PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.502.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
PlayStation 4

Kupio sam GTA V preko PS STORE, sada mene zanima hoće li se igrica preuzimati dok ja recimo igram neku igricu ili nesmijem igrati dok se druga igra preuzima?

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

mozes slobodno igrat ali ovisno o brzini tvog neta isto ovis koliko ce se brzo skinuti..

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 19:16 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Re: PlayStation 4
4mal kaže...

mozes slobodno igrat ali ovisno o brzini tvog neta isto ovis koliko ce se brzo skinuti..

imam 10mbps hvala na inf

15 godina
Gale92 kaže...

Kupio sam GTA V preko PS STORE, sada mene zanima hoće li se igrica preuzimati dok ja recimo igram neku igricu ili nesmijem igrati dok se druga igra preuzima?

Dan za glupa pitanja je bio jučer!

17 godina
hummer0 kaže...
Gale92 kaže...

To je to, lakše je pitati nego isprobati sam. Ono, upališ igru i pogledaš 5 minuta kasnije jel se nešto od GTA V skinulo u tih 5 minuta.

Čudi me da je i tu poruku išao tipkati, da mu browser ne prekine skidanje GTA V.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
12 godina
PlayStation 4

Malo me razočarao Dishonored 2 demo na PS4.

Kontrole su dosta loše. Ima veliki deadzone na gljivama i nakon toga prejaka akceleracija.

Sva sreća ima i demo za PC, pa sam mogao isprobati i puno je bolje.

Bethesda i Playstation ne idu skupa.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
hummer0 kaže...
Gale92 kaže...

oprosti onda po tvom mišljenju forum gubi smisao, oprosti gospon "al sam si pametan"

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.4.2017 21:50 (Gale92).
15 godina
Gale92 kaže...
hummer0 kaže...
Gale92 kaže...

oprosti onda po tvom mišljenju forum gubi smisao, oprosti gospon "al sam si pametan"

Srry stari ako sam te uvrijedio, ali smatrao sam da će moja doskočica biti baš pravi odgovor na tvoje pitanje. Ako nisi primjetio imala je šaljiv ton. 

17 godina
neaktivan
Izzy kaže...
Chaky kaže...
Izzy kaže...

Mislim se da uzmem XIM4. I onda bih uzeo još možda Logitech G502 koji ne bih nužno koristio na konzoli, nego bih ga koristio na računalu, a sadašnji Razer Abyssus na konzoli. Samo XIM4 je skup (razmišljam i o VenomX setu)... Ono što me najviše zanima je - rade li one obične MS Industrial tipkovnice na XIM4? Tipkovnica mi nije bitna, a preciznost miša je i zbog toga bih uzeo jeftinu i običnu tipkovnicu.

Vjerujem da ce ti raditi obicna tipkovnica. Meni je radila neka polu tipkovnica bez frke.

Odlično ako je tako. Reci mi koliko si općenito zadovoljan uređajem (Xim4)?

Kopija prijasnjeg posta o Xim4.

Chaky kaže...
Ezio kaže...
Osobno bih baš volio isprobati taj xim da se uvjerim jel stvarno daje ogromnu prednost ili ne. Ako se dobro sjećam, to baš i nije isto kao upravljanje mišem na pc-u. Ima tu raznih kemijanja da se postigne upravljivost približno slična kbm kombinaciji.

Dakle, zabranjivanje xima u multiju bi bilo potrebno samo ako xim daje neku prednost. Bojim se da nije ni blizu mokrim snovima kbm ovisnika. Evo, koliko vidim , Chaky je stavio xim u prodaju nakon malo korištenja pa bi bilo zanimljivo da kaže kakvo mu je iskustvo bilo.

A ostalo, nikad čuo. Kako išta takvo instalirati na ps4 ako nije crackan?? Nema tu wallhackova, aimbotova i slično...

Bitanga kaže...

S obzirom koliko košta vjerujem da sigurno radi dobro. Inače gdje je opravdanje za cijenu.

Ali ne vjerujem da je praktičan. Gdje ćeš staviti miša i tipkovnicu da igraš pred telkom. Ak igraš za stolom, onda bolje uložit pare u PC nego u XIM4 :-)

DS4 je cijelo vrijeme spojen na Xim4 dok je u upotrebi. PS4 sve inpute prima s DS4. Xim4 samo sluzi kao "prevoditelj" izmedu misa/tipkovnice i DS4. Nema nikakvih hackova, aimbota i sl. Samo prevodi sto radis s tipkovnicom/misem.

Cak sam iskljucio autoaim u igri, jer nemam potrebu za njim kad upravljam misem.

Nisam isprobao u MP igrama. Najbolje bi bilo da nabavim BF1. Odigram par meceva na DS4, pa par meceva s Xim4. Ali nazalost niti imam igru, niti imam vremena za isprobavanje.

To je i razlog prodaje.

Kao sto je Bitanga napisao, to je uvijek boljka gamepad vs mis/tipkovnica & kauc vs stolac.

Na kaucu je neprakticno koristiti misa i tipkovnicu, osim ako nemas neku tvrdu podlogu na koljenima ili drzacima naslona od fotelje. Mislim da shvacate o cemu pisem.

Osobno igram na monitoru, pa mi to nije problem.

Zasto sam ga kupio? Pa bas iz razloga koji spominje @Ezio. Zanimalo me da li radi. I j*bo majku, radi

Nema kasnjenja, kontrole su precizne. Jedino je pozeljno da mis ima veci DPI. Koristio sam G500s i G700. Bolje radi s G500s, jer ima veci DPI. Nazalost nisam bio u stanju nabaviti G502, a frendovi nemaju.

Da li je cheat?

I je i nije .

Nije u smislu da si ti nesto hakirao, aimbot, pucanje kroz zid i sl. PS4 i dalje prima naredbe od DS4.

Je u smislu, da ja mogu preciznije "upravljati" s DS4, nego netko direktno s rukama na DS4.

Zato mi je smijesno (ne flejmam i nemojte se zakaciti na ovo) kad je netko objasnjavao da na gamepadu igraju pravi muskarci, a da s misem mogu igrati bebe koliko je to jednostavno.

S misem/tipkovnicom jednostavno imas precizniju kontrolu kretanja, a posebno gledanja/nisanjenja. Bez obzira koliko nekoga ova izjava boli, ne mijenja cinjenice.

Gledao sam ja i Hori Tactical Assault (ili kako se vec zove). Ali po recenzijama i samom izgledu nije mi djelovalo ok. Pogotovo mis koji izgleda kao nesto sto mozes kupiti za 30kn.

A vecina stvari koje sam pogledao i procitao mi je sugeriralo Xim4, te nisam pozalio.

S druge strane mi nije jasno zasto nije moguca podrska PC periferije na PS4. Sto je najbolje mislim da radi periferija u XBMu, ali ne radi u igri.

Mislim jasno mi je, jer manje love ide Sonyu od prodaje DS4, moguci eksploit preko USB i sl. Ali svejedno bezveze. Zelim FPS igrati s misem/tipkovnicom bez obzira da li bila konzola ili PC.

Nadam se da ce jednom popustiti i omoguciti to. Ako ne na PS4, onda bar na PS5.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
DeniZg kaže...

Malo me razočarao Dishonored 2 demo na PS4.

Kontrole su dosta loše. Ima veliki deadzone na gljivama i nakon toga prejaka akceleracija.

Sva sreća ima i demo za PC, pa sam mogao isprobati i puno je bolje.

Bethesda i Playstation ne idu skupa.

Ma igra je katastrofa na konzoli. A vjerojatno ni inače nije nešto dobra. Meni je to bilo neigrivo. Ali FPS dropovi su strašni.

Frend je dobio disk dok je kupio konzolu pa mi je posudio da probam. Dobro da nisam kupio.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 0:04 (Bitanga).
8 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav, sto mislite o sljedecoj ponudi u links poslovnici:

ps4 1TB d chassis
Driverclub
The last of us remastered
Uncharted 4

2850 kuna.

14 Dobra
5 Srednja
4 Losa
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 5:17 (Iceversity).

1 0 hvala 0
14 godina
Eto meni je Dishonored 2 proslogodisnji GOTY. Al meni je i prvi pravo malo remek dijelo tak da ono...

I da odigro sam ga na ps4. Malo kontrole jesu sporije,al ta igra ionako nije FPS da sve treba letiti. Sto se tice fps dropova nisam primjetio prevelike da mi pokvari ugodaj. U tom pogledu mi je gori novi deus ex koji zna maltene zamrznut na sekundu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
hummer0 kaže...

Srry stari ako sam te uvrijedio, ali smatrao sam da će moja doskočica biti baš pravi odgovor na tvoje pitanje. Ako nisi primjetio imala je šaljiv ton. 

Ako se ne varam prava suština foruma jest u tome da korisnici (forumaši) postavljaju pitanja ako neznaju ili daju odgovore nekim drugim forumašima ako znaju te si na taj način međusobno pomažu. Kažem ako se ne varam 

15 godina
Gale92 kaže...
hummer0 kaže...

Ako se ne varam prava suština foruma jest u tome da korisnici (forumaši) postavljaju pitanja ako neznaju ili daju odgovore nekim drugim forumašima ako znaju te si na taj način međusobno pomažu. Kažem ako se ne varam 

to je 50% suštine. ostalih 50% suštine su prepucavanja bez kojih forum ne bi bio forum.

PSN - darklydexter
17 godina
Gale92 kaže...
hummer0 kaže...

Pristojnost isto tako nalaže da se malo potrudiš i sam, pogotovo za stvari koje su jednostavne za pronaći ili koje možeš sam otkriti.

Nemaš se pravo ljutiti ako si lijen i netko ti kaže da si lijen. Drugo je dok vidiš da se netko trudi, a nije našao odgovor na pitanje, al ovo je čista lijenost.

Ovo si stvarno mogao sam proguglati ili zaključiti.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 7:34 (Bitanga).
14 godina
Bitanga kaže...

Pristojnost isto tako nalaže da se malo potrudiš i sam, pogotovo za stvari koje su jednostavne za pronaći ili koje možeš sam otkriti.

Nemaš se pravo ljutiti ako si lijen i netko ti kaže da si lijen. Drugo je dok vidiš da se netko trudi, a nije našao odgovor na pitanje, al ovo je čista lijenost.

Ovo si stvarno mogao sam proguglati ili zaključiti.

To stoji ali sam mislio pitat na forumu a možda i nekome u dogledno vrijeme moje pitanje bude od koristi ali uredu, nećemo se prepucavati 

15 godina
PlayStation 4

Ako se dobro sjećam, igre se skidaju bez problema ili usporavanja kad se u isto vrijeme iga neka offline igra. Ako bih igrao nešto online, onda bi se download usporio ili potpuno pauzirao jer je online igra prioritet. Ali nisam siguran u to. Imam 50 mbps internet, tako da to možda i nije faktor.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ezio kaže...

Ako se dobro sjećam, igre se skidaju bez problema ili usporavanja kad se u isto vrijeme iga neka offline igra. Ako bih igrao nešto online, onda bi se download usporio ili potpuno pauzirao jer je online igra prioritet. Ali nisam siguran u to. Imam 50 mbps internet, tako da to možda i nije faktor.

eh eh ja imam 10mbps i to mi je maksimum što mogu dobiti. 
Ostavio sam PS preko noći upaljenog te se preuzeo GTA V, kada dođem kući s posla ga pokrenem da još poskida sve dodatne nadogradnje 

9 godina
neaktivan
Bitna stavka je to šta si naglasio da imas 50mbps internet.
10 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Ezio kaže...

Ostavio sam PS preko noći upaljenog te se preuzeo GTA V, kada dođem kući s posla ga pokrenem da još poskida sve dodatne nadogradnje 

Kad ti ga skine i kad ga ides prvi put pokrenut prirpremi se na to da ne izlazis iz igre dok ce ti se on instaliravat (bar tak pise na tom screenu, a i kolege forumasi su mi potvrdili), a to ce ti dugo potrajat (kod mene 12-15h, vjerojatno je skidao jos pun qrac toga, a tada sam bio takoder na 10mbita). Najbolje ti je to napravit prije spavanja pa nek se on instalirava cijelu noc, a i ak treba dio dana dok si na poslu...

I am over 9000!!!
14 godina
Shivi kaže...
Gale92 kaže...
Ezio kaže...

Kad ti ga skine i kad ga ides prvi put pokrenut prirpremi se na to da ne izlazis iz igre dok ce ti se on instaliravat (bar tak pise na tom screenu, a i kolege forumasi su mi potvrdili), a to ce ti dugo potrajat (kod mene 12-15h, vjerojatno je skidao jos pun qrac toga, a tada sam bio takoder na 10mbita). Najbolje ti je to napravit prije spavanja pa nek se on instalirava cijelu noc, a i ak treba dio dana dok si na poslu...

piše kako igra ima 44GB a meni je noćas skinulo 13GB..... danas ću to stavit da se skida pa svakako javim što se događa 

17 godina
Shivi kaže...

To nije istina, ja sam baš neki dan kupio i instalirao digitalnu verziju. Nakon skidanja svega kod prvog pokretanja sam igrao u roku odmah.

Kod disk verzije je drukčije, i tu je ona duga instalacija + updateovi.

15 godina
Dann3R kaže...
Bitna stavka je to šta si naglasio da imas 50mbps internet.

Pa bitna je zato što bi 50 mbps trebalo biti dovoljno da se igra multiplayer online igra i istovremeno nešto skida manjom brzinom. A obzirom da sam unatoč tome primijetio usporavanje ili potpuni prekid downloada i to tu i napisao, naveo sam koju brzinu imam da ne bih morao odgovarati na post u kojem piše "vjerojatno imaš spor internet" nego da netko kaže zašto je tome tako  (psn problemi, sonyeva politika itd).

Ali eto, unatoč tome morao sam odgovoriti na poruku o brzini interneta.

PSN - darklydexter
14 godina
Bitanga kaže...
Shivi kaže...

To nije istina, ja sam baš neki dan kupio i instalirao digitalnu verziju. Nakon skidanja svega kod prvog pokretanja sam igrao u roku odmah.

znači to je tih 13GB ili će još biti kad pokrenem igru 

10 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Shivi kaže...

Ako ti je tak bilo ludilo... Ja sam morao cekat kod prvog pokretanja da ju instalira do kraja sta se jako oduzilo... Kolega mi je isto rekao da je on cekao 8-10 sati kod prvog pokretanja, a i neki forumasi su to potvrdili... Mozda je problem bio u tome sta mi je skinuo odredeni dio pa onda kod prvog pokretanja sve ostalo? Pisao sam o tome kad sam kupio GTA, ali cekanje se isplatilo, ludilo igra

I am over 9000!!!
17 godina
Gale92 kaže...
Bitanga kaže...
Shivi kaže...

znači to je tih 13GB ili će još biti kad pokrenem igru 

Kažem, meni je skinuo sve i igrao sam odmah čim sam pokrenuo.

BTW, GTA V radi puno puno bolje na PS4 Pro sa boost modom, nego prije dok sam igrao na PS4 vulgaris. Nema nikakvih mikro pocukavanja i savršeno je.

Makar je na 30 FPSa, ali je konstantno, pa nije iritantno kao prvi put dok sam igrao.

14 godina
PlayStation 4

Eto samo da javim kako su u mom slučaju novom verzijom software-a riješili problem NE-spajanja na WIFI.

Sada je sve OK.

Moj PC  
7 0 hvala 1
12 godina
PlayStation 4

Jeste li dobili 75 kn na svoj PSN account?

3 Dobio sam
7 Nisam dobio
PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Da, ja sam dobio mail s kodom
17 godina
PlayStation 4

Ubo sam Dirt Rally sa VR add-on masu puta bolje od Drive VR-a 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.4.2017 16:55 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice