Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.950
|
čitano: 7.096.502
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.9.2025 12:46 (Zeppelin Graf).
8 godina
Zeppelin Graf kaže...
Minneyar kaže...

Amazon je skup za grafe. Mindfactory najpovoljniji, i/ili jacob.de, upravo mi stigla 5. grafa otamo u zadnjih par mjeseci. Besplatna dostava iza ponoci do mailboxde i onda 12-15 EUR prosljeđivanje do ovdje, dode sve skupa brze nego da narucis kod nas. Narucio 12.9., stiglo jutros.

Već sam kupovao grafu i cpu sa MF preko mailbox-a, imam i profile negdje. Mislim da će tako i biti, malo su previsoke cijene kod nas i na Amazonu. 

Zaboravljaš na najveću prednost Amazona a to su bilo kakve reklamacije - nedaj bože je imat sa našim, dok ih sa Amazonom rješiš u 2 minute! Iskreno neznam koliko je zakomplicirano sa MF jer se moraš j.... sa mailboxom da je i pošalješ nazad ali Amazonsko govno najde....e sve sa svojim rješavanjem reklmacija.

12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

momci nisam u toku, kad obicno budu najbolji popusti za grafe u njemackoj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Del_Boy97 kaže...

Nema nekog pravila, Amazon ima svoje Prime Day akcije (sljedeća je 7-8.10.) ostali će imat sad oko BF, ili jednostavno kad im zapaše. 

10 mjeseci
Del_Boy97 kaže...

Ukljuci na geizhals.de da dobis obavijest na email kad padne cijena

17 godina
nikonja kaže...

Zaboravljaš na najveću prednost Amazona a to su bilo kakve reklamacije - nedaj bože je imat sa našim, dok ih sa Amazonom rješiš u 2 minute! Iskreno neznam koliko je zakomplicirano sa MF jer se moraš j.... sa mailboxom da je i pošalješ nazad ali Amazonsko govno najde....e sve sa svojim rješavanjem reklmacija.

Slažem se za Amazon no ne i za konstataciju sa Mailbox....ako ide reklamacija ti šalješ o svom trošku direkt na adresu, ne treba ti mailbox....tako je sa svima koji nemaju svoj prikup a pošto je to njemačka vjerujem da nemaju, mada primjerice Ipon je mađarski i oni organiziraju free rma prikup.....iz deu preko mailboxa ide samo kada kupuješ, za nazad ne treba.....

10 mjeseci
Vodič za odabir grafičke kartice

Pozdrav!

Ima li netko iskustva s Amazon Retourenkauf odnosno naručivanja s Amazon Resale (vraćeni i korišteni proizvodi)?

Gledam jedan GPU, malo korišten, čini mi se dobar deal i pod item details stoji "2 year manufacturer's warranty" i "Minor cosmetic defect on the bottom or back of the item.The item will be delivered in its original packaging.Packaging is damaged."

0 0 hvala 0
14 godina

Pa da dobit ces tu grafu za nesto nizu cijenu jer je bilo koristeno, iako smatram da to nisu neki dealovi da ti vilica padne. 
npr. Ako gledas Rx 7800XT koja nova kosta 450e a amazon ju prodaje za 389e recimo. 

10 mjeseci

Pa 60€ nije loše uštedit na grafi, ako ima jamstvo i to...to me najviše zanima, koliko se može pouzdat da i dalje ima manufacturer's warranty? Pretpostavljam da može, ipak je to i dalje direktno od Amazona i ne bi valjda ostavili to u opisu ak stvarno ne nude puno jamstvo?

14 godina

Vracanje natrag Amazonu nije neki problem e sada ostvarivanje jamstva nisam siguran.Kazem radi 50e ustede bolje kupit kod nas, jos dok ti zaracuna poštarinu dodes na isto. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice