Prije svega pozdrav svima.
U zadnjih nekoliko tjedana kartica mi sama od sebe podiže radni takt procesora i memorije, naravno temperatura mi se povečava, ali brzina ventilatora ostaje ista, na minimumu od nekih 830 rpm. Sve što mi preostaje je da restartam komp i kartica se potom vrača u normalu, dakle temperatura je u redu, 44- 46 celzijusa i radni takt memorije i procesora je na minimumu. Instalirao sam nove drivere, 11.2, ali mislim da nije u njima problem, ili možda je! Probo sam dosta toga, da sad ne duljim, ali kartica opet radi po svome. Inače, osim ove misterije, kartica rada fantastično, nemam problema ni sa jednom igrom do sada i također bih dodao da redovito čistim komp i samu karticu. Karticu sam smjestio u kučište Coolermaster Cosmos S, tak da ima mjesta napretek, a unutra imam 8 ventilatora.
Dakle, nadam se da postoji netko sa riješenjem mog problema ili barem ima sličnu boljku pa da možemo podijeliti zabrinutost.
Toliko od mene.......Bok.

AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B