PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.357.701
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
vOLT kaže...
Mew kaže...
vOLT kaže...
Evo imam ponudu 320gb za 1700kn sa nekoliko igrica i 1 kontrolerom
Mislim da se to isplati uzet...sta vi mislite?

Ako ima garanciju deri!

Da ima garanciju tako da cu vjerovatno uzet njega i sad koje su igre najbolje?

E sad zavisi sta volis? Koje žanrove volis?

Nego reci koje igre dobijes uz njega?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:01 (Mew).
13 godina
neaktivan
Mew kaže...
vOLT kaže...
Mew kaže...
vOLT kaže...
Evo imam ponudu 320gb za 1700kn sa nekoliko igrica i 1 kontrolerom
Mislim da se to isplati uzet...sta vi mislite?

Ako ima garanciju deri!

Da ima garanciju tako da cu vjerovatno uzet njega i sad koje su igre najbolje?

E sad zavisi sta volis? Koje žanrove volis?

Nego reci koje igre dobijes uz njega?

Neznam koje igre ali uglavno PS je u dobrom stanju,ima garanciju 1 kontroler i tih nekoliko igara na njemu.
Po pitanju koje igre su najbolje mislio sam koje su aktualne i koje se igraju.
I reci mi jel sve igre imaju mogucnost mp igranja? 

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa naravno da ne, tip Killzone 3 il Unchated 3 il Battlefield 3 il Wipeout il Motorstorm to su naravno MP igre...

Ali recimo Mass Effect 2 nije, Atilier Rorona i Totori i Meruru nisu, Disgeae 3 nije, Ratchet and Clank nije, Prototype nije...

Sve zavisi o igri ko i na PCu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

red dead redemption,gta4,resident evil 5,battlefield 3 pa kupuj na njuškalu imas jako jeftine stare naslove

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima..

Namjeravam kupit PS3 e sad totalna sam neznalica sto se tiće PS3..imao sam ps1..:)

E sad me zanima da li prilikom kupnje trebam obratiti pažnju na nešto(mislim da li su   svi isti,odmah da vam kažem da me JB ne zanima),našao sam novi zapakirani PS3 320gb Slim+UNCHARTED 3 IGRA za nekih 2000kn što vi mislite o tome..Planirao sam naručivati igre sa ebay-a da li se to isplati i tako to(koliko sam vidio da ima dosta igara na koje se neplača poštarina),da li su te igre ok i jel se mogu ondah normalno igrati ili treba još nešto..Tako malo čitam po forumu pa neke stvari ne kužim..hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
medo_5 kaže...

Pozdrav svima..

Namjeravam kupit PS3 e sad totalna sam neznalica sto se tiće PS3..imao sam ps1..:)

E sad me zanima da li prilikom kupnje trebam obratiti pažnju na nešto(mislim da li su   svi isti,odmah da vam kažem da me JB ne zanima),našao sam novi zapakirani PS3 320gb Slim+UNCHARTED 3 IGRA za nekih 2000kn što vi mislite o tome..Planirao sam naručivati igre sa ebay-a da li se to isplati i tako to(koliko sam vidio da ima dosta igara na koje se neplača poštarina),da li su te igre ok i jel se mogu ondah normalno igrati ili treba još nešto..Tako malo čitam po forumu pa neke stvari ne kužim..hvala

Ako ima garanciju ODMA KUPUJ! :D

Playstation 3 je region free, znaci do god kupio igru radit ce ti. Bila ona kineska verzija, njemacka, americka radi. Tipa ako uzmes kinesku, a ima izbor jezika da stavis na engleski to je to, radit ce i sve ces razumjet, osim onoga sto pise na kutiji jeli :)

Svi su isti sto se tice hardware tj snage, imas one stare playsatione oni trose vise struje, imaju "vece" procesore od 65 nm proizvodnje znaci, griju se vise, trose vise.

Ovi novi Slim imaju 45nm procesore unutra tako da trose manje struje, manje se griju a to bi trebalo onda dovesti do DUZE TRAJU jeli....

Ali hardwareski su to isti procesori samo manji chip, znaci razlike u tome pogledu(preformansama) NEMA.

Jedina razlika je u velici hard diskova. Ako te piratstvno nezaniam to je jedino sto trebas znat.

Sto se tice kupovine igara http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx?page=90&jumpto=2671648&sort=asc&view=flat

Evo ima stranica nazad.

14 godina
Mew kaže...
medo_5 kaže...

Pozdrav svima..

Ako ima garanciju ODMA KUPUJ! :D

Playstation 3 je region free, znaci do god kupio igru radit ce ti. Bila ona kineska verzija, njemacka, americka radi. Tipa ako uzmes kinesku, a ima izbor jezika da stavis na engleski to je to, radit ce i sve ces razumjet, osim onoga sto pise na kutiji jeli :)

Svi su isti sto se tice hardware tj snage, imas one stare playsatione oni trose vise struje, imaju "vece" procesore od 65 nm proizvodnje znaci, griju se vise, trose vise.

Ovi novi Slim imaju 45nm procesore unutra tako da trose manje struje, manje se griju a to bi trebalo onda dovesti do DUZE TRAJU jeli....

Ali hardwareski su to isti procesori samo manji chip, znaci razlike u tome pogledu(preformansama) NEMA.

Jedina razlika je u velici hard diskova. Ako te piratstvno nezaniam to je jedino sto trebas znat.

Sto se tice kupovine igara http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-pitanja-odgovori/53029.aspx?page=90&jumpto=2671648&sort=asc&view=flat

Evo ima stranica nazad.

najproblematicniji su one konzole koje su radene u 90nm dok 65 i 45 nm dosta manje struje trose i manje se griju

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 13:37 (herc1988).
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

oki doki..hvala puno na objašnjenjima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozz dečki hitno mi je :D

Ako ovo kupim i ovu dasku dali moram imat nešto posebno da bi ju koristio ili ? 

http://www.links.hr/?naziv=igra-za-sony-playstation-3-tony-hawk-shred-simulacija-daska&option=artikl&id_kategorija=650203&id_artikl=650.203.059

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bulldozer kaže...

Pozz dečki hitno mi je :D

Ako ovo kupim i ovu dasku dali moram imat nešto posebno da bi ju koristio ili ? 

http://www.links.hr/?naziv=igra-za-sony-playstation-3-tony-hawk-shred-simulacija-daska&option=artikl&id_kategorija=650203&id_artikl=650.203.059

Ja mislim da je to bluetoothom, USB-om, ili wirelessom spojeno na PS3 i da ne trebaš ništa posebno. Tako bi bilo logično.

du nat tač prekidač bikoz struja going tu kil!
15 godina
neaktivan

E ovako... imam sljedeći problem. Imam Thompson TG782 ruter, i pokušao sam otvoriti portove za PS3 ... i kreirao sam  profil sa potrebnim portovima i sad mi je preostalo samo da taj profil povežem uz PS3, ali u izborniku kad odaberem adresu PS3 onda se izbornik refresha i nemogu dodati profil ... jel imao netko problem ?

Samsung Galaxy S, Firmware: CyanogenMod 7 , Version: 7.1 stable, Android: 2.3.7, Modem: XXJVT, Kernel: Stock-2.6.35.12, Launcher: Launcher pro, Theme: Rover's Cyan
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav narode!

Dali zna netko od vas ovdje gdje bi kod nas bilo moguće kupiti PS3 3d zaslon (onaj 26" monitor)?

GMC nema.

BTW: Isto važi i za "oficijalni" PS3 Stereo headset (onaj sa 7.1 surundom {#})

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imas headset u tisak media 300kn kosta ja sam ga tamo kupio

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li 5.1 ili 7.1 surround zvuk?

Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
14 godina
Mislio sam na onaj sa 7.1 zvukom. Bilo ga je u GMCu, ali mi ga više ne pronaoazi :(
15 godina
neaktivan
I meni bi trebale jedne sa 7.1 zvukom. Mislio sam uzet Turtle Beach, ali kostaju preko 1000 kn. Isprobao sam ih kod mog frenda koji ih je dobio na testiranje. Na PC-u mozes namjestit sto zelis da ti se bolje cuje. Ja sam namjestio "Extra footsteps". Cujes korake na drugom kraju mapu, jbt. Nevjerojatno.

P.S.: Zna netko kada ce Playstation Home biti podrzan u Hrvatskoj?
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!- Albert Einstein
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Sony original s 7.1 zvukom je i kod nas oko 1000kn (ako se ne varam).

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
U GMCu su bile 800 kn, ali kad ih otvorim kaže mi da je proizvod trenutno nedostupan, a ne znam gdje ih još ima.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel igra mozda neko james bond 007 blood stone na ps3 online?   

jer sam dns kupio igru pa da odigram s nekim mp :D

vatefak is going on :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Kupujem bratiću igru za rođendan.Dvoumim se između Uncharted 3 i Killzone 3.Što preporučate?

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.2.2012 19:16 (emerik).
14 godina
Uncharted. Killzone ipak nije Bf3. Samo napucavanje.
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Uncharted 3, tu se nema što razmišljati :-)

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ak je igro prva 2 uncharteda onda 3

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nije igrao prva 2.A Batefield 3?
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Ja bi prije kupio neki Uncharted nego Battlefield 3.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ak nije igro prva 2 onda nije dobar izbor uncharted 3.kupi mu battlefield 3 ili jos bolje ako voli rpg legendarni SKYRIM

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Skyrim je presao na kompu tak da nema smisla.
14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

kupi mu uncharted 1 i 2 naravno ne u ducanu.U1 nades za 80kuna a U2 za 130 150kn.

kad to zavrsi prodas ove dvije i kupis uncharted 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Poz ekipa! Jel netko zna koliko Uncharted 3 zauzima GB na PlayStation-u ?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imas i izdanje sa oba dva uncharteda

maxy
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice