Jednostavno, dodati button koji pita korisnika Yes No
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zamislite da imate na racunaru jako bitne podatke koji mogu spasiti svijet tamo od ne znam koga. Zelite ugasiti isti racunar, ali pokraj dugmeta za gasenje vi ste slucajno stisnuli ono dugme da vam izbrise citav hard disk i nema povratka. Kako bi ste se osjecali ? Naravno to ne postoji na racunaru, ali na ovom forumu i te kako postoji.
Ja sam pola sata danas proveo pisajuci jedan post, izlozio svoje argumente, medjutim umjesto da sam kliknuo POSALJI, ja sam slucajno kliknuo RESETIRAJ i citav moj post je nestao. To jeste moja greska, ja sam kliknuo na RESETIRAJ, ali opet to se moze slucajno desiti bilo kome i ja nemam vremena isti post pisati ponovo. Zasto bi neko stavio dugme RESETIRAJ pokraj POSALJI ?
Jadna ti ne bila ako tako loše gađaš :D
OT - Je, trebalo bi prebacit na drugu stranu makar, ili napravit malo veći razmak, obično se falinga desi u najgorem momentu.
opekao sam se par puta na sličan način, i od tada, prije slanja, uvijek ctrl + a i ctrl +c.
Izguglajte si Lazarus: Form Recovery. Na Firefoxu radi odlično, na Chromeu ne baš sa ovim WYSIWYG editorom. Spasio me hrpu puta, a mogao bi i vas.
Naravno, slažem se da treba uvesti neku potvrdu prije resetiranja posta.
Trebalo bi taj gumb opcenito maknuti, cemu uopce to? Zar nije dovoljno Ctrl+A pa Delete?
Trebalo bi taj gumb opcenito maknuti, cemu uopce to? Zar nije dovoljno Ctrl+A pa Delete?
Ali "Resetiraj" resetira i sve slike. Isto tako, ostavlja citate ukoliko si originalno citirao, tako da nije beskorisno, ali treba tražiti potvrdu prije nego ti izbriše cijeli post.
Uf poznat problem, neke su me teme dovele do sloma zivaca! zbloka se browser, bug forum ili nesto deseto i eto sranja...! svakako treba nesto dodatno uvesti za povratak teksta i sl.!lp
Isto tako bi bilo dobro da se uvede potvrda za refresh ili zatvaranje kartice u browseru, jer sam mnogo puta napisao post i onda slučajno zatvorio tab.
Uzalud se trudimo prijavljivati išta na ovom out-of-date forumu. Nitko od BUGovaca ni ne čita ove teme a kamoli Domagoj...
Uzalud se trudimo prijavljivati išta na ovom out-of-date forumu. Nitko od BUGovaca ni ne čita ove teme a kamoli Domagoj...
Nije istina! :-)