molim pomoć, za klinca od sestre tražim grafu u linksu i vidio sam xfx 7750 na akciji za 650 kunića, po slici bi rekao da je verzija double dissipation koja u recenzijama dobiva odlične ocjene zbog niske temperature i potrošnje što je bitno zbog slabijeg napajanja (vjerojatno ćemo kupiti i novo napajanje da ne vrisne sve skupa) i lošijeg kućišta koje nema bogznakakvo prozračivanje...
...pitanje je, obzirom da klinac ima u kištri e7200 koji ne bih klokao (opet da kojim slučajem na vrisne nešto jer je matična neki šrotex) hoće li to biti odgovarajuća karta, jer se otprilike slaže i u budžet, i hoće li taj proc biti preveliki bottleneck (bf3/4 ne igra tako da zanemarite ekstremne situacije)
slika je kriva, to je FX775AZNJ4 iliti sa jednim ventom...
ahm njesra, a znači bolje onda uzet onu sapphire što je kolega str preporučio
za matičnu nisam siguran koja je, ali je zasigurno jedna od najjeftinijih i još je stara pet godina pa stvarno ne bih riskirao klokanjem proca da nešto ne vrisne jer baš za novi komp i nemaju love, a mali će biti jako tužan ako ostane bez kompa
za napajanje mislim da je neki ms od 400w također prastaro, zato sam im i preporučio da uzmu novo, ili cx430 ili lc green 460, cijena je slična
Samo zemi onu spapphire,pa kasnije kupiš neko napajanje,jer me čudi kako to ms več nije crklo

npr imamo da 7970dc2 i dalje skuplja od cele serije 280..nenormalno stoji da je karta jaka ali ATI malo s*****
neznas koje su to muke kada pocene da bode cpu ko nije doziveo nezna