T-com & optika + poklon kojeg nikada ne vidite

poruka: 10
|
čitano: 6.622
|
moderatori: XXX-Man, pirat, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-com + optika = poklon kojeg nikada ne vidite

Prije nekoliko mjeseci sa T-com-om sam potpisao ugovor za optički priključak. Rečeno mi je da će sve biti spojeno za desetak dana. Od tada je prošlo 3 mjeseca i od njih ni traga ni glasa. Zvao sam nekoliko puta službu za korisnike i tamo su samo muljali po običaju. Te će spojiti za mjesec pa za dva da bi na kraju rekli iza nove godine. 

Kad potpišete ovaj ugovor onda vam obećaju poklon hard disk od 1,5TB. Kad sam pitao gdje je moj disk rekli su mi nešto u smislu : " Pa znate to ćete dobiti tek kad se spojite na (nepostojeću) optiku. To vam bude bilo ... a ne znamo kada "

I sad sam ja obavezan biti na T-komu 2 godine a niti optiku vidio ni mirisao. O disku da i ne govorim.

Ovo je po mom mišljenju krajnje pokvareno varanje potrošaća.

Mislim da se sve to događa jer EU ima neke novce za razvoj optičke infrastrukture kojih bi se T-com htio dočepati. Pisalo je u novinama čak nešto o tome kako Merkelica vrši pritisak na Kolindu.

Mene zanima:

1. Da li je nekome spojena ta čuvena optika? 

2. Je li itko dobio taj disk od 1.5TB?

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.9.2015 17:46 (planety).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Na tvom mjestu, ja to ne bi sigurno mirno prihvatio da mi nema 3 mjeseca interneta nakon što sam potpisao ugovor. Napravio bih žešće sr***e tamo kod njih pa nek nađu nekog drugog zaje*****i...

After Effects,Sony Vegas Pro i Nuke tutoriali na hrvatskom: http://www.youtube.com/user/AdobeTemplate

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dobio sam ja taj disk od tere i pol, produžio sam postojeći ugovor, tražio sam veću brzinu(10/0.5), ali mi navodno to nemogu isporućit, sa produljenjem ugovora su mi nešto sitno smanjili račune i poklonili taj hard koji je stigao za mjesec dana, inaće imam flat, a brzina je 4/0.25...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: T-com + optika = poklon kojeg nikada ne vidite

Ajde ako hoces posalji mi kucni broj telefona pa cu ti ja vidjet kaj se da napravit :)

11 godina

Postoji jos jedan papir koji potpisujes a to je onaj kad te dodu spojit. Posto to jos nisi potpisao mislim da ih mozes odj...

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne mogu ništa napraviti jer sam obaviješten od službe za korisnike da infrastruktura za optiku do moje kuće nije dovršena. Kad sam nagovaran da potpišem ugovor rečeno mi je da nema nikakvih problema za spajanje. To je klasika kod nas: Jedna firma lovi mušterije, druga vrši spajanje a treća prodaje usluge. I nitko nije odgovoran. Samo prebacuju lopticu.

I uredno mi je ubačen nekakav Pink tv koji nisam htio ni u ludilu i dok sam shvatio prošlo 3 mjeseca koje moram platiti za program koji ne gledam. (Paket je MaxTV, tel i internet).

Za one koji su me pogrešno razumjeli; ja imam internet ali sporiji. Ušao sam u novi aranžman zbog brzine od 100Mb. Koju sad neću dobiti dok se ne izgradi infrastruktura (Ma šta im to značilo. Ja shvaćam nešto kao dok ne provuku kabel kroz ulicu)

Meni je krivo jer shvaćam da je T-com-u sve to bilo poznato i da je taj disk od 1,5TB bio samo mamac na udici za naivne proletere poput mene. Jer po webu možete vidjeti da je masa ljudi ostala čekajući disk. Koji poput Isusa tek što nije ali ga eto još nema.

Ukratko potpisao sam ugovor koji moram plaćati dvije godine dok druga strana svoje obaveze nije izvršila i nikom ništa. Kome se žaliti? Možda da uzmem odvjetnika pa ih tužim? Koliko bi to tek koštalo, a tek koliko bi trajalo kraj naših divnih, brzih sudova?

Sve to T-com zna. I zato posluju kako posluju. Glavno je uzeti novce. Miljardicu godišnje čini mi se.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

http://www.hakom.hr/

ako se želiš žalit... ja sam imal oko produljenja pretpalte sa njima problema i kad sam zaprijetil hakomom iduči dan je sve bilo riješeno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Stari moj ako ti naplacuju nepostojecu uslugu nemoj im se ni prijetit sa hakomom nego ih odmah prijavi. 

Koliko god smo banana drzava tog hakoma se boje ko samog vraga 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo nakon 6 mjeseci mi je spojena optika. Rekli su bude za mjesec. Rekli su bude besplatno spajanje. Nije. Košta 62kn. Nije puno ali nije ni besplatno. Nakon 3 mjeseca brzina od 100\50 Mbps pada na 50\10.

Što se tiče nagradnog diska od 1.5TB e tu su zaista postigli vrh bezobraštine. Zvao sam ih par puta, slavao emailove, žalio se sve po redu. Prvo su rekli da mi disk ne mogu dati dok ne spoje optiku. Ajde spojili oni optiku ja zovem službu za korisnike, kažu poslaćemo kolegama zahtjev. Ništa se ne dogodi.

Žalim se na prigovore i stiže mi odgovor citiram: "kako nije evidentiran zahtjev za slanje HardDisk uređaja. Obzirom da isti nemamo u ponudi, nismo u mogućnosti proslijediti isti naknadno."

Zovem službu za korisnike i saznajem da sam morao posebno pitati ako hoću disk. Ja kažem pa zvao sam vas milion puta a oni mi lijepo objasne da to nemaju nigdje u evidenciji....??

I zato braćo snimajte svoje razgovore jer sa rogatim se možeš jedino dokazima bosti. 

Ovo je mislim perfidna prevara i dno u odnosima prema kupcima. Jer kao zahebali smo te ali vidiš nismo mi krivi što nisi čitao nevidljiva slova na ugovoru...

Zna li tko kako da se ipak domognem diska? Mislim ja sam sad 24 mjeseca obavezan biti na T-com-u a oni nisu ispoštivali ugovor. Pokušaću još sa HAKOM-om ali nemam iskustva s njima pa sumnjam.

Samo znam da odsada sa T-com-om snimam sve razgovore i čuvam mailove dovijeka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

To ti je kad sklapas ugovore preko telefona, nigdje ti nista nisi potpisao. Lijepo im reci da maknu tu optiku i sve iz kuce, jer nigdje nisi nista potpisao i rijesena stvar.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice