Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 402.603
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: Huawei Mate 20 Pro
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.Cini mi se da imam najblaži oblik Hulka...najviše gore kod notcha.Dolje gdje se puni nemam ništa.

Vraćam ga u A1 u pon/utorak...ne uzimam ništa nego čekam S10.

Nije mi ni malo žao što sam ga probao...ali nisam svoj na svome.

Cim sam uzeo Pixel u ruku,neko olakšanje odmah.,jer znam da me neće iznevjeriti.

Realno, Pixel 2 XL je mob s kojim se komotno moze izgurati i ova i sljedeca godina.

Ima super battery life, ekran, brzinu rada, OS, kameru, video snimanje.

Ja sam ga prodao samo zato jer nisam zelio predugo cekati da mu ne padne previse cijena, ali kada razmisljam unazad to je jedan potpuno kompletan mob (slicno kao i Note 9)...nicim te ne zivcira.

Da nema Notea 9 ja bi "prezimio" najradije sa jednim Pixelom dok ne dodje nesto bolje.

9 godina
protjeran
ocean77 kaže...

Realno, Pixel 2 XL je mob s kojim se komotno moze izgurati i ova i sljedeca godina.

Ja sam ga prodao samo zato jer nisam zelio predugo cekati da mu ne padne previse cijena, ali kada razmisljam unazad to je jedan potpuno kompletan mob (slicno kao i Note 9)...nicim te ne zivcira.

Da nema Notea 9 ja bi "prezimio" najradije sa jednim Pixelom dok ne dodje nesto bolje.

vraga kompletan

proslogodisnji soc, nema 3.5mm ulaz, nema prosirivu memoriju...

12 godina
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.Cini mi se da imam najblaži oblik Hulka...najviše gore kod notcha.Dolje gdje se puni nemam ništa.

Cim sam uzeo Pixel u ruku,neko olakšanje odmah.,jer znam da me neće iznevjeriti.

Ja imam s9 plus, ženi istekao ugovor  sad razmišljam da si uzmem mate 20 pro na a1 sam, njoj sam s9 plus  ili da sacekam s10  ? Ne znam kad izlazi uopće?

Mada mate 20 pro za 680 kuna i sat na poklon nude nije loše.. 

Ali se bojim da će se hulk pojavit i onda sam mjesec dana bez mobitela a to ne dolazi u obzir pogotovo što nemam zamjenski, sve sam prodao i poklonio . 

14 godina
neaktivan

Gle,pojavit će ti se hulk,i gotovo. Čekaj s10 ili uzmi nešto drugo ako želiš.Note9 npr

11 godina
Proslogodisnji SOC...lol.😁
Sta mislis da u 2019 nesto nece moci pokrenuti?😂
3.5 mm ulaz ima preko usb-c, a prosiriva memorija...pa dobijes naredne 2 godine neogranicen prostor u full kvaliteti na Google Photos.
9 godina
protjeran
manipulator kaže...

Ja imam s9 plus, ženi istekao ugovor  sad razmišljam da si uzmem mate 20 pro na a1 sam, njoj sam s9 plus  ili da sacekam s10  ? Ne znam kad izlazi uopće?

Mada mate 20 pro za 680 kuna i sat na poklon nude nije loše.. 

Ali se bojim da će se hulk pojavit i onda sam mjesec dana bez mobitela a to ne dolazi u obzir pogotovo što nemam zamjenski, sve sam prodao i poklonio . 

nemoj uzimati m20pro, vjeruj

pojavit ce ti se hulk i onda, kao sto si i sam napisao, slijedi dugotrajna jebada sa servisom

ako mozes cekati, onda najbolje uzmi s10 kad izade

11 godina
S10 bi mogao biti zanimljiv mob, a najvise ce napredovati kamera...dobit ce sirokokutnu lecu i dolazi novi znacajnije veci senzor koji je Samsung nedavno i predstavio.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
ocean77 kaže...
3.5 mm ulaz ima preko usb-c, a prosiriva memorija...pa dobijes naredne 2 godine neogranicen prostor u full kvaliteti na Google Photos.

zasto dodatni adapteri i kabeli kad je mogao imati ugraden 3.5mm ulaz?

lol sto ce mi 2 godine neogranicenog prostora za slike, to prebacim na komp i miran sam dozivotno, a ne 2 godine 

a i u ostalom, google svima daje neograniceno prostora za pohranu slika (naravno do 16mpx, vise i ne treba)

sto ces npr. s aplikacijama kad popunis memoriju? oces i njih uploadat na google photos?

11 godina
Za aplikacije mi nikada nije trebalo vise od 32GB, a 64 je i dalje ok mjera...fotke pohranjujes u cloud neograniceno dvije godine i takve ostaju u toj kvaliteti i dalje, a nakon isteka nastavis neograniceno u zanemarivo manjoj kvaliteti.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Huawei Mate 20 Pro

Ja sam sa Pixela presao na N8, jer mi je bio kompletniji. Dizajn i izrada na Pixelu su bezveze, ekran je prosjecan, a 3.5mm jack nebi bio problem da DAC nije ugraden u adapter nego direktno u mob. 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
DuMe kaže...
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.

Ocito je samo pitanje dana kad ce se zelenilo pojavit,ako nije na pocetku,onda ce za koji tjedan.

Žao mi je da ti se to desilo,nadam se da si sad skuzio da je najbolje mate20 ove godine izbjegavat,pa cak i kad dodju popravljene serije jer niksd neznas koji ces model dobit.

Sve vise ljudi prijavljuju ovaj problem,jer dodje i nakon par tjedana.

Upravo to sto si rekao ;cim sam uzeo pixel u ruku,znas da te nece iznevjerit.To je najbitnije kod proizvoda a huawei jos to nije.

Mislim da ti se to silno hvalisanje huawejevog modela,sad odbilo o glavu.Nazalost je tako.

Slažem se s tobom samo oko Pixela.

Što se tiče Mate serije - preko S/N ćeš znati koju ces seriju dobit prije ili kasnije.,tako da nema teorijske šanse da neces u 2019. god znat koju ces seriju dobit (tko će ga tad kupovat).

Sad da ti opišemo mene kao kupca.Sto sam već rekao, dosta mobitela sam promjenio, min dva komada svake godine. Ja kad sam kupio M20P sam ga kupio radi znatiželje i svega što nudi.Nisam se za mob vezao kao ti koji kupiš svake 2-3 godine mobitel. Ti si S9+ kupio pred kraj zalaska modela...ja sam svaki kupio cim je izašao.Tu je razlika mene i tebe. Ja sam "inovator" ako se kužiš u marketing.,a ima nas tu takvih kao što su Ocean77, markozd i sl.

Meni se M20P nije obio o glavu nego baš naprotiv - znam što ću tražit kod moba u 2019. god jer sam probao mob koji je za 2019.god već spreman - ako me kužiš.

Kod mob ću tražit - set kamera kakvog ima M20P, zoom X3 i x5, brzo punjenje barem približno kao M20P, dimenzije slicne kao M20P, brzinu softwarea kao M20P i ostalo., i da 3D scan - odlična stvar.

Tako da ti želim reći da moja kupovina nije bila uzaludna.

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
DuMe kaže...
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.

Ocito je samo pitanje dana kad ce se zelenilo pojavit,ako nije na pocetku,onda ce za koji tjedan.

Žao mi je da ti se to desilo,nadam se da si sad skuzio da je najbolje mate20 ove godine izbjegavat,pa cak i kad dodju popravljene serije jer niksd neznas koji ces model dobit.

Sve vise ljudi prijavljuju ovaj problem,jer dodje i nakon par tjedana.

Upravo to sto si rekao ;cim sam uzeo pixel u ruku,znas da te nece iznevjerit.To je najbitnije kod proizvoda a huawei jos to nije.

Mislim da ti se to silno hvalisanje huawejevog modela,sad odbilo o glavu.Nazalost je tako.

Slažem se s tobom samo oko Pixela.

Što se tiče Mate serije - preko S/N ćeš znati koju ces seriju dobit prije ili kasnije.,tako da nema teorijske šanse da neces u 2019. god znat koju ces seriju dobit (tko će ga tad kupovat).

Sad da ti opišemo mene kao kupca.Sto sam već rekao, dosta mobitela sam promjenio, min dva komada svake godine. Ja kad sam kupio M20P sam ga kupio radi znatiželje i svega što nudi.Nisam se za mob vezao kao ti koji kupiš svake 2-3 godine mobitel. Ti si S9+ kupio pred kraj zalaska modela...ja sam svaki kupio cim je izašao.Tu je razlika mene i tebe. Ja sam "inovator" ako se kužiš u marketing.,a ima nas tu takvih kao što su Ocean77, markozd i sl.

Meni se M20P nije obio o glavu nego baš naprotiv - znam što ću tražit kod moba u 2019. god jer sam probao mob koji je za 2019.god već spreman - ako me kužiš.

Kod mob ću tražit - set kamera kakvog ima M20P, zoom X3 i x5, brzo punjenje barem približno kao M20P, dimenzije slicne kao M20P, brzinu softwarea kao M20P i ostalo., i da 3D scan - odlična stvar.

Tako da ti želim reći da moja kupovina nije bila uzaludna.

Tako je,kupim mobitel da mi traje barem 3 godine,ilitiga neću mjenat mob dok mi ovaj još traje,jer imam bitnije stvari u životu gdje ću potrošit novac.Tražio sam mobitel koji je to doba kad sam ga kupio,bio najkompletniji a to je bio s9+,iphoneX ili p20pro.Meni se od tih modela najviše dopadao s9+ jer je za mene kompletan. Fantastičan zaslon,ljep dizajn,brzina,kamera,3.5mm izlaz.I što onda fali tom uređaju da neće bit poželjan u 2019 godini? Možda još jedna kamerica od iza,i in display citac otiska? to me ne zanima.Jedino je baterija minus,za kojeg sam mislio prije kupnje da može duže izdržat ali jebiga,nema veze,ima struje danas na svakom uglu.

13 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Tako je,kupim mobitel da mi traje barem 3 godine,ilitiga neću mjenat mob dok mi ovaj još traje,jer imam bitnije stvari u životu gdje ću potrošit novac.Tražio sam mobitel koji je to doba kad sam ga kupio,bio najkompletniji a to je bio s9+,iphoneX ili p20pro.Meni se od tih modela najviše dopadao s9+ jer je za mene kompletan. Fantastičan zaslon,ljep dizajn,brzina,kamera,3.5mm izlaz.I što onda fali tom uređaju da neće bit poželjan u 2019 godini? Možda još jedna kamerica od iza,i in display citac otiska? to me ne zanima.Jedino je baterija minus,za kojeg sam mislio prije kupnje da može duže izdržat ali jebiga,nema veze,ima struje danas na svakom uglu.

Shvatili smo da smo ja i ti dijametralno suprotni kupci.,tako da nema smisla da ti meni nešto pametujes ili sugeriras ili ja tebi.

Nema šta pričat o S9+, kad sam imao S6,S7,S8. 

13 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
ocean77 kaže...

vraga kompletan

proslogodisnji soc, nema 3.5mm ulaz, nema prosirivu memoriju...

Ovo tvoje najbrajanje je u razini amatera koji kazu-moja kamera je bolja jer ima 24mpix a tvoja ima 12mpix.A kamera nisu samo mpix...

ivanlotz kaže...
ocean77 kaže...

zasto dodatni adapteri i kabeli kad je mogao imati ugraden 3.5mm ulaz?

lol sto ce mi 2 godine neogranicenog prostora za slike, to prebacim na komp i miran sam dozivotno, a ne 2 godine 

a i u ostalom, google svima daje neograniceno prostora za pohranu slika (naravno do 16mpx, vise i ne treba)

sto ces npr. s aplikacijama kad popunis memoriju? oces i njih uploadat na google photos?

Pored bluetooth slusalica mi ne treba 3.5mm jer me ne zanimaju kablovi i ti bakaraci.

Slike imam na Google photos još od 2015 i ne zanima me nikakva prebacivanja vise na laptop i sl. 

Imam 64GB a slobodno mi je ostalo 63% interne memorije,tako da je meni i 32GB dovoljno.

Jel imaš na mobitel 100 aplikacija? Koliko ih koristis? Kladim se max 10 ako i toliko.

Nisi veća faca ako imaš popunjeni 64-128Gb memorije.Kuzis. 

9 godina
protjeran
R36 kaže...

Pored bluetooth slusalica mi ne treba 3.5mm jer me ne zanimaju kablovi i ti bakaraci.

Slike imam na Google photos još od 2015 i ne zanima me nikakva prebacivanja vise na laptop i sl. 

Imam 64GB a slobodno mi je ostalo 63% interne memorije,tako da je meni i 32GB dovoljno.

Jel imaš na mobitel 100 aplikacija? Koliko ih koristis? Kladim se max 10 ako i toliko.

pored 3.5mm ne zanimaju me nikakve bluetooth slusalice, koje su ionako daleko sto se tice kvalitete zvuka od zicnih slusalica

cestitam na slikama iz 2015., nisi ni ti faca sto imas slike stare 3 godine i sto ih ne prebacujes na laptop, kuzis?

istina, popunjeno mi je manje od 64gb, ostalo je slobodno nekih 2 gb, sve ostalo drzim na sd kartici, koja srecom jos nije popunjena

imam 117 aplikacija ako te toliko bas zanima, svaku aplikaciju koristim u svoje vrijeme naravno, ne svaku svaki dan

ali aplikacije nisu jedino sto zauzima prostor, znas? ima tu masu drugih datoteka

15 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

R36 ajde javi kak si prošao za povrat mobitela, kakva je procedura, da li moraš ići u njihov centar ili kako ide to ?

Da li se uopće zna što je na kraju uzrok "Hulka" ?

Galaxy S8+ :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 18:54 (goranbm).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
R36 kaže...

pored 3.5mm ne zanimaju me nikakve bluetooth slusalice, koje su ionako daleko sto se tice kvalitete zvuka od zicnih slusalica

cestitam na slikama iz 2015., nisi ni ti faca sto imas slike stare 3 godine i sto ih ne prebacujes na laptop, kuzis?

istina, popunjeno mi je manje od 64gb, ostalo je slobodno nekih 2 gb, sve ostalo drzim na sd kartici, koja srecom jos nije popunjena

imam 117 aplikacija ako te toliko bas zanima, svaku aplikaciju koristim u svoje vrijeme naravno, ne svaku svaki dan

ali aplikacije nisu jedino sto zauzima prostor, znas? ima tu masu drugih datoteka

117 aplikacija ...i misliš da si faca? Imaš 3.5mm i misliš da si odmah neki DJ...da kužiš razliku i zvuku koje mi amateri ne kužim. Zanimljivo.

Faca sam pogotovo kad se treba smijati starim slika...šta i kako je bilo.Jednostavno nema smisla da nosim laptop i hard disk sa sobom.

Kako kaže jedan kolega forumaš.Odjebao sam hard disk kad mi je crko hard od 1TB i sve popusio., i od onda koristi Flickr.

13 godina
neaktivan
goranbm kaže...

R36 ajde javi kak si prošao za povrat mobitela, kakva je procedura, da li moraš ići u njihov centar ili kako ide to ?

Da li se uopće zna što je na kraju uzrok "Hulka" ?

Imaju 2 teorije.Prva je ljepilo a druga izrada ekrana (radi se od većeg djela koji se reže na velicinu,veličine ekrana.)

Javim kako je prošlo.

9 godina
protjeran
R36 kaže...

117 aplikacija ...i misliš da si faca? Imaš 3.5mm i misliš da si odmah neki DJ...da kužiš razliku i zvuku koje mi amateri ne kužim. Zanimljivo.

Faca sam pogotovo kad se treba smijati starim slika...šta i kako je bilo.Jednostavno nema smisla da nosim laptop i hard disk sa sobom.

Kako kaže jedan kolega forumaš.Odjebao sam hard disk kad mi je crko hard od 1TB i sve popusio., i od onda koristi Flickr.

jedini koji ovdje misli da je faca si ocito ti, s tim glupavim odgovorima, al okej

ja srecom nemam kompleks manje vrijednosti, pa nemam potrebu za kupovanjem novih mobitela svakih par mjeseci kako bih se dokazivao ekipi na forumu

i jedino sebe tjesis nazivajuci se "kupcem inovatorom" ili kako vec

ali svakom svoje, i guess... tako da gustaj 

15 godina
neaktivan

Ovakvo je stanje kod mene nakon 10 dana korištenja. Ne znam kako si ti slikao svoju sliku od neki dan @R36, ja sam stavio crnu pozadinu i stavio osvjetljenje na najmanje. Nije mi jasno, jer se ne vidi u svim slučajevima

- slika 1 - aplikacija bilješke

- slika 2 - aplikacija Garmin connect

- slika 3 - drawer sa aplikacijama

- slika 4 - aplikacija speedtest

- slika 5 - aplikacija svijetiljka (njegova)

- slika 6 - aplikacija Garmin connect

U niti jednom slučaju nisam uspio dobiti onako baš da se vidi kao kod @R36, isprobao sam sve moguće što sam znao.

Galaxy S8+ :)
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 19:24 (goranbm).
14 godina
goranbm kaže...

Ovakvo je stanje kod mene nakon 10 dana korištenja. Ne znam kako si ti slikao svoju sliku od neki dan @R36, ja sam stavio crnu pozadinu i stavio osvjetljenje na najmanje. Nije mi jasno, jer se ne vidi u svim slučajevima

U niti jednom slučaju nisam uspio dobiti onako baš da se vidi kao kod @R36, isprobao sam sve moguće što sam znao.

Nema efekta kad je crna pozadina jer su pikseli tad iskljuceni

Mora biti tamno siva pozadina, imas na play store aplikaciju za testirati ekran

Edit: evo app

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.11.2018 19:28 (CrossDeath).
14 godina
neaktivan

gorane,pa jesi vratio uređaj natrag?

13 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
R36 kaže...

jedini koji ovdje misli da je faca si ocito ti, s tim glupavim odgovorima, al okej

ja srecom nemam kompleks manje vrijednosti, pa nemam potrebu za kupovanjem novih mobitela svakih par mjeseci kako bih se dokazivao ekipi na forumu

i jedino sebe tjesis nazivajuci se "kupcem inovatorom" ili kako vec

ali svakom svoje, i guess... tako da gustaj 

Dobio si porciju i sad kreni brisati jednu po jednu aplikaciju.,jer očito da imaš kompleks manje vrijednosti s 117 aplikacija.

A ja mobitele kupujem ne zbog ekipe nego što mogu.

13 godina
neaktivan
CrossDeath kaže...
goranbm kaže...

Ovakvo je stanje kod mene nakon 10 dana korištenja. Ne znam kako si ti slikao svoju sliku od neki dan @R36, ja sam stavio crnu pozadinu i stavio osvjetljenje na najmanje. Nije mi jasno, jer se ne vidi u svim slučajevima

Nema efekta kad je crna pozadina jer su pikseli tad iskljuceni

Mora biti tamno siva pozadina, imas na play store aplikaciju za testirati ekran

Edit: evo app

Slazem se.Treba biti siva pozadina a ja na speedtestu imam sivu pozadinu.

9 godina
protjeran
R36 kaže...

Dobio si porciju i sad kreni brisati jednu po jednu aplikaciju.,jer očito da imaš kompleks manje vrijednosti s 117 aplikacija.

kako sam znao da neces imati pravi odgovor 

13 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
R36 kaže...

kako sam znao da neces imati pravi odgovor 

Kako sam znao da ćeš to reći.

Htio sam odmah u prošlom postu reci : Dajem odgovore primjerene tebi,sve ostalo bi bilo previše inteligentno za tebe.,ali rekoh daj da budem ljubazan...

Uživaj 

9 godina
protjeran
R36 kaže...

Kako sam znao da ćeš to reći.

Htio sam odmah u prošlom postu reci : Dajem odgovore primjerene tebi,sve ostalo bi bilo previše inteligentno za tebe.,ali rekoh daj da budem ljubazan...

Uživaj 

ovo obozavam, ponestane argumenata pa krene vrijedanje

mislio sam da komuniciram s malo zrelijom osobom, al ocito sam bio u krivu

have fun 

12 godina
Huawei Mate 20 Pro

Frend je kupio u tele 2 i nema problema . Jel se to zelenilo salo vidi na sivoj ili šta već  ? Igro sam se malo danas sa frendovim mate 20 pro i mogu reći da je duplo brzi od mog s9 plus . 

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
manipulator kaže...

Frend je kupio u tele 2 i nema problema . Jel se to zelenilo salo vidi na sivoj ili šta već  ? Igro sam se malo danas sa frendovim mate 20 pro i mogu reći da je duplo brzi od mog s9 plus . 

top zelenilo se pojavljuje u specificnim uvjetima i moze se manifestirati i pri normlanom radu, kod ekstermnih slucajeva

meni se pojavilo nakon 5-6 dana, ne sjecam se tocno, ali se ne povecava i samo se manifestira u tom specifinom scenariju, tako da nisam i ne mislim vracati uredaj, a imam ga najduze tu na formu

13 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Ako ste citali xda, lik je dobio zamjenski po 3 put...i onda je igrao Real Reacing 3 i nakon 30min igre mu se pojavilo zeleno.

Ako se zeleno pojavljuje cim se mob zagrije, pitam se što će biti preko ljeta...,tako da ja jednostavno ne želim riskirati.

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice