PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.454.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
16 godina
Re: PlayStation 4
toxic kaže...
njuskac kaže...

Vjerojatno za 8 godina neču moč igrat sve igre na pc kao na ps4 to si u pravu ali za 8 godina ce grafika na ps4 bit loša kao što je danas na ps3 dok cu ja tada vjerojatno za manje od 3200kn (nekih 2000kn) imat daleko napredniji stroj nego sto je ps4.Naravno komponente koje sam kupio prije 8 godina (hard, dvd rom,kučište itd) ču moc upotrijebit da si složim drugo računalo tako da defnitivno bi rađe sad dao 3200kn za računalo.Imam i ps3 i xbox i na njima igram jedino gta 5 i red dead redemption tj. vec sam ih odavno odigrao tako da mi skupljaju prašinu i da nije bilo tih ekskluziva za konzole ne bi ih ni imao.

Ali da ne isplati se raspravljat, svatko neka kupuje šta ga veseli, ja trenutno ne mogu nač bas nijedan razlog zašto bi kupio ps4.

Stvar je što ces pc morat mijenjat svake 2 godine sigurno da bi pratio a ko i cesce. no otom potom

Ti sada sa pc-om kojeg ces kupiti za 10 somova kn za 4 godine neces moci pratiti igre na ps4 i opet moras kupovat novi ili hw

sada kada preracunas 3200kn da je igra 400 kn koliko je to igara do 10 tisuca kn? ja mislim i previše.

ali velim posotje z amjene igara i mnogi konzolaši to rade i produ besplatno. kupe prvih 5 igara i dalje se samo mijenjaju.

Ne želim flameati, ali to su gluposti. Moj PC je koštao nešto manje od 5000kn 2010. i vrtim sve igre u 2048x1152 na 60+ FPSa(BF4 i slično zahtjevne na low, ali većinu na medium-high). Jedini upgrade bili su RAM i SSD, RAM je koštao 200kn za dodatnih 4GB u to vrijeme, znači kao pola igre, a SSD sa igrama nema neke veze, čisto za ugodnost korištenja, njega bi stavio i u konzolu. Ali čak ni to nije problem, nego igre. Na steamu mi cijeli library vrijedi preko 1500USD, a na njega nisam potrošio ni 100, uz sve popuste i humble bundleove

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
12 godina

To ja govorim cijelo vrijeme, jedna igra na ps4 mi je ko pola grafičke na pc-u.

15 godina
PlayStation 4

Neće sad valjda besmislene rasprave o cijeni konzole vs cijene pc-a? Moj komp je koštao skoro 10000 kn pa se uopće ne igram na njemu. Uvijek biram konzolu ispred pca kad su u pitanju igre. 

Potpis!
Moj PC  
5 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
njuskac kaže...

To ja govorim cijelo vrijeme, jedna igra na ps4 mi je ko pola grafičke na pc-u.

Sto ljudi sto čudi, ja se na PC-u ne igram bez 2000kn na glavi.

17 godina
PlayStation 4

pa dobro ljudi zar uvijek mora doc do svajde pc vs konzole , dosta je toga ,bilo je vec 100 puta rasprava o istom , ovo je topic o ps4 ipak , dodjem tu da vidim sto ima

novog u vezi ps4 i imam kaj vidjet {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.5.2014 22:44 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
protjeran
power_user kaže...
toxic kaže...
njuskac kaže...

Vjerojatno za 8 godina neču moč igrat sve igre na pc kao na ps4 to si u pravu ali za 8 godina ce grafika na ps4 bit loša kao što je danas na ps3 dok cu ja tada vjerojatno za manje od 3200kn (nekih 2000kn) imat daleko napredniji stroj nego sto je ps4.Naravno komponente koje sam kupio prije 8 godina (hard, dvd rom,kučište itd) ču moc upotrijebit da si složim drugo računalo tako da defnitivno bi rađe sad dao 3200kn za računalo.Imam i ps3 i xbox i na njima igram jedino gta 5 i red dead redemption tj. vec sam ih odavno odigrao tako da mi skupljaju prašinu i da nije bilo tih ekskluziva za konzole ne bi ih ni imao.

Ali da ne isplati se raspravljat, svatko neka kupuje šta ga veseli, ja trenutno ne mogu nač bas nijedan razlog zašto bi kupio ps4.

Stvar je što ces pc morat mijenjat svake 2 godine sigurno da bi pratio a ko i cesce. no otom potom

Ti sada sa pc-om kojeg ces kupiti za 10 somova kn za 4 godine neces moci pratiti igre na ps4 i opet moras kupovat novi ili hw

sada kada preracunas 3200kn da je igra 400 kn koliko je to igara do 10 tisuca kn? ja mislim i previše.

ali velim posotje z amjene igara i mnogi konzolaši to rade i produ besplatno. kupe prvih 5 igara i dalje se samo mijenjaju.

Ne želim flameati, ali to su gluposti. Moj PC je koštao nešto manje od 5000kn 2010. i vrtim sve igre u 2048x1152 na 60+ FPSa(BF4 i slično zahtjevne na low, ali većinu na medium-high). Jedini upgrade bili su RAM i SSD, RAM je koštao 200kn za dodatnih 4GB u to vrijeme, znači kao pola igre, a SSD sa igrama nema neke veze, čisto za ugodnost korištenja, njega bi stavio i u konzolu. Ali čak ni to nije problem, nego igre. Na steamu mi cijeli library vrijedi preko 1500USD, a na njega nisam potrošio ni 100, uz sve popuste i humble bundleove

ovdje cu se ubaciti samo zato jer su ti argumenti losi... igre isto kostaju na PSu i PCu mozda su malo jeftinije na PCu.. a to sto igras samo piratske igre i to navodis kao prednost to govori o tebi.. jer da imalo postujes te kompanije i ljude koji rade te igre kupio bi igru.. jer realno igre nisu skupe.. a ako imas posao ili studiras za vise od 7-8 igara godisnje nemas vremena..

Long Live Freedom
16 godina
The Black Iso kaže...

ovdje cu se ubaciti samo zato jer su ti argumenti losi... igre isto kostaju na PSu i PCu mozda su malo jeftinije na PCu.. a to sto igras samo piratske igre i to navodis kao prednost to govori o tebi.. jer da imalo postujes te kompanije i ljude koji rade te igre kupio bi igru.. jer realno igre nisu skupe.. a ako imas posao ili studiras za vise od 7-8 igara godisnje nemas vremena..

Nisam mislio više sudjelovati u bilo kakvoj raspravi, ali gdje sam ja spominjao piratstvo? Ilegalnu igru nisam skinuo ili igrao zadnjih 5-6 godina, svaka igra koju posjedujem je kupljena. Trenutno na Steamu imam preko 100 igara, koje sam platio manje od 100US, a vrijednost im po punoj cijeni iznosi preko 1500USD i još 20ak igara na Originu(njih sam platio dosta više, jer imam BF3+premium i BF4+premium, samo to je oko 150USD, ali opet puno jeftinije nego na konzolama).

Jedine igre koje jednako koštaju na PCu i konzolama su AAA naslovi i to jako kratko vrijeme, a često su značajni popusti već i na preordere, a kasnije cijene padaju u roku od mjesec-dva. Evo, upravo sada je Watch Dogs snižen za 17%, Thief je već bio oko 30€, kao i Assassins Creed IV. I to su sve službene cijene, prije nego što spomeš rabljene igre i djeljenje accountova, jer i za PC postoje puno jeftinije trgovine

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
njuskac kaže...
HDesignz kaže...
njuskac kaže...

Davat 3200kn za ps4 i jos 400kn i više za igre koja jedva rade na 900p i 30 fps je ludost ili 4000kn za xbox one.Ne znam stvarno tko to kupuje.Tolko su najavljivali taj ps4 i hvalili hardware, a sad jedva pokreče ovakve igre.Šta če tek bit za 2-3 godine kad igre budu još zahtjevnije, uostalom zašto bi netko kupovao konzole kad za istu lovu dobije jače računalo koje u budučnosti promijeniš samo grafičku i miran si.Nisam neki protivnik konzola opčenito(imam i xbox 360 i ps3) ali ovo je jos uvijek previsoka cijena konzola i igri za ono sta one nude.

pda..ono koja budala bi dala pare developerima?! mislim stvarno, mi smo pravi balkan pa živjeli torrenti....sramota, iskreno se nadam toj promjeni i ukidanju piratiziranja...

to vama koji ste tech freakovi smeta koliko fpsa, koja rezolucija itd, meni kao prosječnom korisniku i dalje bolje leži konzola dat jednom pare i miran si godinama nego svake godine kupovat nove dijelove za komp da bi nešto mogao igrati...

uostalom tko kaže da netko mora dati 400 kn za ps4 igru, možeš ju riješit i za 120 kn i to najnovije hitove samo treba znati kako ;)

ja kupujem isključivo originale za pc i to na akcijama di dobijem za 20 kn igru koja košta na konzolama 400kn.Ne znam di si ti zaključio da ja igram piratske igre? Jel ti uopče pratis cijene pc igra? daj odi malo na steam itd.. malo se informiraj.

da ne postoji HB i slične strancie ne bi ti ni za 20 kn kupovao orginal igre :D

15 godina
PlayStation 4

Ali postoji HB..

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

Ali postoji HB..

i iz tog razloga ne može onda netko dolazit s argumentom imam toliko i toliko igara na steamu, pa brate imam i ja praktički sve kupljeno preko HB za manje od 100$, cijene za PC igre su jeftinije radi piratiziranja...

13 godina
odjavljen
kratos091 kaže...

Ali postoji HB..

ne kuzim cemu hvaljenje sa igarama od tamo

od tamo imam 68 igara ,a ako sam od tih 68 dvije instalirao onda je dobro
Imam jos igara koje nisam niti aktivirao na steam

http://www.snabbox.org/
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 9:33 (Arnold Layne).
17 godina
PlayStation 4

sad je tomb rider 29,99 :) uz to mogu uzeti jos child of light i jos jednu igru za 15 dolara

također sada izlati wolfenstein the new order (53 dolara) i watch dogs  59 dolara, dolazi ufc...

a ja imam samo 60 dolara ;/

koliko ce od Vas uzeti watch dogs?

ne mogu se odlučiti....... navodno ce wofenstein imati 20 sati čistog gameplaya što nije malo kod fps-a ali nema mp komponentu što me odbilo.

psn id: mNik987
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Kupio sam PS4 Thief za 200kn (novo iz engleske).

Kao i sve ostale igre za konzole, kad ih prođem, uhvatim trofeje koje zelim, prodam ili mjenjam.

Za razliku od pc-a di imam brdo igara, a na kraju odigram vrlo malo, odlucio sam se za konzole.

Nijedna mi ne trza, oko ugodno sve, velik tv, pali i vozi, gustam u tome.

Također mogu igrat i na dobrom pc-u, imam hrpu original igara, al jbg, meni je cisto draze i ugodnije bacit na konzoli.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ako voliš MMA pričekaj UFC. Lako za sve ostalo. :)

EA Sportsov MMA je bio solidan i da je imao UFC licencu bio bi ultimativna igra, sad imaju UFC licencu i nema razloga da sumnjamo da će bit odličan.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85

0 0 hvala 0
17 godina
Danny_HR kaže...

Ako voliš MMA pričekaj UFC. Lako za sve ostalo. :)

EA Sportsov MMA je bio solidan i da je imao UFC licencu bio bi ultimativna igra, sad imaju UFC licencu i nema razloga da sumnjamo da će bit odličan.

Na kraju ću to i napraviti :)

da li sheranje igrasa ps4 sigurno?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 15:56 (toxic).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imas vise oblika ps4 gamesharea ;)

0 0 hvala 0
17 godina
HDesignz kaže...

Imas vise oblika ps4 gamesharea ;)

pa daj mi reci onaj koji je siguran :)..

ugl. tko je za kakav digital game share nek se javi..

ja nemam još ništa jer za sada imam sve fizičke igre ali planiram kupovat cca 1 igru mjesecno za cca 60 dolara :)

sad sam u nedoumici watch dogs ili ufc :( a ufc mogu i slijedeći mjesec valjda..

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.5.2014 17:26 (toxic).
13 godina
PlayStation 4

evo ako mi neko samo moze pomoci kako na amazonu uzmem kodove za us ps+ tj sto tocno moram staviti na adres 1 i ostale stvari..??

hvala unaprijed..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tomislavivic kaže...

evo ako mi neko samo moze pomoci kako na amazonu uzmem kodove za us ps+ tj sto tocno moram staviti na adres 1 i ostale stvari..??

hvala unaprijed..

ma nađi na netu neku adresu i rokni.. ja sam od neke bolnice uzeo sličnu :) bitno je da je dobar post code tj. da se podudara sa gradom itd..

Naravno tvoje ime i prezime mroa biti ono sa kartice koju ces koristiti

zatim lijepo uzmes ps gift od npr 10 dolara i nakon uplate taj code koji dobiš ukucas u ps i dobis u novcaniku 10 dolara i kupujes.

17 godina
odjavljen
Ezio kaže...

Nije offtopic. TV je bitan koliko i gamepad.

Ono na što treba najviše obratiti pažnju kod kupovine tv-a za konzolu je input lag i ima li neki game mod ili barem jednostavno isključivanje svih naknadnih procesiranja slike. Plazma ili lcd... Ja bih odabrao full HD lcd. Plazma zbog svoje podloznosti burn inu jednostavno nije za gaming. Ali ako ste spremni stalno voditi računa o plazmi i maziti ju i paziti, onda go for it.

Danas sasvim slučajno žena ostavila upaljenu plazmu cc dva sata sa windows desktopom. Kako je plazma spojena kao drugi ekran/monitor i s obzirom da je ona na prvom primarnom LCD-u fejsala, plazma nije pokrenula gašenje nakon 20 minuta neaktivnosti kako sam podesio. Koristim ju skoro godinu dana i malo me uhvatila panika, iskreno. Ali ni traga bilo kakvom urezivanju slike, čak ni onom trenutnom koji ostane par sekundi pa nestane. Ne znam što bi bilo da je ostala tako upaljena cijeli dan ali sve u svemu dobar test ugrađene burn in zaštite.

U krajnjem slučaju, ne vidim ni neku potrebu nabavke full HD ekrana kad već sada izlaze igre na 900p, budući zahtjevniji naslovi će moguće izlaziti i na manje a plazma radi odličan upscaling te bolje podnosi različite rezolucije. I sam razmišljam o nabavci PS4 kada dođe neka vrijedna ekskluziva sa barem 100+ sati igranja. Ako nabavim sigurno ju spajam na ovu plazmu.

Što se tiče rasprave o isplativosti PC vs konzole o tome smo već puno govorili. Onaj tko zna i želi može uz malo truda/hobija pratiti aktualnu tehnologiju te uz prodaju trenutne komponte u pravom trenutku, te opet kupovine u pravom trenutku, uz relativno male novce ostati aktualan i igrati se ugodno na PC platformi na istim ili većim detaljima nego na konzoli. Prednost cijena igara na PC platformi mislim da je neupitna, kao i besplatno online igranje te veliki broj odličnih FTP MMO igara. S druge strane kupiš konzolu i baš te briga 5-6 godina, pod uvijetom da ne rikne. Na kraju najviše ovisi koje žanrove više voliš igrati, u kojem položaju te što ti je od svega toga više ili manje bitno {#}.

15 godina

Baš sam si uzeo sad tomb raider sa us storea. 166 kn a na našem 450.

Potpis!
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

Baš sam si uzeo sad tomb raider sa us storea. 166 kn a na našem 450.

klasika :D..premišljam se također da uzmem TR :D

12 godina
PlayStation 4
Na kompu od 3200kn ce frajer igrat WD na high hahaha. Pa tolko postena graficka kosta. Daj molim te pogle moj komp u potpisu e taj je kostao pa sumnjam da ce sv vrtit na ultra. Hahaha on ce na kompu od 3200kn igrat sve na ultra e mogo bi ovo ponovit 100 puta. Nemoj se tu vise blamirati. Aj daj specifikacije te tturbo zvijeri za 3200kn

1 4 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Novi driveclub video

http://driveclub.eu.playstation.com/1080p#

igra izgleda bolesno pogotovo unutar auta
odsjaji na vjetrobranskom staklu su neviđeni :D

http://www.snabbox.org/
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel' netko probao F2P igre za PS4 kao npr.: Warframe, War Thunder, Blacklight Retribution i Don't starve?

Pokušavam odvagati koju konzolu da uzmem, ali me na PS4 privlači jedino remote-play preko Vita-e. Izbor igara mi je nekako meh, a multiplatformske mogu igrati i na PC-u.

Ako ima još neki dobar fićr (osim jačeg hardware-a) u korist PS4, slobodno navedite.

Unaprijed hvala!

17 godina
DeniZg kaže...

Jel' netko probao F2P igre za PS4 kao npr.: Warframe, War Thunder, Blacklight Retribution i Don't starve?

Pokušavam odvagati koju konzolu da uzmem, ali me na PS4 privlači jedino remote-play preko Vita-e. Izbor igara mi je nekako meh, a multiplatformske mogu igrati i na PC-u.

Ako ima još neki dobar fićr (osim jačeg hardware-a) u korist PS4, slobodno navedite.

Unaprijed hvala!

Gamepad :) PS Plus. Meni je zvučnik na gamepadu brutalan isto kao i mogućnost prikapćanja sluška na gamepad :)

Btw. Ja sam probao blacklight i odličan je, warframe nešto manje..

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

http://www.gamereactor.eu/news/123004/Massive+don%27t+want+to+%22do+a+Battlefield+4%22+with+The+Division/

"That's not correct. PlayStation 4 is the more powerful hardware and we feel it is easier to develop for. Snowdrop works better on PS4 and even if Microsoft do want us to shift lead platform that's not something that has happened."

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | We are like butterflies who flutter for a day and think its forever.-Carl Sagan
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

jel zna neko mozda koliko ce zauzimati watch dogs tj koliko ce se imati za skinuti..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4
Racunaj si oko 40gb. Tko sve uzima WD od vas i dal uzimate digitalnu ili cd verziju?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice