Pol sata nitko nije napisao kako se Bitanga za*ebo, pa ću ja.
Uh što si se za*ebo, jadna ti majka.
P.S. Šta si kupio?
Pol sata nitko nije napisao kako se Bitanga za*ebo, pa ću ja.
Uh što si se za*ebo, jadna ti majka.
P.S. Šta si kupio?
Ja sam u Linksu uzeo, tamo je 2200.
Ovaj Mall.hr sam vidio, al mi ne ulijeva povjerenje pa sam odustao od njih. Kod njih je cijena za 300-400kn jeftinije od najboljih akcija po EU dućanima gdje kupujem.
Call me paranoid, al to mi je sumnjivo.
Evo malo osobnih iskustava za tebe i za sve druge koji se ustručavaju kupovine s Mall.hr, kupio sam od njih dvije totalno različite stvari.
Prvo, Xiaomi Redmi Note 4, drugo, Fuldine gume za auto. Što se tiče Xiaomija, uvjeti su preko Mall.hr odlični, cijena je bila oko 400 kuna niža nego kod bilo kog drugog, ako se mobitelu nešto desi, donesem ga njima, oni ga šalju serviseru i odmah daju novi telefon ako serviser javi da će se na mobitel čekati duže od tjedan dana. Što se tiče guma, isto tako, Fuldine gume su inače skuplje od prosjeka, Mall.hr je imao odličnu akciju, 360 kuna po gumi. Dot na gumi je potvrđivao da su gume bile stare samo 5 tjedana u trenutku kupovine.
Treće, Mall.hr omogućava da prilikom preuzimanja kupljene robe (bilo u poslovnici u Dubravi, bilo na adresi stanovanja) sve raspakirate pregledate, utvrdite je li to ono što ste željeli kupiti i očekivali i onda tek plaćate - što je ujedno i četvrta dobra stvar, ništa se ne mora platiti do krajnje isporuke.
Tako da eto. Ne kažem da je univerzalno dobar i da netko možda nema loša iskustva s njima. Ja imam samo pozitivna.
Zahebo si se sigurno. Što je tu čudno? Uzimaju robu izvana, kao ED i imaju jeftinije cijene, kad je akcija najcesce je dobra akcija jer pretpostavljam bolje da se rijese makar po nabavnoj cijeni nego da im stoji na lageru.
Uzimao sam vise puta od njih i svaki puta je bilo brzo i jako dobro zapakirano.
Cak i kod jedne reklamacije nisu zezali uopce.
Kad kupujes logitech, zapamti uzimaj bilo gdje, bitno da imas racun koji slikas kad saljes mail na support i to je to. Njihov support je fenomenalan.
Super, lijepo je znati za dobra iskustva. Možda nekad i naručim za probu, kad ću imati vremena čekati tjedan dana i kad budu davali na rate na Zabine kartice. Do onda, ništa od toga.
Cijena je samo jedan od parametara. Kad bih cicijao za svaku kunu ne bih ni kupio volan ;-)
Ček jel se mene čini ili se ti bahatiš sam sebi?
Nikad nisi kod njih kupovao ali znaš da se čeka tjedan dana?
Ja sam robu dobivao unutar 24 sata. No čemu se uopće tebi truditi objasniti neke stvari kad ti sve znaš.
Ispada da vjeruješ i hvališ samo domace trgovine a evo ja sam s Linksom imao toliko problema i natezanja kod povratka jednog proizvoda da sam rekao više nikada, a toliko hvaljen ducan.
Zaboravi da sam ti uopće pisao.
Ček jel se mene čini ili se ti bahatiš sam sebi?
Nikad nisi kod njih kupovao ali znaš da se čeka tjedan dana?
Ja sam robu dobivao unutar 24 sata. No čemu se uopće tebi truditi objasniti neke stvari kad ti sve znaš.
Ispada da vjeruješ i hvališ samo domace trgovine a evo ja sam s Linksom imao toliko problema i natezanja kod povratka jednog proizvoda da sam rekao više nikada, a toliko hvaljen ducan.
Zaboravi da sam ti uopće pisao.
Zato što piše za Logitech G29 isporuka tjedan dana (kao i za 50% drugih stvari), al tebi će sigurno poslati unutar 24 sata.
Vidio sam njihovu ponudu odmah dok sam tražio gdje ću kupiti, nisu mi odgovarali tamo uvjeti (ne samo cijena) i nisam tamo kupio, al valjda ti znaš bolje od mene gdje bih ja trebao kupiti nešto.
Prihvaćam da su ok dućan (vidio sam da je to podružnica poznatog češkog online shopa), i možda ću im dati priliku dok nešto budem kupovao za cash.
Ne hvalim domaće trgovine uopće, upravo suprotno - uvijek gledam i cijene po inozemstvu i onda odlučim da li mi se isplati tamo kupiti ili ne. Često kupim vani, a često i kod nas.
Links mi je odličan jer imaju dućan u mom gradu. Došao sam u dućan, pokazao na volan, platio i otišao doma igrati. Izgleda da sam budala.
Meni se čini kao da se ti bahatiš. Samo sam napisao čovjeku gdje sam kupio i za kolko para, i odmah su krenuli napadi kako sam lud i skrenula je diskusija s volana i igranja na cijenu. Bolje da nisam ništa napisao.
BTW, u Hangaru 18 je G920 (Xbox varijanta) 3.100 kn ;-)
s cime kupujes na rate ?
Ja sam volan uzeo na par rata sa visom od pbza bez kamata
Cak im je ista cijena bila i za gotovinu i kartice
s cime kupujes na rate ?
Ja sam volan uzeo na par rata sa visom od pbza bez kamata
Cak im je ista cijena bila i za gotovinu i kartice
Zabin Maestro ili MasterCard.
Mall.hr za sad prima samo kartice PBZa, i to isključivo na prodajnom mjestu.
Pozdrav. Jedno pitanje. Ako imam 3 accounta, HR, US, DE, i sva tri su mi primarna, a koristim sherovanu pretplatu za online igranje sa cetvrtog acc, da li cu moci ako dopunim wallet na sva tri acc i cekam najbolje popuste za igre te tako naizmjenicno kupujem, da li cu moci igrati te igre online na bilo kojem od tih acc. Npr ako kupim igru na US acc da li cu online moci igrati i na hr acc? hvala
.
upravo završio UntilDawn...igra me oduševila...napeto, mračno, horor, odluke ma super. Već planiram opet igrati jer mi je preivše likova crklo XD
malo je zej*** što moraš ispočetka cijelu priču, a ne možeš odigrati samo neki chapter ajmo to tako reći...izgleda da su to tako napravili da se odlučiš što napraviti u igri i "deal with it" situacija...to i nije loše, jer se jedino tako može stati na kraj ponavljanjima u beskonačnost dok ne dobiješ ono što želiš. Možda su mogli na kraju, kad pređeš igru i vidiš odjavnu špicu, staviti mogućnost ponavljanja nekih dijelova igre ili barem preskakanja "filmskih" scena...no sve u svemu super
ocjena 8.5/10
Ovi na PSN-u nas žele kompletno bankrotirati - počeo je danas Summer Sale.
God help us all!!!
moze li neko odg na pitanje gore postavljeno, hitno mi je da znam da li da dopunjavam wallet na drugim racunima
Primarna može biti samo konzola za određeni account. Account ne može biti primaran.
Da bi igrao igru koja je na kupljena na nekom accountu ili koristio PS+ pogodnosti tog accounta, moraš biti a) ulogiran u taj account ili b) ulogiran u konzolu koja je primarna za taj account na kojem je kupljena igra ili PS+ pretplata.
Ovo je u temi napisano već tisuću puta.
Primarna može biti samo konzola za određeni account. Account ne može biti primaran.
Da bi igrao igru koja je na kupljena na nekom accountu ili koristio PS+ pogodnosti tog accounta, moraš biti a) ulogiran u taj account ili b) ulogiran u konzolu koja je primarna za taj account na kojem je kupljena igra ili PS+ pretplata.
jesi li 100% siguran da necu moci igrati online ni na jednom racunu osim na onom na kojem je aktiviran ps plus? Jer trenutno igram free igre online i skupljam trofeje na sva tri moja accounta.
jesi li 100% siguran da necu moci igrati online ni na jednom racunu osim na onom na kojem je aktiviran ps plus? Jer trenutno igram free igre online i skupljam trofeje na sva tri moja accounta.
Pa šta onda pitaš ako znaš da možeš??????????
Dao ti je odgovor pod b) znači možeš imat npr. 3 accounta koja su ti vezana za tvoju primarnu konzolu, a na jednom kupljen PS+ i multi će ti radit na sva 3 accounta.
Pa šta onda pitaš ako znaš da možeš??????????
Dao ti je odgovor pod b) znači možeš imat npr. 3 accounta koja su ti vezana za tvoju primarnu konzolu, a na jednom kupljen PS+ i multi će ti radit na sva 3 accounta.
pitam za svaki slucaj jer mozda free igre i one kupljene za stvarni novac preko stora ne funkcionisu po istom sistemu. Nemojte se odmah ljutiti, lijep je dan ajmo pozitivni biti :)
Odakle vi kupujete najpovoljnije network codove za hr racun? Volio bih da platim paypalom a na mail da dobijem kod, mislim da je tako najlakse
Odakle vi kupujete najpovoljnije network codove za hr racun? Volio bih da platim paypalom a na mail da dobijem kod, mislim da je tako najlakse
Network kodovi za PSN HR ne postoje, možeš kupiti bonove u raznim specijaliziranim trgovinama tipa Santa Domenica, Zelda, itd.
Ne možeš kupovati paypalom za HR store, za ove druge accounte ne znam, ali postoje web stranice preko kojih možeš kupovati digitalne kodove (lako nađeš preko google-a). Na HR store-u možeš kupovati i direktno igre sa Visom, American Express-om, itd.
Network kodovi za PSN HR ne postoje, možeš kupiti bonove u raznim specijaliziranim trgovinama tipa Santa Domenica, Zelda, itd.
Ne možeš kupovati paypalom za HR store, za ove druge accounte ne znam, ali postoje web stranice preko kojih možeš kupovati digitalne kodove (lako nađeš preko google-a). Na HR store-u možeš kupovati i direktno igre sa Visom, American Express-om, itd.
da mislim na digitalne kodove, ja njima uplatim a oni meni mailom posalju kod koji cu ja onda ukucati na svom storu, pa pitam ko trguje tim pouzdano bez neke velike provizije, nebi da uplatim a kod nikad ne dobijem. Inace nisam iz Hrvatske a kod nas prodavaci kodova u kunama prodaju preskupo, imaju i do 40% zarade na jednom digitalnom kodu od 140kuna
da mislim na digitalne kodove, ja njima uplatim a oni meni mailom posalju kod koji cu ja onda ukucati na svom storu, pa pitam ko trguje tim pouzdano bez neke velike provizije, nebi da uplatim a kod nikad ne dobijem. Inace nisam iz Hrvatske a kod nas prodavaci kodova u kunama prodaju preskupo, imaju i do 40% zarade na jednom digitalnom kodu od 140kuna
Znači digitalni kodovi za HR store ne postoje, a za strane koristi Google. Ne znam odakle si ti i ne kužim kakve su to fore da na prodaji bonova zarađuju 40% na bonu od 140 kn????? Jer kod nas (RH) se bon od 150kn prodaje za 160kn znači zarada od 10kn za prodavače, a ako kupuješ direktno sa Store-a preko Vise ili Amexa nema provizije i plaćaš onoliko koliko je igra i to je to.
kakve lopine! tko to uopće od njih kupuje? pa bolje je na amazonu kupovati bonove za američki account. cijena 1:1
Evo nasao sam kod nas najjeftinijeg koji za 25eura prodaje 140 kuna. Meni se i to cini preskupo. Ne znam na koji nacin onda da narucim kod u kunama, postom da salju u Bosnu komplikovano je. Jedino ako oni zele da mi napisu u mail kod nakon sto im uplatim novac, ali ako su pouzdani. Poslao sam mail ovamo na links.hr da li rade takvo nesto, a u kunama zelim kod jer vidim da su krenula neka snizenja za igre koje zelim, ne znam zasto na US storu nema nikakvih znacajnih snizenja, sve neke gluposti u ponudi. GTA 5 ciljam na snizenju i vidm da ga ima u funtama i kunama za sad
Evo nasao sam kod nas najjeftinijeg koji za 25eura prodaje 140 kuna. Meni se i to cini preskupo. Ne znam na koji nacin onda da narucim kod u kunama, postom da salju u Bosnu komplikovano je. Jedino ako oni zele da mi napisu u mail kod nakon sto im uplatim novac, ali ako su pouzdani. Poslao sam mail ovamo na links.hr da li rade takvo nesto, a u kunama zelim kod jer vidim da su krenula neka snizenja za igre koje zelim, ne znam zasto na US storu nema nikakvih znacajnih snizenja, sve neke gluposti u ponudi. GTA 5 ciljam na snizenju i vidm da ga ima u funtama i kunama za sad
Bon od 140 kn? Tipfeler ili...? Za HR store postoji samo bon od 150kn. Vidi želi li ti netko s grupe kupiti pa poslati kod za bon. Ja bih ti to napravio ali odoh ujutro rano u bolnicu pa ništa od toga.
Vrlo jednstavno jedan account mozes imat kao primarni
On na svom ps4 neka tvoj acc kreira kao primarni a ti njegov na svom i to je to.
Ukoliko on tebi nije dao svoj acc, kreiraj si jos jedan random acc i njega prebaci da ti bude primarni kako bi on tvoj acc na svojoj konzoli mogao koristiti kao primarni.
Bez obzira na to na tvom accu ce pokrenut npr skidanje igara a preko svog ce je moci igrati.
Ovo to navodno nije legalno vec je naka siva zona ali radi kako treba.
Takoder cete na taj nacin moci zajedno igrati neku multiplayer igru.
On na svom ps4 neka tvoj acc kreira kao primarni a ti njegov na svom i to je to.
Ukoliko on tebi nije dao svoj acc, kreiraj si jos jedan random acc i njega prebaci da ti bude primarni kako bi on tvoj acc na svojoj konzoli mogao koristiti kao primarni.
Bez obzira na to na tvom accu ce pokrenut npr skidanje igara a preko svog ce je moci igrati.
Ovo to navodno nije legalno vec je naka siva zona ali radi kako treba.
Takoder cete na taj nacin moci zajedno igrati neku multiplayer igru.
Konzola je primarna (za account), a ne account. Već smo sto puta to pričali. :-P
Pa zar i ti sine Brute?! Pa i papiga bi dosad naučila
Krenuli upisi za 5.0 beta firmware.. pa cemo vidjet jel smo upali kao za 4.50 :)
Pa zar i ti sine Brute?! Pa i papiga bi dosad naučila
I sto sam krivo rekao, ocigledno sam pomogao covjeku
2 x ps4
1 x primarni acc na svakoj konzoli
sada jedan drugom daju svoj acc
svoj acc micu kao primarni i onaj drugi stavljaju.
Sto je tu krivo?