PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.503.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
EraserHead kaže...
movie kaže...

U EU imaš nekoliko PSN koji su teritorijalno, jezično, cijenom i ponudom različiti. 

Šta da? Nisam to znao, zar nije eu account = eu store = iste igre na popustu=iste cijene...kojem mi onda PSN-u pripadamo, odnosno koje zemlje imaju cijene i igre na popustu ko mi (Hrvatska) ?

Naravno da je! Store je zajednički za cijeli EU samo je lokalizirana valuta za svaku zemlju.

Ponekad se ponuda razlikuje, al onda to dole piše za svaku igru (npr vidio sam u zadnje vrijeme da neke nisu bile dostupne u Njemačkoj i par drugih zemalja i sl).

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 11:11 (Bitanga).
12 godina

Pa i sad se mogu koristiti miš i tipkovnica na PS4.

Ne vidim što je posebno u ovom gore uređaju, osim to da pola tipkovnice i miša cijene 120$.

PSN - DeniZg80
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Imam VDSL (30/5) i tu mi brzinu pokazuje na laptopu, kompu i ostalim uređajima kojima sam je testirao. Danas mi je stigao PS4 i kad sam ga povezao na net (Lan ili WiFi) brzina mi je od 10-20/0,9-2 mbps. Postoji li mogućnost da se to popravi i da stoji stabilno kao na kompu?

Koristite li Automatic ili Manual postavke za konekciju?

Hasta La Victoria Siempre
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
iggy81f kaže...

Imam VDSL (30/5) i tu mi brzinu pokazuje na laptopu, kompu i ostalim uređajima kojima sam je testirao. Danas mi je stigao PS4 i kad sam ga povezao na net (Lan ili WiFi) brzina mi je od 10-20/0,9-2 mbps. Postoji li mogućnost da se to popravi i da stoji stabilno kao na kompu?

Više je stvar načina mjerenja brzine. Tko zna kako PS4 mjeri brzinu, na koji server se spaja itd.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 17:32 (Bitanga).
14 godina
PlayStation 4

Miš i tipkovnica se odavno koriste pomoću XIM4 ili VenomX

Ima još nekih ali nisu toliko razvikani

PS VenomX  izgleda zanimljivije nego ovo gore

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 17:37 (Dacho223).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
iggy81f kaže...

Više je stvar načina mjerenja brzine. Tko zna kako PS4 mjeri brzinu, na koji server se spaja itd.

U pravu si, probao sam kroz preglednik (PS4) na carnetu i brzina mi je 30/5mbps. Ko zna na kojim oni serverima provjeravaju. Kolika brzina triba za share-play?

16 godina
PlayStation 4

Je li neko za da idemo pola pola za dishonored remastered?

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PlayStation 4

Vjerojatno je vec pisano, al nisam mogao nac , igra kupljena na US acc ,a igram je na UK acc, na koji acc moram kupit DLC da mi sljaka na UK acc-u?

PSN - brdjanin85
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 8:21 (madafaka85).

0 0 hvala 0
12 godina
madafaka85 kaže...

Vjerojatno je vec pisano, al nisam mogao nac , igra kupljena na US acc ,a igram je na UK acc, na koji acc moram kupit DLC da mi sljaka na UK acc-u?

US.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Igra li tko The Evil Within ?

Kakva je situacija, jesu ispeglali probleme s pocetka i jesu izdali patch za one crne crte ?

Mislim se uzet igru, pa me interesiraju te stvari za koje sam cuo prije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
zabranjeniples kaže...

Kakva je situacija, jesu ispeglali probleme s pocetka i jesu izdali patch za one crne crte ?

Uzeo sam ja neki dan na PS storeu i došao do 7. poglavlja. Igra je jako dobra i nije mi žao 200 kn.

Crne crte možeš maknuti u grafičkim postavkama. Čini mi se da se ponekad osjeti pad framerate-a, ali rijetko.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Ima neko info kad će beta za novi Hitman?? Ako se preorda digitalna verzija dobije se pristup beti, pa ako netko ima kakav info o tome.. Hvala

PSN ID: Soja2706

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
zabranjeniples kaže...

Uzeo sam ja neki dan na PS storeu i došao do 7. poglavlja. Igra je jako dobra i nije mi žao 200 kn.

Crne crte možeš maknuti u grafičkim postavkama. Čini mi se da se ponekad osjeti pad framerate-a, ali rijetko.

Cini mi se da su makli crne crte, tako da su zumirali sliku. Ali ne mogu potvrditi iz prve ruke.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
10 godina
PlayStation 4

Pozdrav ekipa

Na PS4 imam jedino US account jer sam kupovao digitalne igre. Sada sam u HRV kupio disk verziju Arkham Knight. Da li ću moći na US PS store kupiti DLC za tu igru i igrati bez ograničenja na US accountu?

0 0 hvala 0
17 godina
marvel82 kaže...

Pozdrav ekipa

Na PS4 imam jedino US account jer sam kupovao digitalne igre. Sada sam u HRV kupio disk verziju Arkham Knight. Da li ću moći na US PS store kupiti DLC za tu igru i igrati bez ograničenja na US accountu?

Po meni da jer igre nisu regijski zaključane tako da ne vidim kako bi PS4 skužio gdje je kupljena igra. Problem bi bio da si igru kupio u digitalnom obliku recimo s HR PSN storea a DLC za tu istu igru namjeravaš kupiti preko US PSN storea..

12 godina
marvel82 kaže...

Pozdrav ekipa

Da, moći ćeš. Disk igre nemaju region lock.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Mislim da je kill frenzy imao taj problem sa project carsom,na disku. Odnosno da mu dlc nisu radili na us accountu. Probaj prokopat negdje po arhivi.

PSN ID : Eraserhead_981
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 14:10 (EraserHead).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Ja isto mislim da bi moralo raditi, ali me zbunjuje ono što je Kill Frenzy napisao u postu 26.07.:

"ja imam us za digitalne igre a uk za igre koje imam na disku jer ako hocu uzet dlc nece radit sa us accountom"

12 godina
marvel82 kaže...

Ja isto mislim da bi moralo raditi, ali me zbunjuje ono što je Kill Frenzy napisao u postu 26.07.:

"ja imam us za digitalne igre a uk za igre koje imam na disku jer ako hocu uzet dlc nece radit sa us accountom"

Da točno, moram se ispraviti.

Svaki PS4 može vrtiti bilo koju disk igru, bez obzira gdje je kupljen PS4 ili igra.

Ali, DLC mora odgovarati zemlji accounta i zemlji/regiji gdje je disk igra kupljena. Za kupnju DLC-a na hrvatskom accountu, dovoljno je da je igra kupljena u EU (npr. imam DA Inquiisiton i Witcher 3 free DLCe na HR accountu, a disk igra je iz UK).

Također, DVD/Blue Ray filmovi na disku imaju region lock.

Link

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.7.2015 15:11 (DeniZg).
10 godina

Svaki PS4 može vrtiti bilo koju disk igru, bez obzira gdje je kupljen PS4 ili igra.

Ali, DLC mora odgovarati zemlji accounta i zemlji/regiji gdje je disk igra kupljena. Za kupnju DLC-a na hrvatskom accountu, dovoljno je da je igra kupljena u EU (npr. imam DA Inquiisiton i Witcher 3 free DLCe na HR accountu, a disk igra je iz UK).

Link

Prema tome ja na svojem US accountu neću moći igrati DLC nego bih trebao otvoriti UK i HRV account i onda sa UK ili HRV store kupiti DLC?

12 godina
marvel82 kaže...

Link

Prema tome ja na svojem US accountu neću moći igrati DLC nego bih trebao otvoriti UK i HRV account i onda sa UK ili HRV store kupiti DLC?

Nisam probao, ali da, tako se čini.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Moj problem je bio sljedeci.  Kupio sam project cars na disku. Instqlirao ga na us account.kupio dlc, skinuo ali ga misam mogao instalirati.  Potrazio sam i shvatio dlc mora biti iz regije odakle jw igra sa diska. Otvorio uk account kupio dlc i instalirao

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

LOL!

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

All gone 

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Refreshali su, ima još

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Počela su sniženja na PS Storeu, iako još nije službeno objavljeno.

Ja uzeo Bloodborne za 242kn i Far Cry 4 za 206 kn.

Ima još:

• Borderlands THC za 200 kn
  • Alien Isolation 134 kn
  • Dying Light 314 kn
  • NBA 2k15 179 kn
  • FIFA 15 149 kn
  • Project Cars 269 kn
  • Dragon Age Inquisition 179 kn i Jaws of Hakkon DLC 54,89 kn

Ovdje je stranica sa cijenama svih igara u PS Store dućanima u svijetu.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 14:22 (DeniZg).
14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Ima još nekih povoljnih igara na našem PSN-u:

PES 2015 Pro Evolution Soccer - Digital Exclusive Pack - 92kn

EA SPORTS™ NBA LIVE 15 - 92kn

NHL 15 - 120kn

Koja je po vama blja za PS4:

Fifa 15 vs PES 15

NBA LIVE 15 vs NBA 2k15

Poruka je uređivana zadnji put sri 29.7.2015 13:30 (iggy81f).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

FIFA 15>PES 15 (više je stvar ukusa)

NBA 2K15>NBA LIVE 15 (ovo se ne može usporediti, 2K je prava simulacija, dok je LIVE više arkada)

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice