Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.946
|
čitano: 7.092.739
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2025 12:46 (Zeppelin Graf).
8 godina
Zeppelin Graf kaže...
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Zaboravljaš na najveću prednost Amazona a to su bilo kakve reklamacije - nedaj bože je imat sa našim, dok ih sa Amazonom rješiš u 2 minute! Iskreno neznam koliko je zakomplicirano sa MF jer se moraš j.... sa mailboxom da je i pošalješ nazad ali Amazonsko govno najde....e sve sa svojim rješavanjem reklmacija.

12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

momci nisam u toku, kad obicno budu najbolji popusti za grafe u njemackoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Del_Boy97 kaže...

Nema nekog pravila, Amazon ima svoje Prime Day akcije (sljedeća je 7-8.10.) ostali će imat sad oko BF, ili jednostavno kad im zapaše. 

9 mjeseci
Del_Boy97 kaže...

Ukljuci na geizhals.de da dobis obavijest na email kad padne cijena

17 godina
nikonja kaže...

Zaboravljaš na najveću prednost Amazona a to su bilo kakve reklamacije - nedaj bože je imat sa našim, dok ih sa Amazonom rješiš u 2 minute! Iskreno neznam koliko je zakomplicirano sa MF jer se moraš j.... sa mailboxom da je i pošalješ nazad ali Amazonsko govno najde....e sve sa svojim rješavanjem reklmacija.

Slažem se za Amazon no ne i za konstataciju sa Mailbox....ako ide reklamacija ti šalješ o svom trošku direkt na adresu, ne treba ti mailbox....tako je sa svima koji nemaju svoj prikup a pošto je to njemačka vjerujem da nemaju, mada primjerice Ipon je mađarski i oni organiziraju free rma prikup.....iz deu preko mailboxa ide samo kada kupuješ, za nazad ne treba.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice