PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.503.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
KiX777 kaže...

FIFA 15>PES 15 (više je stvar ukusa)

NBA 2K15>NBA LIVE 15 (ovo se ne može usporediti, 2K je prava simulacija, dok je LIVE više arkada)

Na PC-u imam i FIFU i PES, ali PES za PC je smišan ... kao da je za PS2.

Hasta La Victoria Siempre
12 godina
PlayStation 4

Na hr storu je nba 2k15 179kn? Ak je danas kupujem

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

91 kn ti je NBA.

PSN ID : Eraserhead_981
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Sad pogledao na ps4 nba 2k15 je 179kn a ja imam 150 u waletu sad cu skocit po bon on 150 ili 300kn moram vidjet ak ima jos nesto sto mi se svida

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

NBA2K15 je najbolja sportska simulacija, dere FIFU, PES, MADDEN, NFL....

Kakva će tek biti 2K16, Spike Lee je pisao scenarij za career mode.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Peggle 2 je super igra, ne piše mi koja je cijena, al se svakako isplati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:18 (EraserHead).
12 godina

Ako niste do sada igrali Metro Redux, svakako uzmite. Super igra tj. 2 igre.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:21 (DeniZg).
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Da, poslije sam skužio da nije isto 

Ja mislim da ću preskočiti ovaj prvi tjedan, manje više sve imam, jedino bi uzeo Dying Light da je malo bolji popust.

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:23 (EraserHead).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Cek malo svaki tjedan se igre na popustu mijenjaju ili? Tolko sam malo zadnjih 2 mjeseca na ps4 da neznam nis jedino ovo kaj tu vidim i procitam. Ovaj tjedan sam doma a danas minje k tome rodendan tak da bum se sigurno pocastil sa nba 2k15.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Cek malo svaki tjedan se igre na popustu mijenjaju ili? Tolko sam malo zadnjih 2 mjeseca na ps4 da neznam nis jedino ovo kaj tu vidim i procitam. Ovaj tjedan sam doma a danas minje k tome rodendan tak da bum se sigurno pocastil sa nba 2k15.

Sretan rođendan kolega!

Evo prigodna torta 

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:32 (EraserHead).
12 godina
omomomomoomm kaže...

Sretan rođendan.

Uvijek ima nekih popusta, najčešće na indie igre. Rijetko kad ima odjednom toliko puno popusta na AAA igre, kao sada na ljetnoj rasprodaji. Treba to iskoristiti. 

Edit: Rasprodaja s ovim igrama traje do 12/08, a nakon toga ide sljedeći val igara na ljetnu rasprodaju.

Edit 2: Gledam cijene ljetne rasprodaje na UK PS dućanu i više su nego kod nas, pogotovo Bloodborne (31 funta vs. 240 kn). Fala bogu da je jednom i kod nas nešto jeftinije.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 15:28 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Prvo sretan rođendan kolega :)

Drugo,ps3 nisam igrao,kao ni ps4,svoju ps2 konzolu sam durao dobrih 6 godina,i još je dan danas imam,trenutno igram xbox 360,i zasitio sam se(prodajem ga).Sad me zanima dali se isplati uzeti ps4,ili ps3?I gdje je najbolje uzeti,s kakvim HDD-om,itd...Čitao sam ovaj forum,nekih 10-ak strana,svi govorite o nekakvim DLC-patchevima,i da igre zauzimaju po 50 gb,što prvi put čujem,također i za US i UK račune...Pa ako ima koja dobra duša da mi pojasni malo,ili da koju informaciju po ovoj žegi bio bih mu zahvalan :)

PS.takav sam tip igraca da prelazim jednu igru par dana,pa onda stanem,i krenem neku drugu da razbijem monotoniju,bacim Fifu,Pes sa bratom,i krenem opet prelaziti.

0 0 hvala 0
12 godina

Zašto bi kupovao PS3, ako već imaš konzolu prošle generacije?

Isplati li se ili ne, u odnosu na npr. PC, ovisi o svakome čovjeku ponaosob i njegovim zahtjevima i navikama nabave igara, ako me kužiš što hoću reći.

Ja imam HR račun na kojem sve kupujem i US račun koji realno ni ne koristim. Meni je to najjednostavnije. Igre nabavljam iz UK webshopova ili sa PS storea kad su popusti.

Igre zauzimaju dosta mjesta, pa veći HDD nije naodmet. Možeš ga nadograditi i naknadno bez da gubiš jamstvo.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 16:24 (DeniZg).
13 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

Isplati li se ili ne, u odnosu na npr. PC, ovisi o svakome čovjeku ponaosob i njegovim zahtjevima i navikama nabave igara, ako me kužiš što hoću reći.

Ja imam HR račun na kojem sve kupujem i US račun koji realno ni ne koristim. Meni je to najjednostavnije. Igre nabavljam iz UK webshopova ili sa PS storea kad su popusti.

Igre zauzimaju dosta mjesta, pa veći HDD nije naodmet. Možeš ga nadograditi i naknadno bez da gubiš jamstvo.

Hvala ti,za mene,mislim da bi mi 500GB bilo dosta,jer ne igram sada 15 igrica po godini,igram Pes,fifu,i koju pucacku igru,eventualno trkacku,oko ovih računa aposlutno ništa ne kužim,zasto US račun?

10 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...
DeniZg kaže...

Hvala ti,za mene,mislim da bi mi 500GB bilo dosta,jer ne igram sada 15 igrica po godini,igram Pes,fifu,i koju pucacku igru,eventualno trkacku,oko ovih računa aposlutno ništa ne kužim,zasto US račun?

us racun ima vise igara,bolje popuste,cijene jeftinije

IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
12 godina
Znalac111 kaže...

zasto US račun?

Imaju popuste u različito vrijeme u odnosu na EU.

A i kad je bio 1$=5 kn, igre su bile jeftinije nego kod nas (60$ vs. 450-500 kn). 

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 18:20 (DeniZg).
17 godina
PlayStation 4

Također koristim samo HR račun te UK webshopove za kupovinu disk igara.

PSN - Muskarcina77
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4
PlayStation 4:

Lara Croft and the Temple of Osiris
Limbo
Sound Shapes
Stealth Inc. 2: A Game of Clones
PlayStation 3:

CastleStorm
God of War: Ascension
Sound Shapes
PlayStation Vita:

CastleStorm
Sound Shapes
IMA JOŠ KRVI U STAROM JARCU
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
KiX777 kaže...

NBA2K15 je najbolja sportska simulacija, dere FIFU, PES, MADDEN, NFL....

Kakva će tek biti 2K16, Spike Lee je pisao scenarij za career mode.

Samo je problem što s najboljom sportskom simulacijom ne mogu igrati nogomet i tu priča završava tko je bolji.

Od deset igrača NBA2K15, bar sedmorica nisu odgledali neki od njegovih filmova do kraja, ako su uopće i pogledali koji.

Kaj misliš koliko je igrača pogledalo recimo jungle fever, malcolm x, clockers ili get on the bus? Tako da možda bude za njih pretežak ili nezanimljiv  scenarij career moda...

13 godina
PlayStation 4

A ima tko će kupiti, znaju oni šta rade. Mene su privukli.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Uzeo danas Borderlands: The Handsome Collection za 199kn ... a moga bi još 1-2 igre uzet. Jedino sporo skida, postoji li neki način da se ubrza malo download ili da se probjenio server (kao što ima na Steam-u) ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pitanje:

Da li u  "Tales from the Borderlands - Season Pass" za 79kn dobijem svih 5 nastavaka ?

yIn nI` yISIQ `ej yIchep
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Wox kaže...

Pitanje:

Da li u  "Tales from the Borderlands - Season Pass" za 79kn dobijem svih 5 nastavaka ?

Episodes 1-2 Available Now, Episodes 3-5 to be released periodically ...

12 godina
PlayStation 4

Uzeo nba2k15 to mi je prvi nba u zivotu da sam uzeo. Igrat cu ga tek sutra navecer posto imam 4mbps vezu a igra ima preko 40gb.

Kakav je online? Kakav je career mode? Tko igra od vas ovdje da kazea par rijeci.

Eh da i far cry4 je trenutno mislim da 115kn dal se isplati to kupit? Jel to vrijedi kaj ili je komlicirano jos uvjek? Igrao sam trojku na pcu i odustao jednkstavno nisam imao ni vilje ni vremena tolko detaljno igrat.

0 0 hvala 0
12 godina
omomomomoomm kaže...

Eh da i far cry4 je trenutno mislim da 115kn dal se isplati to kupit? Jel to vrijedi kaj ili je komlicirano jos uvjek? Igrao sam trojku na pcu i odustao jednkstavno nisam imao ni vilje ni vremena tolko detaljno igrat.

206 kuna je. Ja sam igrao malo na PCu i fora je, pa sam uzeo sad na akciji. Provjerena formula kao i u prijašnjim dijelovima. Nema ništa komplicirano.

Ovdje ti piše kolko ima za igrati.

PSN - DeniZg80
17 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ako ti nije sjeo FC3, nece ti sjesti niti FC4.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
neaktivan
iggy81f kaže...

Uzeo danas Borderlands: The Handsome Collection za 199kn ... a moga bi još 1-2 igre uzet. Jedino sporo skida, postoji li neki način da se ubrza malo download ili da se probjenio server (kao što ima na Steam-u) ?

Izgleda da brze skida kad je konzola u Rest modu.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina

Jučer skinuo i igrao prvi put Bloodborne.

Nakon 3 sata i jedno 30-40 poginuća, još uvijek nisam sredio prvog bossa. Igra definitivno nije za ljude s kratkim fitiljem.

Međutim, imam neki čudan nagon da nastavim dalje igrati, budem bolji i zgazim sve pred sobom. 

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav,opet ja :)...Imam ponudu da svoj xbox 360 mjenjam za ps3,s igricama,gta v,far cray 3,4,fifa 15,pes 15,ponuda mi se čini primamljiva.Druga opcija je da kupim ps4 na ekupi za 3200kn,jedan joj,500gb,čitao sam i vidio da je pola vas uspjelo nabaviti jeftinije konzolu,pa da Vas pitam,kako?

I šta mislite da je bolje,uzet ovu ponudu za ps3 ili ne?Pa ga eventualno prodat i kupit ps4.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Bome cijene plejke padaju,  gledam cijene nove zapakirane od 2600-700kn...

Ovo je i više neg dobra cijena..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice