Vjerojatno za 8 godina neču moč igrat sve igre na pc kao na ps4 to si u pravu ali za 8 godina ce grafika na ps4 bit loša kao što je danas na ps3 dok cu ja tada vjerojatno za manje od 3200kn (nekih 2000kn) imat daleko napredniji stroj nego sto je ps4.Naravno komponente koje sam kupio prije 8 godina (hard, dvd rom,kučište itd) ču moc upotrijebit da si složim drugo računalo tako da defnitivno bi rađe sad dao 3200kn za računalo.Imam i ps3 i xbox i na njima igram jedino gta 5 i red dead redemption tj. vec sam ih odavno odigrao tako da mi skupljaju prašinu i da nije bilo tih ekskluziva za konzole ne bi ih ni imao.
Ali da ne isplati se raspravljat, svatko neka kupuje šta ga veseli, ja trenutno ne mogu nač bas nijedan razlog zašto bi kupio ps4.
Stvar je što ces pc morat mijenjat svake 2 godine sigurno da bi pratio a ko i cesce. no otom potom
Ti sada sa pc-om kojeg ces kupiti za 10 somova kn za 4 godine neces moci pratiti igre na ps4 i opet moras kupovat novi ili hw
sada kada preracunas 3200kn da je igra 400 kn koliko je to igara do 10 tisuca kn? ja mislim i previše.
ali velim posotje z amjene igara i mnogi konzolaši to rade i produ besplatno. kupe prvih 5 igara i dalje se samo mijenjaju.
Ne želim flameati, ali to su gluposti. Moj PC je koštao nešto manje od 5000kn 2010. i vrtim sve igre u 2048x1152 na 60+ FPSa(BF4 i slično zahtjevne na low, ali većinu na medium-high). Jedini upgrade bili su RAM i SSD, RAM je koštao 200kn za dodatnih 4GB u to vrijeme, znači kao pola igre, a SSD sa igrama nema neke veze, čisto za ugodnost korištenja, njega bi stavio i u konzolu. Ali čak ni to nije problem, nego igre. Na steamu mi cijeli library vrijedi preko 1500USD, a na njega nisam potrošio ni 100, uz sve popuste i humble bundleove