Mislim da se to isplati uzet...sta vi mislite?
Ako ima garanciju deri!
Da ima garanciju tako da cu vjerovatno uzet njega i sad koje su igre najbolje?
E sad zavisi sta volis? Koje žanrove volis?
Nego reci koje igre dobijes uz njega?
Ako ima garanciju deri!
Ako ima garanciju deri!
Neznam koje igre ali uglavno PS je u dobrom stanju,ima garanciju 1 kontroler i tih nekoliko igara na njemu.
Po pitanju koje igre su najbolje mislio sam koje su aktualne i koje se igraju.
I reci mi jel sve igre imaju mogucnost mp igranja?
Pa naravno da ne, tip Killzone 3 il Unchated 3 il Battlefield 3 il Wipeout il Motorstorm to su naravno MP igre...
Ali recimo Mass Effect 2 nije, Atilier Rorona i Totori i Meruru nisu, Disgeae 3 nije, Ratchet and Clank nije, Prototype nije...
Sve zavisi o igri ko i na PCu...
red dead redemption,gta4,resident evil 5,battlefield 3 pa kupuj na njuškalu imas jako jeftine stare naslove
Pozdrav svima..
Namjeravam kupit PS3 e sad totalna sam neznalica sto se tiće PS3..imao sam ps1..:)
E sad me zanima da li prilikom kupnje trebam obratiti pažnju na nešto(mislim da li su svi isti,odmah da vam kažem da me JB ne zanima),našao sam novi zapakirani PS3 320gb Slim+UNCHARTED 3 IGRA za nekih 2000kn što vi mislite o tome..Planirao sam naručivati igre sa ebay-a da li se to isplati i tako to(koliko sam vidio da ima dosta igara na koje se neplača poštarina),da li su te igre ok i jel se mogu ondah normalno igrati ili treba još nešto..Tako malo čitam po forumu pa neke stvari ne kužim..hvala
Pozdrav svima..
Namjeravam kupit PS3 e sad totalna sam neznalica sto se tiće PS3..imao sam ps1..:)
E sad me zanima da li prilikom kupnje trebam obratiti pažnju na nešto(mislim da li su svi isti,odmah da vam kažem da me JB ne zanima),našao sam novi zapakirani PS3 320gb Slim+UNCHARTED 3 IGRA za nekih 2000kn što vi mislite o tome..Planirao sam naručivati igre sa ebay-a da li se to isplati i tako to(koliko sam vidio da ima dosta igara na koje se neplača poštarina),da li su te igre ok i jel se mogu ondah normalno igrati ili treba još nešto..Tako malo čitam po forumu pa neke stvari ne kužim..hvala
Ako ima garanciju ODMA KUPUJ! :D
Playstation 3 je region free, znaci do god kupio igru radit ce ti. Bila ona kineska verzija, njemacka, americka radi. Tipa ako uzmes kinesku, a ima izbor jezika da stavis na engleski to je to, radit ce i sve ces razumjet, osim onoga sto pise na kutiji jeli :)
Svi su isti sto se tice hardware tj snage, imas one stare playsatione oni trose vise struje, imaju "vece" procesore od 65 nm proizvodnje znaci, griju se vise, trose vise.
Ovi novi Slim imaju 45nm procesore unutra tako da trose manje struje, manje se griju a to bi trebalo onda dovesti do DUZE TRAJU jeli....
Ali hardwareski su to isti procesori samo manji chip, znaci razlike u tome pogledu(preformansama) NEMA.
Jedina razlika je u velici hard diskova. Ako te piratstvno nezaniam to je jedino sto trebas znat.
Sto se tice kupovine igara http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx?page=90&jumpto=2671648&sort=asc&view=flat
Evo ima stranica nazad.
Pozdrav svima..
Ako ima garanciju ODMA KUPUJ! :D
Playstation 3 je region free, znaci do god kupio igru radit ce ti. Bila ona kineska verzija, njemacka, americka radi. Tipa ako uzmes kinesku, a ima izbor jezika da stavis na engleski to je to, radit ce i sve ces razumjet, osim onoga sto pise na kutiji jeli :)
Svi su isti sto se tice hardware tj snage, imas one stare playsatione oni trose vise struje, imaju "vece" procesore od 65 nm proizvodnje znaci, griju se vise, trose vise.
Ovi novi Slim imaju 45nm procesore unutra tako da trose manje struje, manje se griju a to bi trebalo onda dovesti do DUZE TRAJU jeli....
Ali hardwareski su to isti procesori samo manji chip, znaci razlike u tome pogledu(preformansama) NEMA.
Jedina razlika je u velici hard diskova. Ako te piratstvno nezaniam to je jedino sto trebas znat.
Sto se tice kupovine igara http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx?page=90&jumpto=2671648&sort=asc&view=flat
Evo ima stranica nazad.
najproblematicniji su one konzole koje su radene u 90nm dok 65 i 45 nm dosta manje struje trose i manje se griju
oki doki..hvala puno na objašnjenjima..
Pozz dečki hitno mi je :D
Ako ovo kupim i ovu dasku dali moram imat nešto posebno da bi ju koristio ili ?
http://www.links.hr/?naziv=igra-za-sony-playstation-3-tony-hawk-shred-simulacija-daska&option=artikl&id_kategorija=650203&id_artikl=650.203.059
Pozz dečki hitno mi je :D
Ako ovo kupim i ovu dasku dali moram imat nešto posebno da bi ju koristio ili ?
http://www.links.hr/?naziv=igra-za-sony-playstation-3-tony-hawk-shred-simulacija-daska&option=artikl&id_kategorija=650203&id_artikl=650.203.059
Ja mislim da je to bluetoothom, USB-om, ili wirelessom spojeno na PS3 i da ne trebaš ništa posebno. Tako bi bilo logično.
E ovako... imam sljedeći problem. Imam Thompson TG782 ruter, i pokušao sam otvoriti portove za PS3 ... i kreirao sam profil sa potrebnim portovima i sad mi je preostalo samo da taj profil povežem uz PS3, ali u izborniku kad odaberem adresu PS3 onda se izbornik refresha i nemogu dodati profil ... jel imao netko problem ?
Pozdrav narode!
Dali zna netko od vas ovdje gdje bi kod nas bilo moguće kupiti PS3 3d zaslon (onaj 26" monitor)?
GMC nema.
BTW: Isto važi i za "oficijalni" PS3 Stereo headset (onaj sa 7.1 surundom )
imas headset u tisak media 300kn kosta ja sam ga tamo kupio
Ima li 5.1 ili 7.1 surround zvuk?
Sony original s 7.1 zvukom je i kod nas oko 1000kn (ako se ne varam).
jel igra mozda neko james bond 007 blood stone na ps3 online?
jer sam dns kupio igru pa da odigram s nekim mp :D
Kupujem bratiću igru za rođendan.Dvoumim se između Uncharted 3 i Killzone 3.Što preporučate?
Uncharted 3, tu se nema što razmišljati :-)
ak je igro prva 2 uncharteda onda 3
ak nije igro prva 2 onda nije dobar izbor uncharted 3.kupi mu battlefield 3 ili jos bolje ako voli rpg legendarni SKYRIM
kupi mu uncharted 1 i 2 naravno ne u ducanu.U1 nades za 80kuna a U2 za 130 150kn.
kad to zavrsi prodas ove dvije i kupis uncharted 3
Poz ekipa! Jel netko zna koliko Uncharted 3 zauzima GB na PlayStation-u ?
Hvala
imas i izdanje sa oba dva uncharteda