Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 30.023
|
čitano: 9.156.067
|
moderatori: pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
4 godine
Re: Sony PlayStation 5
gogo17792 kaže...

Gledam uzeti PS5, najviše radi GTA VI i Assasins creed black flag resynced, e sada trebao bi uzet i novi monitor za njega (nebih tv).
Tražim nešto u rangu ~ 200€ od 32"QHD ili 4K? Dali je stvarno tolika razlika u izgledu(kvaliteti )između te dvije rezolucije u igrama na PS5? 
Nekako više vučem na QHD da igre rade fluidnije?

obavezno oled monitor ili tv uz ps5 

14 godina
Yamacha kaže...

Uzeta pleyka day one u sancta domenici cim su se preoderi otvorili.

3099kn i radi jos dan danas kao urica.

Ja sam isto uzeo na početku, samo svijet medija. Digital izdanje s dva joysticka, punjačem joysticka i godinu pretplate me koštalo 5400kn ako se ne varam. Dan danas sve radi i uvijek kažem da mi je ovo najbolja kupovina jer ću za cca 750€ gejmati desetljeće

22 mjeseca
mar123 kaže...

ja sam svoju preuzeo prvi u hrvatskoj, frendova cura frizirala tadasnju direktoricu sancte pa nam je provukla par komada prije svih. 500e disc verzija, dan danas radi ko prvi dan. cak i oba joysticka rade bez greske. 

Među prvima možda, prvi, nikako.

18 godina
Novice kaže...

Potvrđujem, ja sam od te direktorice krojač, isto sam dobio par komada za frendove prije svih :-)

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2026 21:39 (Bitanga).
17 godina
Novice kaže...
mar123 kaže...

ja sam svoju preuzeo prvi u hrvatskoj, frendova cura frizirala tadasnju direktoricu sancte pa nam je provukla par komada prije svih. 500e disc verzija, dan danas radi ko prvi dan. cak i oba joysticka rade bez greske. 

prvi medu smrtnicima, to sam mislio. preuzeta je 2 sata prije otvaranja bilo kojeg ducana na dan izlaska. 

a bilo bi ludo pretpostavit da direktorica i njena ekipa nisu konzolu upalili vec dan prije. 

14 godina
mar123 kaže...
Novice kaže...
mar123 kaže...

prvi medu smrtnicima, to sam mislio. preuzeta je 2 sata prije otvaranja bilo kojeg ducana na dan izlaska. 

a bilo bi ludo pretpostavit da direktorica i njena ekipa nisu konzolu upalili vec dan prije. 

Ajde budi fer pa ne vadi mast ljudima s takvim objavama. Fino se ekipa iz tadasnje SD popisala po ljudima koji su napravili preorder i onda dobili konzolu kasnije od ljudi koji su narucili day1. 

11 mjeseci
Sony PlayStation 5

SD su isto ispali smetlari koje također izbjegavam u širokom luku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Sony PlayStation 5

takvi hitovi nam izlaze na ps5 da nemamo o čemu pričati nego o tome tko je prvi ugrabio konzolu.

Wolverineu se očito ni ne troše riječi, koji jad i čemer majko moja mila 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 mjeseci
Cansee kaže...

takvi hitovi nam izlaze na ps5 da nemamo o čemu pričati nego o tome tko je prvi ugrabio konzolu.

Kad i je tuga, jad, čemer i smeće naposljetku.

10 godina
Sony PlayStation 5

meni igra skroz dobra
skupa al dobra

0 0 hvala 0
17 godina
Grozni_Zabac kaže...
mar123 kaže...
Novice kaže...
mar123 kaže...

Ajde budi fer pa ne vadi mast ljudima s takvim objavama. Fino se ekipa iz tadasnje SD popisala po ljudima koji su napravili preorder i onda dobili konzolu kasnije od ljudi koji su narucili day1. 

ma daleko od toga da branim te klosare, nisam ni pisao s namjerom da se kurcim. za sljedecu cu vjerojatno bit u istom kosu ko i ostali, jer se sancta prodala i promjenila vlasnicku strukturu od tada. sad poslovno suradujem s njima i gade mi se. 

Cansee kaže...

ja vec danima vazem dal uzet ili ne, 80 eura mi se cini bas puno previse za igru koju cu prec za 15ak sati i nikad vise upalit. cuo sam da su recenzije lose, ali hcl je ocjenio s 85/100 i gledao sam prvih sat vremena walkthrough na yt i meni se cini okej, nisam pametan. 

platio sam si sad mjesec dana psn extra pretplate jer sam vidio da je spiderman 2 u ponudi pa reko da prvo njega rjesim.

18 godina
Sony PlayStation 5

Apropo Wolverinea, ovo me baš nasmijalo:

https://www.facebook.com/watch/?v=1810720846941805

Nisam ionako planirao kupovati jer me ta tematika i takav gameplay uopće ne zanima.

Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
Bitanga kaže...

Nisam ionako planirao kupovati jer me ta tematika i takav gameplay uopće ne zanima.

ni mene, općenito mi je zlo od te inflacije superheroja koja se pumpa već zadnjih 15 godina

od superheroja priznajem jedino batmana i saitamu iz one-punch mana 

al to ne znači da ne bi probao igru da valja

18 godina
Cansee kaže...

ni mene, općenito mi je zlo od te inflacije superheroja koja se pumpa već zadnjih 15 godina

od superheroja priznajem jedino batmana i saitamu iz one-punch mana 

al to ne znači da ne bi probao igru da valja

Spiderman mi je super radi kretanja i jer je stvarno nekako unique.

Wolverine mi je klošar. Ono, stari prdonja sa noževima u šakama.

Ima stoput boljih heroja za napraviti igru po njima.

11 mjeseci
Bitanga kaže...

Još smiješnije ako je ovo sa ss-a istina. 

10 godina
lobotomac90 kaže...

Debilizam na kvadrat doslovno, znači da mi je u interesu ja bi sad mogao na svojoj konzoli zaradit i to nakon skoro dvije godine korištenja 

Ustvari da, no, ovo si uvijek mogao.

ja sam tako, u pocetku, frknuo tri konzole - ne odjednom. prvo sam grebao rukama i nogama da klincu nabavim za svetog nikolu te godine kad je izasla konzola, sto je bio sizifov posao. sjecam se, pricao mi lokalni postar da i nedjeljom dostavljaju konzole ljudima (kupljene preko t-coma), jer jednostavno ne stignu sve podijeliti tijekom tjedna.

Do tamo negdje 3 mjeseca- klincu je to vec dosadilo, ja je prodam za vise love nego sam dao za nju, jer - blizio se uskrs, nestasica, njuskalo, isti dan - odeeeee....

Pocetkom jeseni, klinac opet oce plejstejsn - ajde, nabavi, tu je situacija vec bila bolja, lakse se nabavljalo, uzmem, nakrcam dodatne opreme - od charging stationa, dodatnog kontrolera, slusalica...... ide bozic, idu problemi, klinac vise nece to, hoce novu graficku - njuskalo, sutradan covjek dolazi s 300km udaljenosti po ps....

Price o trecem primjerku se bas i ne sjecam, mislm da je otisao kako je i dosao, brzo, brutalno.... za vise para nego sto je placen.

OK, nije to sad bila razlika od 500, 400e, ali, svaki put sam profitirao barem od 100 do 200e u toj prodaji, danas su razlike brutalnije, no....

Iz ove price je vidljivo a)klinac me posteno zayebava, i b)ima nesto u tom ps5 sto tjera ljude da kupuju i ne pitaju za cijenu ponekad.  

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
18 godina
Sony PlayStation 5

Ja eo svoj PS5 digital sa 856 GB dobio dzabe uz poduzenje ugovora za interne u A1 (Austrija je u pitanju da ne poletite) prije nekih ca. pola godine, i super sto kasnem, vise manje svi hitovi malo-malo na nekim akcijama (kupio Witcher 3, Hogwarts Legacy i jos jednu igru ni ne znam koju za 17 € prije 3-4 tjedna) i tako po malo kupujem stare stvari koje nisam igrao i zanimacije cudo (Cyberpunk 2077 jedna od def najboljih Akcijskih RPG-a ikada koji sam igrao, i meni jedna od najdrazih svih vremena). Ugl vrijedi PS5 jos uvijek kupiti ima se sta igrati pogotovo sa popustima :)

Stres je neizbježan !!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
4 godine
Toza kaže...

Ja eo svoj PS5 digital sa 856 GB dobio dzabe uz poduzenje ugovora za interne u A1 (Austrija je u pitanju da ne poletite) prije nekih ca. pola godine, i super sto kasnem, vise manje svi hitovi malo-malo na nekim akcijama (kupio Witcher 3, Hogwarts Legacy i jos jednu igru ni ne znam koju za 17 € prije 3-4 tjedna) i tako po malo kupujem stare stvari koje nisam igrao i zanimacije cudo (Cyberpunk 2077 jedna od def najboljih Akcijskih RPG-a ikada koji sam igrao, i meni jedna od najdrazih svih vremena). Ugl vrijedi PS5 jos uvijek kupiti ima se sta igrati pogotovo sa popustima :)

ima dapace, + cijela ps4 kolekcija. da ne izide ni jedna igra ikad imas igrati do kraja zivota. Jedino memorija postane problem

11 mjeseci

Je samo je žalosno da većini ljudi koja uzima PS5 mogu preporučiti stare igre iz vremena PS4, da se razumijemo to su većinom sve vrhunske igre. Samo mi je žao što PS5 nije došao do polovice toga što je PS4 imao i značio. I dalje stojim pri tome najjadnija generacija PS konzole dosad i od kad su ameri preuzeli PS diviziju od Sony-a tako je sve krenulo u krasan k... Ne znam jel mogu zbrojiti 200-300h odigranih na njoj u ovih 5-6 god, preordero sam ju i dobio tek 07/21.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 11:47 (Hrža).
18 godina
Damir22 kaže...
lobotomac90 kaže...

Debilizam na kvadrat doslovno, znači da mi je u interesu ja bi sad mogao na svojoj konzoli zaradit i to nakon skoro dvije godine korištenja 

Ustvari da, no, ovo si uvijek mogao.

ja sam tako, u pocetku, frknuo tri konzole - ne odjednom. prvo sam grebao rukama i nogama da klincu nabavim za svetog nikolu te godine kad je izasla konzola, sto je bio sizifov posao. sjecam se, pricao mi lokalni postar da i nedjeljom dostavljaju konzole ljudima (kupljene preko t-coma), jer jednostavno ne stignu sve podijeliti tijekom tjedna.

Do tamo negdje 3 mjeseca- klincu je to vec dosadilo, ja je prodam za vise love nego sam dao za nju, jer - blizio se uskrs, nestasica, njuskalo, isti dan - odeeeee....

Pocetkom jeseni, klinac opet oce plejstejsn - ajde, nabavi, tu je situacija vec bila bolja, lakse se nabavljalo, uzmem, nakrcam dodatne opreme - od charging stationa, dodatnog kontrolera, slusalica...... ide bozic, idu problemi, klinac vise nece to, hoce novu graficku - njuskalo, sutradan covjek dolazi s 300km udaljenosti po ps....

Price o trecem primjerku se bas i ne sjecam, mislm da je otisao kako je i dosao, brzo, brutalno.... za vise para nego sto je placen.

OK, nije to sad bila razlika od 500, 400e, ali, svaki put sam profitirao barem od 100 do 200e u toj prodaji, danas su razlike brutalnije, no....

Iz ove price je vidljivo a)klinac me posteno zayebava, i b)ima nesto u tom ps5 sto tjera ljude da kupuju i ne pitaju za cijenu ponekad.  

Sjećam se da je po izlasku bio cirkus, ali nisam mislio da će doći opet do toga...evo dao si truda otvorit njuškalo i gledam nema Pro modela ispod 1200 eurića, a ja novi u dućanu platio 730 EUR, strah me i pomisliti potencijalne cijene kada izađe PS6 

Bolje da ne gledam više njuškalo dok ne izađe GTA da ne bi još došao u napast prodati ga.

A što se tiče tvog klinca, napravio ti je još financijsku dobit , odmah ga usmjerit u smjeru financija i ti u prijevremenu mirovinu moš 

11 mjeseci
Sony PlayStation 5

Platit 1200 eura konzolu baš treba bit lud da bi igrao ono prikazano na netflixu.

Moj PC  
1 3 hvala 1
14 godina
Sony PlayStation 5

Da kucnem u drvo. Ja svoju imam od vremena kad smo stajali u redu u City Eastu sa maskama na licu. Digital konzola. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
4 godine
Sony PlayStation 5

evo ima za 800 netko prodaje.

nisam u zgu pa ne mogu kupiti. 

https://www.njuskalo.hr/ps5-konzole/playstation-5-pro-2tb-oglas-51568468

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: