Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 30.007
|
čitano: 9.150.197
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Sony PlayStation 5
gogo17792 kaže...

Gledam uzeti PS5, najviše radi GTA VI i Assasins creed black flag resynced, e sada trebao bi uzet i novi monitor za njega (nebih tv).
Tražim nešto u rangu ~ 200€ od 32"QHD ili 4K? Dali je stvarno tolika razlika u izgledu(kvaliteti )između te dvije rezolucije u igrama na PS5? 
Nekako više vučem na QHD da igre rade fluidnije?

obavezno oled monitor ili tv uz ps5 

14 godina
Yamacha kaže...

Uzeta pleyka day one u sancta domenici cim su se preoderi otvorili.

3099kn i radi jos dan danas kao urica.

Ja sam isto uzeo na početku, samo svijet medija. Digital izdanje s dva joysticka, punjačem joysticka i godinu pretplate me koštalo 5400kn ako se ne varam. Dan danas sve radi i uvijek kažem da mi je ovo najbolja kupovina jer ću za cca 750€ gejmati desetljeće

22 mjeseca
mar123 kaže...

ja sam svoju preuzeo prvi u hrvatskoj, frendova cura frizirala tadasnju direktoricu sancte pa nam je provukla par komada prije svih. 500e disc verzija, dan danas radi ko prvi dan. cak i oba joysticka rade bez greske. 

Među prvima možda, prvi, nikako.

18 godina
Novice kaže...

Potvrđujem, ja sam od te direktorice krojač, isto sam dobio par komada za frendove prije svih :-)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 21:39 (Bitanga).
17 godina
Novice kaže...
mar123 kaže...

ja sam svoju preuzeo prvi u hrvatskoj, frendova cura frizirala tadasnju direktoricu sancte pa nam je provukla par komada prije svih. 500e disc verzija, dan danas radi ko prvi dan. cak i oba joysticka rade bez greske. 

prvi medu smrtnicima, to sam mislio. preuzeta je 2 sata prije otvaranja bilo kojeg ducana na dan izlaska. 

a bilo bi ludo pretpostavit da direktorica i njena ekipa nisu konzolu upalili vec dan prije. 

14 godina
mar123 kaže...
Novice kaže...
mar123 kaže...

prvi medu smrtnicima, to sam mislio. preuzeta je 2 sata prije otvaranja bilo kojeg ducana na dan izlaska. 

a bilo bi ludo pretpostavit da direktorica i njena ekipa nisu konzolu upalili vec dan prije. 

Ajde budi fer pa ne vadi mast ljudima s takvim objavama. Fino se ekipa iz tadasnje SD popisala po ljudima koji su napravili preorder i onda dobili konzolu kasnije od ljudi koji su narucili day1. 

11 mjeseci
Sony PlayStation 5

SD su isto ispali smetlari koje također izbjegavam u širokom luku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice