PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.491.921
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
Re: PlayStation 4
MasterOfDisaster kaže...

Ovi na PSN-u nas žele kompletno bankrotirati - počeo je danas Summer Sale.

God help us all!!!

RIP pare od svadbe XD

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
17 godina
toxic kaže...
JozoBozo121 kaže...
toxic kaže...

Vrlo jednstavno jedan account mozes imat kao primarni

Pa zar i ti sine Brute?! Pa i papiga bi dosad naučila 

I sto sam krivo rekao, ocigledno sam pomogao covjeku

2 x ps4

1 x primarni acc na svakoj konzoli

sada jedan drugom daju svoj acc

svoj acc micu kao primarni i onaj drugi stavljaju.

Sto je tu krivo?

Krivo je što ne postoji primarni account, nego primarna KONZOLA. Jedna konzola može biti primarna za 100 accounta, ali jedan account može imati samo jednu konzolu kao primarnu.

I nema se tu više što reći, vrlo je jednostavno.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 20:05 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

isti k drugo pakovanje

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
toxic kaže...

isti k drugo pakovanje

Reci to profesoru dok budeš polagao za playstation MVP certifikat!

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina

Ak su mu konzola i account ista stvar, prodam mu ja jedan novi account, nekorišten, za soma kuna. 

To je pola cijene PS4 Slim, prava prilika. 

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
8 godina
PlayStation 4

Nakon sta san prije par godina prisa black flag 2 puta na manje od 20 fps (ocajan laptop, i da, toliko mi se igra svidila), sad san je uzea na ovon summer saleu. Tija san je uzet na disku odma kad san kupija ps, ali bila je tipa 350 kn u sancta domenici. Ima li jos koji uzivljenik na forumu u black flag? 

2 0 hvala 0
17 godina
Tututuru kaže...

Nakon sta san prije par godina prisa black flag 2 puta na manje od 20 fps (ocajan laptop, i da, toliko mi se igra svidila), sad san je uzea na ovon summer saleu. Tija san je uzet na disku odma kad san kupija ps, ali bila je tipa 350 kn u sancta domenici. Ima li jos koji uzivljenik na forumu u black flag? 

Ja odigrao na nintentu Wii U, i onaj nastavak Freedom Cry na playki.

Kupio bih i ja opet za playku, al neće mi se dati igrati ponovo. Pomorske bitke su mi bile zakon, al upravljanje likovima u AC igrama mi je dosta frustrirajuće.

Sad čekam Skull and Bones i Sea of Thieves.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.7.2017 22:20 (Bitanga).
8 godina
Bitanga kaže...

Kupio bih i ja opet za playku, al neće mi se dati igrati ponovo. Pomorske bitke su mi bile zakon, al upravljanje likovima u AC igrama mi je dosta frustrirajuće.

Nisan ni zna za te igre. Evo san se prijavija za betu za S&B. Btw.oce bit ovi tjedan Deal of the Week na psn? 

17 godina
Tututuru kaže...
Bitanga kaže...

Nisan ni zna za te igre. Evo san se prijavija za betu za S&B. Btw.oce bit ovi tjedan Deal of the Week na psn? 

Izgleda da ne :-)

Da, Skull & Bones je nastala na bazi Black Flag sailing enginea, bit će zanimljivo ako dobro slože.

14 godina
PlayStation 4

Ekipa, molim pomoć. Naime, pošto trenutno nemam TV, PS4 Pro koristim na monitoru koji nema zvučnike, jedini način je da spojim slušalice u DS4. Za PC imam 5.1 zvučnike, te sam na YT našao tutorijal gdje lik objašnjava kako navedene zvučnike upogonit za PS4. Kupio sam sljedeće stvari:

Te ih spojio na sljedeći način:
Konektore iz Slika_2 sam spojio u DAC sa Slika_1, zatim 3,5mm jack (M) sa Slika_3 spojio u 3,5mm konektor (Ž) sa Slika_2, te tri 3,5mm (M) jacka iz zvučnika spojio u tri 3,5mm jack (Ž) sa Slika_3. Na kraju sam povezao PS4 i DAC sa optičkim kablom. 

Ali NE RADI. Ne znam u čemu je točno problem, pogledo sam sve moguće tutorijale, jednostavno ne vidim razlog zašto neće. Prešao sam sve moguće postakve u PS4 ali jedino šta dobijam je distorzija zvuka ma šta god napravim. I DAC i PS4 na ulazu/izlazu optičkog porta svjetli crveno i po tome bi se dalo zaključiti da su ulaz/izlaz povezani. Ima li netko kakav savjet ili možda čak zna u čemu je problem ? TV nabavljam tek kroz 2-3 mjeseca pa mi se ne da sve do tad koristiit slušalice, a da mi ovaj komplet plaćen cca 200kn stoji neiskorišten. Svaki svajet je dobrodošao 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

Ak su mu konzola i account ista stvar, prodam mu ja jedan novi account, nekorišten, za soma kuna. 

To je pola cijene PS4 Slim, prava prilika. 

imaš accounta koji su skuplji nego konzola 

17 godina
Sickness kaže...

Ekipa, molim pomoć. Naime, pošto trenutno nemam TV, PS4 Pro koristim na monitoru koji nema zvučnike, jedini način je da spojim slušalice u DS4. Za PC imam 5.1 zvučnike, te sam na YT našao tutorijal gdje lik objašnjava kako navedene zvučnike upogonit za PS4. Kupio sam sljedeće stvari:

Te ih spojio na sljedeći način:
Konektore iz Slika_2 sam spojio u DAC sa Slika_1, zatim 3,5mm jack (M) sa Slika_3 spojio u 3,5mm konektor (Ž) sa Slika_2, te tri 3,5mm (M) jacka iz zvučnika spojio u tri 3,5mm jack (Ž) sa Slika_3. Na kraju sam povezao PS4 i DAC sa optičkim kablom. 

Ali NE RADI. Ne znam u čemu je točno problem, pogledo sam sve moguće tutorijale, jednostavno ne vidim razlog zašto neće. Prešao sam sve moguće postakve u PS4 ali jedino šta dobijam je distorzija zvuka ma šta god napravim. I DAC i PS4 na ulazu/izlazu optičkog porta svjetli crveno i po tome bi se dalo zaključiti da su ulaz/izlaz povezani. Ima li netko kakav savjet ili možda čak zna u čemu je problem ? TV nabavljam tek kroz 2-3 mjeseca pa mi se ne da sve do tad koristiit slušalice, a da mi ovaj komplet plaćen cca 200kn stoji neiskorišten. Svaki svajet je dobrodošao 

Jesi probao samo uštekati slušalice u DACov headphones izlaz? Da li bar to radi?

I u opcijama od playke si pretpostavljam stavio DIGITAL OUT (OPTICAL) i Audio Format (Priority) - LinearPCM (jer ne vjerujem da ovaj DAC zna dekodirati bilo što osim PCMa).

14 godina

Ušteko sam slušalice dok je sve drugo bilo uštekano i ni na njima se ništa nije čulo. Nisam probao samo njih uštekat...

17 godina
Sickness kaže...

Ušteko sam slušalice dok je sve drugo bilo uštekano i ni na njima se ništa nije čulo. Nisam probao samo njih uštekat...

Može biti bilo što, loš kabel, loše napajanje (napajanje si spojio?), da DAC ne valja (najvjerojatnije). Probaj s nečim drugim, kod frenda spoji na televizor.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2017 11:50 (Bitanga).
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

upravo kupio hr kodove za ps store, krenuo da kupim igru i pise da se moze ukucati i neki discount kod, gledam ovamo na netu navodno 10% novca dobijes nazad sa tim kodom, postoji li taj kod zaista za hr store?

0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...
Sickness kaže...

Može biti bilo što, loš kabel, loše napajanje (napajanje si spojio?), da DAC ne valja (najvjerojatnije). Probaj s nečim drugim, kod frenda spoji na televizor.

A vjerovatno. Kad mi je bio došao prvo nije ništa radilo, niti je bilo šta svjetlilo. Da bi onda skužio da mi je kabel od adaptera došo precvikan. Uzo sam neki drugi adapter, vrlo slične amperaže (stvarno je bila jako mala razlika, nznm sad točno koliko) i čim sam spojio je proradio ali je DAC počeo smrditi te sam ga odmah iskopčo. Tražio sam novi adapter i DAC ali su mi na kraju poslali samo adapter i sa tim adapterom sam ponovno pokušao kao što sam opisao u gornjem postu. Moguće je da se nešto u njemu skurilo iako sam ga bio otvorio i sve izgleda normalno, nema nikakvih tragova, al ko zna. Uglavnom, dobio sam lovu nazad al mi glupo da to čudo stoji doma, a da je status quo. Možda je nešto i do zvučnika, ko će ga znat.

12 godina
PlayStation 4

Dragon's Dogma Dark Arisen remaster gameplay trailer

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Sickness kaže...
Bitanga kaže...
Sickness kaže...

A vjerovatno. Kad mi je bio došao prvo nije ništa radilo, niti je bilo šta svjetlilo. Da bi onda skužio da mi je kabel od adaptera došo precvikan. Uzo sam neki drugi adapter, vrlo slične amperaže (stvarno je bila jako mala razlika, nznm sad točno koliko) i čim sam spojio je proradio ali je DAC počeo smrditi te sam ga odmah iskopčo. Tražio sam novi adapter i DAC ali su mi na kraju poslali samo adapter i sa tim adapterom sam ponovno pokušao kao što sam opisao u gornjem postu. Moguće je da se nešto u njemu skurilo iako sam ga bio otvorio i sve izgleda normalno, nema nikakvih tragova, al ko zna. Uglavnom, dobio sam lovu nazad al mi glupo da to čudo stoji doma, a da je status quo. Možda je nešto i do zvučnika, ko će ga znat.

Ak je smrdilo sigurno se skurila elektronika makar se ne vidi. Možda si preveliki napon stavio, struja nije toliko bitna jedino u smislu da adapter mora davati minimalno toliko struje koliko uređaju treba, od viška ne boli glava jer uređaj "vuče" koliko mu treba - nije da adapter "gura" struju.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.7.2017 18:43 (Bitanga).
17 godina
Ljudi pomagajte. Krenuo sam na more i na pola puta sam shvatio da sam ostavio kontroler doma. I sad sam u k...u. Pošto sam blizu zadra cca 25 km zanima me gdje bi mogao tamo kupiti novi kontroler (po nekoj normalnoj cijeni)?
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Yunfy-man kaže...
Ljudi pomagajte. Krenuo sam na more i na pola puta sam shvatio da sam ostavio kontroler doma. I sad sam u k...u. Pošto sam blizu zadra cca 25 km zanima me gdje bi mogao tamo kupiti novi kontroler (po nekoj normalnoj cijeni)?

Imaš Links u Zadru, nešto ispod 500 kuna. Cijena je tu negdje s ostalim dućanima. Definitivno je jednostavnije da ti ga netko od doma pošalje poštom ili možda ima netko tu na forumu u Zadru da ti je sprema posuditi, ako inače nemaš potrebu za dodatnim kontrolerom. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
U linksu sam vec trzio. Znam da je 500 kn,ali sam svejedno planirao kupiti dodatan kontroler. Hvala na brzom odgovoru. Tko hoće piti kavu nek me sutra u 7 sati čeka ispred Linksa.😁
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Jel netko mozda kupovao ili ima iskustva sa kupovinom plejke preko ebaya ili amazona?Slučajno naišao danas pa vidim da su dosta povoljnije cijene?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Momkovi di ste kupili onaj TR8 il TR9 odvijac za rastavit plejku?

imam 3-4 seta doma i najmanji koji imam je T9, al taj nema onu rupicu unutra, to su valjda ovi TR serafi, di to nabavit i kolko para?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Spike1983 kaže...

Momkovi di ste kupili onaj TR8 il TR9 odvijac za rastavit plejku?

imam 3-4 seta doma i najmanji koji imam je T9, al taj nema onu rupicu unutra, to su valjda ovi TR serafi, di to nabavit i kolko para?

Ma ne treba ti to.

Uzmi običan križni šarafciger 8-icu i ne budi nježan.

13 godina
PlayStation 4

jel mi možete reći di mogu kupiti pretplatu ili usd kartice za psn network treba mi za us store?
prije je bilo neš jednostavnije sad kao da su neš zakomplicirali a kupujem frendu pa ne bih hitio zajebat..:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
PlayStation 4

Iman problem sa Black Flagon. Na ulazu u Havanu mi u onoj cut sceni uopce nije bilo muzike, i fale pozadinski zvukovi. Tipa u onoj prvoj barskoj tucnjavi se udarci uopce ne cuju i nema zamora. Jeste i vi imali te probleme? Gugla san, al nisan dosa do rjesenja.

0 0 hvala 0
13 godina
Isplati li se kupovati ps4 sada(original)
Nisam igrao nista od igara,cak ni GTA 5 a imam obicnu full hd tv,isplati li se pro uzimati?
Hoce li original fat ps4 dobro vrtiti novije igre? Hvala unaprijed i ako netko ima dobar i povoljan ps4 a prodaje inbox molim :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
nixa2210 kaže...
Isplati li se kupovati ps4 sada(original)
Nisam igrao nista od igara,cak ni GTA 5 a imam obicnu full hd tv,isplati li se pro uzimati?
Hoce li original fat ps4 dobro vrtiti novije igre? Hvala unaprijed i ako netko ima dobar i povoljan ps4 a prodaje inbox molim :)

ma moze vrtit sta god bacis pred njega, ja bi ti savjetovao pro da uzmeš instead obicnog jer je pro jeftin pogotovo u vas u hrvatskoj

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
12 godina
Tututuru kaže...

Iman problem sa Black Flagon. Na ulazu u Havanu mi u onoj cut sceni uopce nije bilo muzike, i fale pozadinski zvukovi. Tipa u onoj prvoj barskoj tucnjavi se udarci uopce ne cuju i nema zamora. Jeste i vi imali te probleme? Gugla san, al nisan dosa do rjesenja.

Probaj reinstalirat igru.

MT22
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

https://www.sancta-domenica.hr/nacon-revolution-controller-ps4.aspx

Neko posjeduje ovaj kontroler? Kakvi su dojmovi?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice