PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.503.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
Gale92 kaže...

Ako se ne varam prava suština foruma jest u tome da korisnici (forumaši) postavljaju pitanja ako neznaju ili daju odgovore nekim drugim forumašima ako znaju te si na taj način međusobno pomažu. Kažem ako se ne varam 

Neki put do odgovora dođeš prije sam nego što satima čekaš da ti netko odgovori.

17 godina
neaktivan
Dann3R kaže...
Bitna stavka je to šta si naglasio da imas 50mbps internet.

Ja bih htio naglasiti da imam 100 mbit down/up, tek tolko za info svekolikom pučanstvu foruma 

9 godina
neaktivan
Upadoh u betu GT Sport pa da vidimo na šta to liči.

5 0 hvala 0
15 godina
iggy kaže...
Dann3R kaže...

Ja bih htio naglasiti da imam 100 mbit down/up, tek tolko za info svekolikom pučanstvu foruma 

Samo da naglasim, slijedeće godine idem na optiku. Jel ima tko od vas ljudi optiku i kako se ponaša?

Ti stotka možda??

Za 159 kunića mi nude T com-ovci 100/20 Mbit/s, ali imam ugovor sa B-net-om još jednu godinu

15 godina
PlayStation 4

Ovo ne kuzim, imo sam u walletu 27 kuna, i maloprije su mi dosla 2 maila, u 1. Pise da mi je skinuto s racuna, i u wallet dodano 35 kuna i da sada imam 62, a u drugom mailu pise da mi je ps+ obnovljen...

Gledam sad imam ps+ aktivan i ostalo 11 kuna u walletu, i isto tako gledam na mobilnom bankarstvu nije mi nista skinuto s racuna, sto je i logicno jer na visa kartici koja mi je spojena s ps racunom nikad nemam para a i u postavkama plejke mi je stavljeno da mi ne obnavlja ps+..  ssto se tu dogada

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Kad ti ga skine i kad ga ides prvi put pokrenut prirpremi se na to da ne izlazis iz igre dok ce ti se on instaliravat (bar tak pise na tom screenu, a i kolege forumasi su mi potvrdili), a to ce ti dugo potrajat (kod mene 12-15h, vjerojatno je skidao jos pun qrac toga, a tada sam bio takoder na 10mbita). Najbolje ti je to napravit prije spavanja pa nek se on instalirava cijelu noc, a i ak treba dio dana dok si na poslu...

bio si u pravu, došao sam jučer s posla i pokrenuo GTA V, kada ono početak instalacije te preuzimanja... da ne duljim od jučer u 17:00 do noćas u 02:00h. 
Danas ga tek mogu igrati kako treba 

17 godina
hummer0 kaže...

Samo da naglasim, slijedeće godine idem na optiku. Jel ima tko od vas ljudi optiku i kako se ponaša?

Ti stotka možda??

Za 159 kunića mi nude T com-ovci 100/20 Mbit/s, ali imam ugovor sa B-net-om još jednu godinu

Ulica Karla Metikoša? Meni su jučer došli ponuditi no imam Bnet isto do 8mj/2018

17 godina
Gale92 kaže...
Shivi kaže...

Kad ti ga skine i kad ga ides prvi put pokrenut prirpremi se na to da ne izlazis iz igre dok ce ti se on instaliravat (bar tak pise na tom screenu, a i kolege forumasi su mi potvrdili), a to ce ti dugo potrajat (kod mene 12-15h, vjerojatno je skidao jos pun qrac toga, a tada sam bio takoder na 10mbita). Najbolje ti je to napravit prije spavanja pa nek se on instalirava cijelu noc, a i ak treba dio dana dok si na poslu...

bio si u pravu, došao sam jučer s posla i pokrenuo GTA V, kada ono početak instalacije te preuzimanja... da ne duljim od jučer u 17:00 do noćas u 02:00h. 
Danas ga tek mogu igrati kako treba 

Zanimljivo.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
15 godina
Ziga kaže...
hummer0 kaže...

Ti stotka možda??

Ulica Karla Metikoša? Meni su jučer došli ponuditi no imam Bnet isto do 8mj/2018

Ne zapadni dio Zagreba. Da ja isto do 4/2018. Do sada je bilo 240 kn, a B-net sam plaćam 169kn pa mi se nije isplatilo. B-net je solidna brzina 30/7 jedino me ping zeza poslijepodne i to ne mogu otkloniti valjda je preopterećena mreža.

10 godina
neaktivan
4mal kaže...

Ubo sam Dirt Rally sa VR add-on masu puta bolje od Drive VR-a 

jasta je nego bolje, volio bi ja to na vru probat mislim da bi glavom često micao naginjao hehe

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
16 godina
neaktivan
hummer0 kaže...
iggy kaže...
Dann3R kaže...

Ti stotka možda??

Imam ti ja optiku 100/100 trenutno kod BTneta,ali planiram se prebaciti na HT i uzeti 200/100. Nesto me zna zezati veza, puca povremeno i vec su mijenjali router, ali se dalje povremeno dogada. Inace, kad veza ne puca, sve fercera odlicno. Ali mi se HT cini bolji kad gledas tehnicku stranu, odnosno core mrezu i slicno.

14 godina
PlayStation 4

flash sale je na US PSN-u 

nesto sto bi izdvojio je Uncharted: the nathan drake collection za 7,99$ znaci sve 3 igre za 58kn, neznam jel igdje ima bolji deal 

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

a kaj sad idemo i dalje trosit 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iceversity kaže...

Pozdrav, sto mislite o sljedecoj ponudi u links poslovnici:

ps4 1TB d chassis
Driverclub
The last of us remastered
Uncharted 4

2850 kuna.

https://www.alzashop.com/sony-playstation-4-1tb-slim-3-games-uncharted-4-driveclub-the-last-of-us-d4535015.htm?catid=18854416

15 godina
neaktivan
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

tko zeli neka doda 

nick : heavyyrain_

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ekipa sry što gnjavim... vidim padaju cijene, a moja plejka skuplja prašinu :(

Playstation 4 1TB PRO, garancija do kraja 12/2017

PSN account do kraja 12mj/2017

kutija i sav pribor

Digitalne igre:

Last of Us

No Man's Sky

Need for Speed Rivals

Driveclub

Ratchet & Clank

Hawken

Kill Strain

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Battlefield 4

+

Far Cry Primal (medij)

koliko to "realno" vrijedi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ma pale cijene normalno da padaju nije jučer izašla da može još držati tu cijenu

Ja sam u  Njemačkoj kupio za 220eura novu PS4 1tb slim konzolu sa no Mans sky unc 4 i bloodborne u Saturnu u 2mj

A kod nas je bio 3200kn

Hrvatska ima prenabijene cijene ovdje gore malo malo neki popust 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Paladins Beta Key GW

Zbilja sam se iznenadio s ovom igrom, tko nema Overwatch definitivno odlicna zamjena. 

http://www.playstationlifestyle.net/2017/03/14/paladins-beta-key-giveaway-for-ps4/#/slide/1

Moj PC  
4 0 hvala 5
17 godina
PlayStation 4

Malo sam ovaj vikend bacio oko na PS+ backlog.

Tearway Unfolded: nije mi uopće legla. Pogotovo što ima neki animated look pa izgleda ko da se vrti na 15 FPSa.

Lumo: WTF, old-school igra kao sa Commodorca, uopće mi to nije zanimljivo.

Tiny Troopers: obećavalo je sve dok nisam zapeo u planini i nisam se mogao maknuti ni na jednu ni na drugu strano, pa je pao uninstall. Inače izgleda dosta low budget, moglo je to i bolje.

Table Top Racing: konačno nešto zabavno, u stilu Mario Karta.

Disc Jam: fora i zabavno, sumnjam da ću igrati puno, ali dobro radi.

Lovers in a Dangerous Spacetime: Wow, stvarno dobra igra, čak i za solo odigrati. Na filmićima mi je izgledala bezveze, al dok sam probao igrati stvarno me oduševila.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dann3R kaže...
Upadoh u betu GT Sport pa da vidimo na šta to liči.

kakva je igra?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
PlayStation 4

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

sa istog kanala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ante-sb kaže...

PS4 500 GB White + Dodatni DS4 na poklon+ kod SPLITSKA10= 1800 kn...

Netko tko ne pati na PRO i sl. ovo je po meni odlicna ponuda...

BTW...posjeduje li netko Sony Wireless Platinum Headset? Vec dva dana se nećkam jel bi ih kupio ili ne...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.4.2017 13:47 (Purger155).
16 godina
neaktivan
Purger155 kaže...
ante-sb kaže...

PS4 500 GB White + Dodatni DS4 na poklon+ kod SPLITSKA10= 1800 kn...

Netko tko ne pati na PRO i sl. ovo je po meni odlicna ponuda...

BTW...posjeduje li netko Sony Wireless Platinum Headset? Vec dva dana se nećkam jel bi ih kupio ili ne...

Ja sam planirao kupiti te dok nisam naletio na ovo cudo:

https://www.amazon.co.uk/LucidSound-LS40-Premium-Wireless-Headset/dp/B01M7QR9GP/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1492445932&sr=8-1&keywords=lucid+ls40

http://www.lucidsound.com/headsets/ls40.html

Moram priznati da su slusalice odlicne, tesko im je naci manu. Osobno nisam koristio Sony Wireless Platinum Headset, ali po svim recenzijama koje ih usporeduju, Sonyjeve su po svim stavkama losije (jedino sto imaju tu 3D positional audio tehnologiju no medutim nema skoro naslova koji ju podrzavaju, na pamet mi padaju Uncharted 4 i Horizon Zero Dawn, cini mi se).

Dakle, kvaliteta zvuka je odlicna, imaju i ugradeni mikrofon i eksterni koji naravno bolje radi, podrsku za virtualni 7.1 zvuk, baterija im traje 15h, osobno to mogu potvrditi, a mislim da mogu cak i malo vise od toga. Kvaliteta izrade isto dobra, slusalice imaju malo vise tezine sto daje dojam cvrstoce, a unatoc tome lijepo leze na glavi. Mislim da sam imao jednu sesiju od nekih 8 sati jednom, doslovno sam i zaboravio da ih drzim na glavi. Rade osim toga i bezicno na PC-u (jos je bolje ako imas neku zvucnu koja podrzava Dolby standard) te ih mozes spajati i audio kabelom na mobitel i druge uredaje (tada rade u pasivnom modeu). Uz to, imaju sa strane i jednostavke fizicke kontrole kojima mozes upravljati glasnocom mikrofona i samog zvuka koji primas. Najbolje da to pogledas na njihovoj stranici. Ako ti ne treba 7.1 zvuk, uzmi LS30 model koji je dosta jeftiniji, a zadrzava sva ostala svojstva jaceg modeča. Moja cvrsta preporuka. Jedino sto su malo skuplje od Sonyjevih, izasle su me s dostavom oko 1700 kn.

12 godina
PlayStation 4

Oće taj GT Sport biti navodni nasljednik 6-ice, ili će to biti igra između 6 i 7, te će se načekat na 7-icu?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Samim time što izlazi iza šestice čini ga nasljednikom, a pošto iza toga vrlo vjerovatno ide sedmica znači da je to igra između 6 i 7 ... dakle ne razumijem pitanje ? pošto si sam odgovorio ako je pitanje i postojalo uopče

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Dali netko ima ovu igru dying light the following enhanced edition ...

Sa dostavom košta 130 kuna a čini mi se nudi dosta sadržaja i čini se vrlo zabavna...

1 kupi ju , jako je dobra
2 nemoj kupit , dosadna je
9 kupi ju jer je jeftina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

nisam se dobro izrazio, ali uglavnom me strah da bi to moglo biti poput onog Prologue-a za GT 5 što je bilo.

2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja cu uzet gt radi vr-a inace nebi tj cekao 7-cu a ti vidi ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.4.2017 9:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice