Huawei Mate 20 Pro izdvojena tema

poruka: 1.587
|
čitano: 417.949
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Huawei Mate 20 Pro
ivanlotz kaže...
Timo kaže...

narucio si ga sa weba? ako da onda imas pravo na povrat do 14 dana bez ikakvih objasnjenja

odnio si ga u servis ili u t-com? ako si u servis nosio, onda si se tu zezno, jer ti servis nece odmah zamjenit uredaj

t-com mijenja uredaje ljudima odmah u poslovnici, ako ih imaju na lageru, ako ti nisu zamjenili onda se zali odmah

ovo zadnje nije tocno, uredaj po zakonu prvo ide na servis i ako se tamo utvrdi da se uredaj ne moze popraviti, tek onda t-com dobije nalog za zamjenu uredaja za novi

nemoj siriti dezinformacije

prvo sam i išao u tcom i rekli su mi da ga moraju slat na servis prvo... nema zamjene odmah...

No pain no gain
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Ovaj novi update je digao firmware ekrana s 43 na 51...

Vjerujem da 80% prvih serija Mate 20 Pro ima problema s ekranom...čak i meni sve to više ide na kurac. Nije pitanje da li će se dogodit nego kad. I onda kad ti ugrade Boe ekran ili zamjene mob s onim koji ima Boe ekran - kvaliteta slike nije ista kao na LG.

Imaš osječaj kao da se vrtiš u krug.

Ja sam ga uzeo u prednarudžbi online - tako da imam još 7 dana za tesiranje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.11.2018 21:52 (R36).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
Timo kaže...

narucio si ga sa weba? ako da onda imas pravo na povrat do 14 dana bez ikakvih objasnjenja

odnio si ga u servis ili u t-com? ako si u servis nosio, onda si se tu zezno, jer ti servis nece odmah zamjenit uredaj

t-com mijenja uredaje ljudima odmah u poslovnici, ako ih imaju na lageru, ako ti nisu zamjenili onda se zali odmah

ovo zadnje nije tocno, uredaj po zakonu prvo ide na servis i ako se tamo utvrdi da se uredaj ne moze popraviti, tek onda t-com dobije nalog za zamjenu uredaja za novi

apsolutno je tocno, dvoje kolega s posla su dobili novi uredaj odmah na licu mjesta, jedan u t-comu, drugi u a1

oni su htjeli nositi u ovlasteni servis, rekao sam im da rjesavaju sve sa trgovcem gdje su kupili uredaj jer im je tako lakse i brze, nego direktno u servis

standardna procedura je ovo sto ti navodis, ali ovo je izvanredni slucaj za koji je sluzbeno huawei objavio da ce mjenjati uredaje, pa to rjesavaju sto je brze moguce

13 godina
neaktivan
streamg kaže...
ivanlotz kaže...
Timo kaže...

prvo sam i išao u tcom i rekli su mi da ga moraju slat na servis prvo... nema zamjene odmah...

a steta, onda je to od slucaja do slucaja

ako si uzeo preko weba, trazi povrat novca, to ti je najbrze i najbezbonije

16 godina
neaktivan
ivanlotz kaže...
streamg kaže...

Pozz svima,

meni prošli tjedan došao mate 20 pro i kog za vraga moram dobiti hulka na ekranu i drugi dan sam ga odnio na servis. Sad je već tjedan dana na servisu da naprave dijagnostiku i onda "ako" ustanove grešku onda će vidit što dalje...

Jel se isplati žalit u t-com, pa možda izvući koji poklon paket ili tak nešto?

naravno, tocno onako kako sam i mislio da ce biti, nista od "zamjene u pola sata"

dodatni razlog za ne kupiti m20pro

a sto se tvog upita tice, mozes kontaktirati t-com, ali ne mogu ti oni puno pomoci, jer je to bas do servisa

imaj na umu da tjedan dana nije nista puno sto se njih tice, a ni zakon nije bas na tvojoj strani, jer u njemu pise da se kvar mora otkloniti "u razumnom roku"

dosaduj t-comu, pa mozda nesto i izvuces

Šta pričaš ti ??? Imaš par stranica prije slučaj gdje je čovjek odnio mobitel direkt u Huawei servis u ZG i dobio zamjenu isti dan ? To što su naši operateri glupi i jebu nas u zdrav mozak, to je druga stvar.

Galaxy S8+ :)
11 godina
neaktivan
Napravio Gary sa AA speed test koji mjeri real life performance. Mato šiša u cpu testovima no totalni pobačaj na GPU djelu di Pixel 3 radi razliku. Naprosto priklalo Kirina.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Huawei Mate 20 Pro

jos naznaka da huawei nije trebao kopirati konkurenciju koristeci zakrivljeni ekran:

naime, na istom testu, ekran na m20pro se razbio, dok se npr. na p20pro i konkurenciji to nije dogodilo

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Kopije su uvjek losije.Kopiraju samsung a izgleda da su propustili jednu bitnu stavku-kvalitetu izrade

13 godina
Huawei Mate 20 Pro

Poslao sam jučer mob na garanciju pa ćemo vidijeti kaj će biti.

Ima još netko da je slao i primio novi uređaj??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Meni je mobitel još kod Techdoctora... evo danas je tjedan dana kod njih i još nisu stigli dijagnostiku napraviti, za koju im treba doslovce 5min da ustanove, upišu i izdaju nalog za novi mobitel.

iskreno ne bih se čudio da su u dosluhu s t-comom da zadržavaju što više dok ne dođu novi uređaji

No pain no gain
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2018 15:59 (streamg).
15 godina
neaktivan
streamg kaže...
Diazz72 kaže...

Meni je mobitel još kod Techdoctora... evo danas je tjedan dana kod njih i još nisu stigli dijagnostiku napraviti, za koju im treba doslovce 5min da ustanove, upišu i izdaju nalog za novi mobitel.

iskreno ne bih se čudio da su u dosluhu s t-comom da zadržavaju što više dok ne dođu novi uređaji

Ja sam dijagnostiku njihovu cekao 2 tjedna,a mjesec dana da dobijem povrat novca od operatera. I jos da nadodam neljubaznu i bahatu zaposlenicu techdoctora koja bas ne voli posao za telefonom.Uglavnom ne bas ljepo iskustvo sa tim servisom

13 godina
Huawei Mate 20 Pro

Nisam pesimista i rijetko kada psujem državu no u ovom trenutku mi fakat dođe da se poserem na ovu državu.
Pošto je ovo tvornička greška i upoznati su sa time, to bi automatski na prodajnom mjestu trebala ići zamijena kao što to rade u svim civiliziranim zemljama...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Nisam pesimista i rijetko kada psujem državu no u ovom trenutku mi fakat dođe da se poserem na ovu državu.
Pošto je ovo tvornička greška i upoznati su sa time, to bi automatski na prodajnom mjestu trebala ići zamijena kao što to rade u svim civiliziranim zemljama...

sad sam baš poslao prigovor u t-com... jedno stranica i pol napisana da vidim kaj bu rekli :D

No pain no gain
15 godina
neaktivan
streamg kaže...
Diazz72 kaže...

sad sam baš poslao prigovor u t-com... jedno stranica i pol napisana da vidim kaj bu rekli :D

Poštovani,uređaj je poslan na daljnu provjeru te vas molimo za malo strpljenja 

Vaše mišljenje nam je veoma bitno te Vas molimo da izdvojite koji trenutak i u kratkoj anketi odgovorite na naša pitanja.

...   

15 godina
neaktivan
DuMe kaže...
streamg kaže...
Diazz72 kaže...

Poštovani,uređaj je poslan na daljnu provjeru te vas molimo za malo strpljenja 

Vaše mišljenje nam je veoma bitno te Vas molimo da izdvojite koji trenutak i u kratkoj anketi odgovorite na naša pitanja.

...   

slatko kak misliš da bu se uopće javili haha :)

No pain no gain
13 godina
streamg kaže...
Diazz72 kaže...

Ae pa nam javi kaj su ti odgovorili 

9 godina
protjeran
DuMe kaže...

Kopije su uvjek losije.Kopiraju samsung a izgleda da su propustili jednu bitnu stavku-kvalitetu izrade

Steta radi tog ekrana, inace vrh mobitel

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 1:51 (ivanlotz).
11 godina
neaktivan
Jasno vam je da je taj bend test glupost?

0 1 hvala 0
13 godina
Huawei Mate 20 Pro

Mozda je bend test glupost ali zato je m10pro izdrzao hebeno bend test..trebali.su se drzat ravnog ekrana

razorblade
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
saintmarcus9 kaže...

Pa i nije bas neka glupost.Prelako je taj ekran puknuo.Nije mi izgledalo ko da treba veliki otpor da staklo pukne.Za tu lovu koliko kosta,bilo bi dobro da ne puca ovako,zar ne?

Malo je smijesno da puno jeftiniji uredjaji uspiju izdrzat nekakva savijanja,a ovaj ne.

14 godina
neaktivan
DuMe kaže...
saintmarcus9 kaže...

Pa i nije bas neka glupost.Prelako je taj ekran puknuo.Nije mi izgledalo ko da treba veliki otpor da staklo pukne.Za tu lovu koliko kosta,bilo bi dobro da ne puca ovako,zar ne?

Malo je smijesno da puno jeftiniji uredjaji uspiju izdrzat nekakva savijanja,a ovaj ne.

Nije glupost za takve poput tebe.

Radi takve testove gdje ne postoji isti način padanja mobitela je potpuno sulud.Zagrijavanje mobitela s upaljačem kao da ćeš mobitel stavit na roštilj umjesto 1kg ćevapa.,a s cevapima ćeš obavljati pozive.

Mobitel se savija.Normalno da se savija kad sjedaju na njih natjecatelji "Život na vagi".

Kad su ti you tuberi hrabri sta ne kupe BMW 5 i ispod njega zapalit karton,sjedne onda u njega i testirati kako auto gori, ili se zaletit s 180km/h u zid da vidimo kako rade zračni jastuci.Lako bit frajer i na mobitelu se iživljavati. 

Ja iz takvih videa zaključujem jedino da ljudska glupost nema granice. 

15 godina
neaktivan

Slazem se da je taj test sa upaljacem totalno glup i beskoristan,ali recimo scratch test ekrana i savijanje uredjaja je korisna stvar jer vidimo kvakitetu izrade i materijala.A mate20 se nije bas proslavio time

11 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Citiram post sa drugoga foruma,pogodio lik totalno

Ljudi imam još Mi5 koji je 

. Valjao se po krevetu autu brodu skupa samnom...nikad ništa. Kako je telefon od firme bio korištenje se moglo nazvati zlostavljanjem kroz zadnje dvije i kusur godine. 

Šanse da ćete vi nanijeti pritisak Jerryevih šapa u tome trenutku(jer ko mjeri mjegov pritisak na telefon svaki put?) na 4 mjesta je ravan šansama da otputujte na Mars i otkrijete vanzemaljce.A jedna stotinka njutona može biti razlika između loma i ničega. 

Otprilike ista razina opasnosti kao i burn test...jer stvarno se u životu susrećemo sa agresivnim upaljačima koji ekrane mobitela smatraju životnom prijetnjom pa bljuju vatru 24sec na jednu točku ekrana jer eto...smatraju da mu se tamo nalazi srce. Neko je čak jednom izvalio u stilu: "da ali u slučaju požara....". Baš će vam oporavljanje točke na ekranu značiti puno kada vam stan ili auto izgori 

Postoje kontrolirana industrijska testiranja kojima se podvrgava mob(ima par yt videa iz OnePlus tvornice kako se to radi) te postoje youtuberi koji lome telefone radi subscribera. Jedini Jerryev test koji ima smisla je scratch test jer u njemu postoje normativi u tom slučaju tvrdoća grebala.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 15:44 (saintmarcus9).

3 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
DuMe kaže...

Slazem se da je taj test sa upaljacem totalno glup i beskoristan,ali recimo scratch test ekrana i savijanje uredjaja je korisna stvar jer vidimo kvakitetu izrade i materijala.A mate20 se nije bas proslavio time

Upravo tako,vidiš kvakitetu. Ne kvalitetu. 

Njegov bend test me podsjeća na alkotestiranje u Moldaviji prije 10ak godina kada mi je policajac dao tuljac da pušem u njega onda ga pomirisao i kazao AUUUUUUUU. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 15:52 (saintmarcus9).
14 godina
neaktivan
Huawei Mate 20 Pro

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.Cini mi se da imam najblaži oblik Hulka...najviše gore kod notcha.Dolje gdje se puni nemam ništa.

Vraćam ga u A1 u pon/utorak...ne uzimam ništa nego čekam S10.

Nije mi ni malo žao što sam ga probao...ali nisam svoj na svome.

Cim sam uzeo Pixel u ruku,neko olakšanje odmah.,jer znam da me neće iznevjeriti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.11.2018 19:16 (R36).

4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.

Cim sam uzeo Pixel u ruku,neko olakšanje odmah.,jer znam da me neće iznevjeriti.

Ocito je samo pitanje dana kad ce se zelenilo pojavit,ako nije na pocetku,onda ce za koji tjedan.

Žao mi je da ti se to desilo,nadam se da si sad skuzio da je najbolje mate20 ove godine izbjegavat,pa cak i kad dodju popravljene serije jer niksd neznas koji ces model dobit.

Sve vise ljudi prijavljuju ovaj problem,jer dodje i nakon par tjedana.

Upravo to sto si rekao ;cim sam uzeo pixel u ruku,znas da te nece iznevjerit.To je najbitnije kod proizvoda a huawei jos to nije.

Mislim da ti se to silno hvalisanje huawejevog modela,sad odbilo o glavu.Nazalost je tako.

14 godina
R36 kaže...

Vratio se na Pixel 2 XL. Pojavio mi se Hulk na mobu danas.Cini mi se da imam najblaži oblik Hulka...najviše gore kod notcha.Dolje gdje se puni nemam ništa.

11 godina
neaktivan
Inače običan Mato je pao na 549 ojrića u Vaterlandu :)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice