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ne gubi se......
Children Shouldnt Play with Dead Things
Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
merio kaže...
Azmo kaže...

Na hodniku? Samoposluga?

Najbitnija stavka jer ima 547428338 editiona i svi su različiti za popizdit

Koji god da si netko uzme neće pogriješit niti osjetit razliku.

I am over 9000!!!
17 godina
Shivi kaže...

Najbitnija stavka jer ima 547428338 editiona i svi su različiti za popizdit

Koji god da si netko uzme neće pogriješit niti osjetit razliku.

Pa razlika je u cijeni :-) To će sigurno osjetit.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
Vandit,
Ma jedva čekam da to odigram (mass efect trilogiju). Gledao sam malo na YouTubeu i kao da neku dobru seriju gledam pa prekinuo da ne vidim previše:)
Sad igram ghost of tsushima i uživam. Ustvari, dugo nisam uživao ovako u nekoj igri. Šteta što nije ona nadogradnja i dlc malo jeftinije ali biti će kad tad.
14 godina
Sad gledam za ghost of tsushima. Imam disk ps4 verziju. Jel ovo nadogradnja sa kojom bi dobio sve komplet?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Sony Play Station 5
Da, ali samo za PS4 verziju.
PS5 je skuplje
14 godina
Pogubio sam se:) Igram ps 4 disk verziju na ps5 i znači to nije ta verzija za ps5 sa 4k/60 fps + dlc?
4 godine
neaktivan
Ne.Moraš platit dodatno za nadogradnju na PS5 verziju.
5 godina
neaktivan
mariclius kaže...
Pogubio sam se:) Igram ps 4 disk verziju na ps5 i znači to nije ta verzija za ps5 sa 4k/60 fps + dlc?

PS4 verzija je dobila update na PS5 za 60fps. Ako hoces DLC to kosta 20$ i to je ovo sa slike, medjutim ima i nativna PS5 verzija koja donosi dualsense support i jos neke sitnice te za nju moras platiti dodatnih 10$.

5 godina
Slušalice su za tu cijenu solidne, ali su mene na početku nošenja znale uši dosta boliti, s vremenom se navikneš.
Mogao sam biti u NBA-u, ali Bog je stavio 10 inčeva na krivo mjesto
13 godina
mariclius kaže...
Vandit,
Ma jedva čekam da to odigram (mass efect trilogiju). Gledao sam malo na YouTubeu i kao da neku dobru seriju gledam pa prekinuo da ne vidim previše:)
Sad igram ghost of tsushima i uživam. Ustvari, dugo nisam uživao ovako u nekoj igri. Šteta što nije ona nadogradnja i dlc malo jeftinije ali biti će kad tad.

Ja sam GoT završio i to mi je definitivno igra godine, vjerojatno jedina koja će mi iz 2021. ostati u pamćenju.

Sad sam na Mass Effect LE i trenutno na početku trećeg dijela. Takve se igre više ne rade. Ako izuzmemo prvi dio koji je ipak zastario (ali s ovim novim faceliftom se može sasvim fino probaviti), drugi i treći su legende gaminga. I drago mi je da ih igram ponovno jer hrpu stvari tek sad prvi put vidim, hrpu questova nikad nisam ni imao jer nisam imao sve DLC-jeve. 

Preporuka svakome tko se želi vratiti u ME svijet. Čak planiram i Andromedu još jednom odigrati nakon trećeg dijela, iako nisu povezani.

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
14 godina
Q-Tip, meni je isto GoT top igra, baš guštam. Jedino neću sada uzimati taj dlc jer za koju kunu više mogu kupiti mass efect trilogiju na us store, 30 dolara.
Svo vrijeme sam mislio da će mi valhalla biti puno bolja od got, ali obrnuto je.
Vjerojatno jer sam se malo i predozirao sa ubisoft igrama:)
Još kad vidio najavu da će biti i drugio dio, jedva čekam.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Sony PlayStation 5

Jel je normalno da ne prekidno dobivam nekakve šugave erore na fifi 21? Ili me izbaci ili se tri dana spaja... užas...

Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Evo da se pohvalim, uzel sam logitech pro x. Sluške su brutalne u odnosu na stare, hvala svima na savjetima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
rokonja kaže...

Jel je normalno da ne prekidno dobivam nekakve šugave erore na fifi 21? Ili me izbaci ili se tri dana spaja... užas...

rokonja

Nije normalno nešto ti sa internetom ne štima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice