PS3 console ID

poruka: 8
|
čitano: 6.339
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
PS3 console ID

Dugo je trajalo, ali i to se moralo jednom dogoditi. Danas mi je SONY ban-ao konzolu i račun (u pitanju je CFW, jel {#} ), pa ako koja dobra duša ima console ID viška i željna je to podijeliti, bio bih iznimno zahvalan {#}

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 console ID
Koliko je trajalo?
Imaš pod jailbreak temi ljudi su napisali da su uspjeli unbanat nakon novog update:

Kao što vjerojatno znate imam system ban več više od mjesec dana i zato za one koji imaju ban važna informacija, skinuo sam i instalirao unban, zatim stavio zadnji spoof 4.40 i napravio novi psn account, i uspješno se spojio, ponovno sam online, to znači da u novom FW 4.40 nisu mjenjani ključevi , znači nema sigurnosnih promjena što omogučava da se več samo korištenjem spoofa na 4.40 može spojit na PSN, i uz to i deneo unban aplikacija radi......................
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS3 console ID

Ma pičio sam online otkad su procurili LV0 ključevi i izbačen novi cfw, dakle dobrih pola godine. Sad sam stavio Rogero 4.40 i op, konzola i račun banned. Jesi ti imao samo blokiran račun ili i konzolu, jer nije mi jasno kako si se spojio bez novog console ID-a ako su ti blokirali oboje. Na kojem si cfw-u? Radi li taj unban na 4.40?

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 console ID
Ne nisam ja imao ban nisi me skužio
evo ti link
http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/ps3-jailbreak-sve-sto-trebate-znati/180547.aspx?page=2

Korisnik Wontay nas je prosvijetlio.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
PS3 console ID

Malo sam promulio {#} hvala ti {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 console ID

Dragi forumovci,

da li mi itko moze pomoci,kupio sam polovni ps3 i kad sam se htio spojiti na stari psn account nece jer pise da je konzola baneana.Da li mi itko moze dati savjet sto da napravim.Nikad nisam igrao pirate niti me interesira samo zelim online gran turismo a to s ovim ps3 nemogu.Nasao sam par savjeta na forumu ali mi se cini da je sve to za ljude koji hoce igrati pirate i dalje pa se spominju razni multimani itd.Ja samo zelim vratiti konzolu u prvobitno stanje kao da je izasla iz ducana (ako je to uopce moguce)...

Unaprijed hvala

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 console ID

Ako se ja dobro kuzim, kupio si macka u vreci. Konzola je banana i nema teoretske sanse ( valjda ) da igras vise online, posto svaka konzola ima svoj serijski broj a tvoj je banan. Tako da ti ostaje baciti software unutra i igrati offline.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 console ID

Pozdrav svima. Zanima me postoji li jos koji valjani Unban App? Prije par mjeseci isao sam slucajno na PSN pa mi je bannalo i account i konzolu pa sad gledam koje su mi opcije za unban

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice