ok hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ajme kako ova kisa na DriveClub-u izgleda
https://www.facebook.com/photo.php?v=663160890434941
savrsenstvo
Bolja njego u WD. Baš tako, savršenstvo.
savrsenstvo
Nakon ovog još intenzivnije razmišljam o kupovini plejke.
Dal' da pričekam još koji mjesec sa kupnjom PS4 ili da nabavim sad? Fifa bundle mi je najzanimljiviji.
Nemoj bundle, jer mozes igru nabaviti jeftinije posebno ili digitalnu verziju.
Ako ti se ne zuri pricekaj Bozicne popuste.
savrsenstvo
Dal' da pričekam još koji mjesec sa kupnjom PS4 ili da nabavim sad? Fifa bundle mi je najzanimljiviji.
Kupuj odma i uzivaj u igrama. Ima ih dobrih dok cekas neki određen naslov koji ti je napet.
Bas sam zavrsio Thiefa i poceo AC4. Ebeno izgleda ovaj AC4 :)
savrsenstvo
Kupuj odma i uzivaj u igrama. Ima ih dobrih dok cekas neki određen naslov koji ti je napet.
Bas sam zavrsio Thiefa i poceo AC4. Ebeno izgleda ovaj AC4 :)
Ja sam uzeo PS4 prije mjesec dana i uglavnom mi skuplja prašinu, jer sam većinu igara koje me zanimaju (od)igrao na piceku (BF4, AC4, Tomb Raider itd.)
Ali, uskoro izlazi Destiny, a i našao sam odličnu ponudu za novi uređaj, tako da sam ga "morao" kupiti.
Uglavnom, ako si se slabo igrao na PC-u u zadnjih godinu dana, nećeš pogriješiti ako ga uzmeš sada. Također, na jesen izlazi hit za hitom, tako da i ako ga uzmeš mjesec-dva prije, nije neki problem, jer cijena PS4 ionako neće padati.
Deni te igre si sigurno skinuo s torrenta :)
Hebes takve igre! :)
Hebes takve igre! :)
BF4 nisam. Čak sam i premium kupio, a sad sam ga nabavio za PS4. A i AC4 za PS4 je trenutno na pol puta iz UK.
Navukao sam se na kupovanje pre-owned igara. To me pralo i na Xbox360 kad sam skužio gdje ima. Moram se malo smiriti.
Polovne sam kupova redovito sa game.co.uk i skroz ok.
Ajde ajde oprosteno ti je haha
ne mogu se ja strpit dok fifa izađe pa može mi netko reći gdje ima trenutno najpovoljnije za kupit?
joj sori krivo sam se izrazio :) mislio sam kupovat bundle Ps4+fifa15...al neda mi se čekat pa mislim gdje ima ps4 najpovoljnije za uzeti kod nas?
Pa neće sigurno sada biti dostupno, tjedan prije igre za naručiti ili tjedan poslije izlaska odma kupiš u dučanu.
joj sori krivo sam se izrazio :) mislio sam kupovat bundle Ps4+fifa15...al neda mi se čekat pa mislim gdje ima ps4 najpovoljnije za uzeti kod nas?
centro
Nisam bas pratil temu, nego jel ima kakvih nagadjanja u vezi "preuredjivanja softvera za podrsku onih igri" :D?

Ok, mislil sam piratskih...
narucio bih ps4 sa amazon.co.uk, zanima me da li bih sta placao kad bi stiglo u hrv (pdv) posto smo u eu ili samo placam cijenu koja je na amazonu?
narucio bih ps4 sa amazon.co.uk, zanima me da li bih sta placao kad bi stiglo u hrv (pdv) posto smo u eu ili samo placam cijenu koja je na amazonu?
Samo cijenu na Amazonu!
Ali, ako ti se pokvari, postoji vjerojatnost da ga naši serviseri ne budu htjeli zamijeniti, a za slanje u UK platio budeš poveću poštarinu...
Hebe me nat type 3 ffs
i napravim port forward i svi portovi mi se otvore a 80 ne zeli i stalno mi javlja nat type 3
btw plejka je spojena bezicno..
FUT Acc se naravno prenosi ali bez igraca i ostalog. Imat ces najvjerovatnije prijevremeni pristup Web App.u of FIFE 15 i to je to.
FUT Acc se naravno prenosi ali bez igraca i ostalog. Imat ces najvjerovatnije prijevremeni pristup Web App.u of FIFE 15 i to je to.
sry za offtopic a dali se prenose novcici..??
sry za offtopic a dali se prenose novcici..??
nazalost ne :/
Inace su na hr storeu dosta vise cijene od us storea ali last of us za ps4 kod nas kosta 300 kn a u us cca 280. I nije neka razlika pa sam kupio na nasem storeu. Pricam tek toliko da mi tema dođe u teme u kojima sudjelujem:P