PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.739
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
12 godina
Re: PlayStation 4

Ako mi netko samo može potvrditi jesam li dobro shvatio kako funkcionira shema sa kupovanjem igara preko US accounta:

-napravim US account

-ulogiram se u njega (bilo na PCu ili PS4)

-platim igru sa PayPalom (na način da sam payPalom stavio sredstva u wallet)

-dok sam u US accountu na PS4 stavim skidati igru digitalno

-igra se skine na PS4  hard disk

-ulogiram se na svoj HR account i normalno igram tu istu igru koju sam skinuo preko US accounta?

Unaprijed hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2014 13:49 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sve dobro osim što ne znam jel možeš preko paypala uplatit u wallet, mislim da moraš preko store credita sa amazona.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ne ide preko paypala ako je hrvatska kartica vezana za paypal račun. Amazon je najbolje rješenje.

I am Guybrush Threepwood, Mighty Pirate!
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
ROADRUNNER kaže...

Ne ide preko paypala ako je hrvatska kartica vezana za paypal račun. Amazon je najbolje rješenje.

Da. Skužio sam da ne ide preko "hrvatskog" PayPala.

Probat ću napraviti novi PayPal račuin sa "prebivalištem" u US. Mislim da bi onda trebalo raditi, čak i ako je HR kreditna kartica.

Ako je netko voljan napisati shemu sa Amazonom, bio bih zahvalan.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odeš na Amazon.com, registriraš se (staviš samo neku random US adresu i hrv karticu), upišeš playstation store, imaš kredite od 10$, 20$, 50$..., kupiš jedan od tih, dobiješ kod, ukucaš ga tamo negdje u psn profilu i voila, imaš novce u walletu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
DeniZg kaže...
ROADRUNNER kaže...

Da. Skužio sam da ne ide preko "hrvatskog" PayPala.

Probat ću napraviti novi PayPal račuin sa "prebivalištem" u US. Mislim da bi onda trebalo raditi, čak i ako je HR kreditna kartica.

Ako je netko voljan napisati shemu sa Amazonom, bio bih zahvalan.

http://www.ghacks.net/2012/06/30/how-to-purchase-digital-games-at-amazon-from-outside-the-us/

BF3:fluffy_inside
15 godina
PlayStation 4

Kratko i jasno!!

Dali bi upgredao pc (moj pc) ili kupio ps4? iskljućivo radi igranja.

2 poboljšanje pc-a
16 ps4
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Našao si mjesto za pitat :D

Ovisi kakve igre voliš, imaš li adekvatan TV, s kojim novcem raspolažeš i još puno faktora.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Lopoc kaže...

Ovisi kakve igre voliš, imaš li adekvatan TV, s kojim novcem raspolažeš i još puno faktora.

http://hdtelevizija.com/2012/11/26/recenzija-3dtv-plazma-panasonic-smartviera-tx-p42ut50e-ut50-serija/ 

Eto to imam od tv-a. Malo sam bolje razmislio, možda da si kupim kontroler i hdmi kabel i sredim pc i igram isto ka i s ps4. A tu lovu od 3000 kn zabim u komp. 

13 godina
neaktivan
rokonja kaže...

Kratko i jasno!!

Dali bi upgredao pc (moj pc) ili kupio ps4? iskljućivo radi igranja.

Ja sam se našao u takvoj nedoumici. Kupio prije 3 dana PS4

Ako hočeš game komp tj laptop bez 6000-7000kn uopće nemoj razmišljat., s tim da će ti navedene specfikacije za 2 godine biti "stare"

Ako kupiš PS4 miran si skroz dok ne dođe PS5. Svaka igrica je optimizirana za PS4 tako da nema bojazni hoče/neče radit, štekat ne šteka itd...kao što je slučaj s kompom.

Hvala bogu imaš dobar TV (takvu sličnu ja imam) tako da tu nemaš problema.

Jedino što si zakinut za neke strategije koje se igraju s mišem.,a ovo sve ostalo radit kao i na kompu ako ne i bolje.

12 godina
rokonja kaže...

Eto to imam od tv-a. Malo sam bolje razmislio, možda da si kupim kontroler i hdmi kabel i sredim pc i igram isto ka i s ps4. 

Da. Ja tako igram već dugo vremena. 

Međutim, kontroler nije podržan ili je loše podržan u dosta igara, pa moraš koristiti Xpadder program da bi se skrpao, koji opet nije idealno rješenje.

Ako želiš igrati multiplayer igre na PC-u tipa BF4 sa kontrolerom, dok svi koriste miš+tipkovnicu, odmah si u hendikepu 50% (znam iz osobnog iskustva). 

Da ne pričam o botovima, hackerima i sl.

Na konzolama dolaze ekskluzive koje bi možda igrao, a ne možeš. Multiplatformske igre znaju često puta biti loše optimizirane za PC i onda uzalud ti skupe komponente u PC-u.

PS4 ima i remote play preko Vita-e, koji funkcionira odlično. 

Ima tu dosta faktora, nije samo kabel i kontroler.

rokonja kaže...

A tu lovu od 3000 kn zabim u komp. 

Po meni bi bilo dovoljno da kupiš novi procesor i miran si sljedeće 2 godine, dok grafička ne počne previše zaostajati.

Sve skupa, ja bi na tvom mjestu eventualno ubacio novi proc. +  malo stisnuo i uzeo i novu konzolu. Ne mora biti nova, ima dosta načina za proći jeftinije.

13 godina
odjavljen
rokonja kaže...
Lopoc kaže...

http://hdtelevizija.com/2012/11/26/recenzija-3dtv-plazma-panasonic-smartviera-tx-p42ut50e-ut50-serija/ 

Eto to imam od tv-a. Malo sam bolje razmislio, možda da si kupim kontroler i hdmi kabel i sredim pc i igram isto ka i s ps4. A tu lovu od 3000 kn zabim u komp. 

Nikad na kompu neces igrat isto ka i s PS4

PS4 se kupuje zbog vrhunskih ekskluziva koje na kompu neces moc igrat

Provjeri si malo te igre i onda odluci ...

Jer tak sam si i ja mislio isto kao i ti . Sredio sam komp , spoio sam ga na TV , kupio sam kontroller i jedina igra koju sam nesto vise igra je Dark Souls 2

A ti jos i imas donekle sređen komp...

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.6.2014 11:21 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sa osobnog stajališta bi ti preporučio ps4 i to radi ekskluziva. Last of Us, Uncharted, Bloodborne, Infamous...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ovako,pošto nerazumijem baš,znaći za svaku igru koju želiš igrati multiplayer,moraš se pretplatit na PlayStation Network?

0 0 hvala 0
12 godina
nidjoPro kaže...

Ovako,pošto nerazumijem baš,znaći za svaku igru koju želiš igrati multiplayer,moraš se pretplatit na PlayStation Network?

Da. Osim F2P igara, gdje izdavač igre bira hoće li zahtijevati PSN pretplatu ili ne (uglavnom ne treba).

13 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Da...

Podrazumijeva se da tko misli igrat igre online da ima PSN pretplatu., 3mj 110kn a 1godina oko 350kn. Nije skupo a isplati se.

12 godina

No Mans Sky Ekskluzivni intervju

17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Igra tko EA Sports UFC?

Da se konektamo pa vežbamo prije nego nas netko jako potepe online?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Igra tko EA Sports UFC?

Da se konektamo pa vežbamo prije nego nas netko jako potepe online?

Ja ću nabaviti... fifu ću probati mijenjati za ufc :)

psn id: mNik987
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jučer sam probao multić malo online, odigrao jedan unranked meč i tip me tamburao skoro cijelu rundu a onda sam ga lucky shotao u jetru i pobijedio.

Zadovoljno ugasio plejku i na spavanac. :)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

6 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

Prijatelj i mi mogao uzet ps4 u švabiji pa me zanima jel netko uzimao  plejku vani?Kolika je razlika u cijeni ovdje u u njemačkoj?

Kako se onda rješava reklamacija?Jel se može u sony centru bez obzira što je kupljena van zemlje?

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.7.2014 19:52 (Kill Frenzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

Prijatelj i mi mogao uzet ps4 u švabiji pa me zanima jel netko uzimao  plejku vani?Kolika je razlika u cijeni ovdje u u njemačkoj?

Kako se onda rješava reklamacija?Jel se može u sony centru bez obzira što je kupljena van zemlje?

tamo je 399€ i sigurno ima nekih akcija :D

reklamacije ti riješava svaki sony centar jer smo u EU :)

15 godina
PlayStation 4

pozzz

što mislite hoće li biti kakvih bundle akcija ps4+fifa15 kad igra izađe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zaki23 kaže...

pozzz

što mislite hoće li biti kakvih bundle akcija ps4+fifa15 kad igra izađe?

Bit će sigurno.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
17 godina
PlayStation 4

Neznam di sam to procitao nedavno ali ps4 ce navodno podrzavat 4k BD format i streaming istog ! jel to neka patka ili misle to sa nekim od sljedecih frimova ubacit :) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 19:54 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...
Lopoc kaže...

Ako si mislio konzolu kupit s američkog amazona, ništa od toga, ne dostavljaju van Amerike. PS+ možeš kupit od tamo, dobiješ kod i ukucaš ga negdje na svom playstation network accountu, ne znam napamet gdje.

A gdje bi ušteko taj američki ps4?

Imam priliku kupiti PS4 u USA, pa me zanima dali ima regionalnih ogranicenja, tipa PAL/SECAM ili nekih drugih problema sa istom u EU?

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 8:08 (vlado0550).
16 godina
PlayStation 4

http://www.abubillamusic.com/wp-content/uploads/2012/10/12.10.29-AP2.jpg

S time da je tamo mreza na 120v.ispravite me ako grijesim

Stranice su trenutno nedostupne.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 8:54 (Kill Frenzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

http://www.abubillamusic.com/wp-content/uploads/2012/10/12.10.29-AP2.jpg

S time da je tamo mreza na 120v.ispravite me ako grijesim

Struje jest 120V, ali PS4 radi na dual voltage, sad gledam cak u pakovanju dodju i oba tipa uticnicu EU i USA.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 10:04 (vlado0550).
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam jedno pitanje, znaci  TV koji imam ima HDMI in i HDMI DVI in a PS4 ima HDMI out pa me zanima hoce li raditi?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Hoce.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice