Sta bi ste vi uradili u ovoj situaciji

poruka: 37
|
čitano: 5.961
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ma najbolje zamjeni se s frendom i proba na par dana.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Sta bi ste vi uradili u ovoj situaciji
Hummer kaže...

Ma najbolje zamjeni se s frendom i proba na par dana.

Pa citajte ljudi, decko je vec zamijenio i zadovoljan je i on i prijatelj.
13 godina
neaktivan
miki1981 kaže...
Jurra kaže...

...ja sam nekako dobio utisak da on ne želi pomoći prijatelju, s obzirom na ovaj odgovor naglasak na "htio"...{#}

Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja. Dakle nije htio savjete oko toga šta da nadogradi jer to uopće nije ni radio, ni što da skupi ili koliko da plati, nego je samo htio kratak jednostavan i jasan odgovor o svome problemu.

tako je!!!

16 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja...

...heh, bilo mi je čudno da nije niti primjetio post overhaul-a u kojemu ima sedam sličica, argumenata, da je

prijateljeva grafička bolja od njegove, nego je stisnuo hvala na post u kojem je jedini "argument" - nemoj mijenjati {#}

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.2.2012 19:19 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jurra kaže...
miki1981 kaže...

Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja...

...heh, bilo mi je čudno da nije niti primjetio post overhaul-a u kojemu ima sedam sličica, argumenata, da je

prijateljeva grafička bolja od njegove, nego je stisnuo hvala na post u kojem je jedini "argument" - nemoj mijenjati {#}

pa lijepo sam napisao da meni ti grafikoni nista ne predstavljaju pa sam dalje trazio samo da se napise tipa tog komentara mijenjaj zato ne mijenjaj zato jer je vecina pisala domiri pa kupi bolju itd...a ne bi sada da ispadam neki postenjacina ili dusa neka ne bi mijenjao grafu d je bila puno losija od mene bilo mi je bitno da je bar priblizno istih perfomanisi kao moja da mogu igrati pes12 i gta4 i to je to...

13 godina
protjeran
Doxy_CRO kaže...
coa13 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

-nemoj mijenjati

-razlozi:

-ne isplati se previše

-nećeš se naigrati s njom kako bi to želio

e hvala ti na ovom ovakav odgovor sam htio da cujem konkretan i kratak sa dobrim argumentima

Ne slušaj gluposti.

MIJENJAJ

Isplati se, igrati ćeš s njom duplo bolje nego s starom.

Dobio sam 4 TD na ovu poruku...divno.

Čovjek je ZAMIJENIO već, poslušao PAMETAN savjet. GJ!

Hejteri odfrljikajte iz teme, vrijeme je da se zaključa pošto je problem RIJEŠEN na PAMETAN način.

A mi smo stranci u vlastitoj zemlji, zbog ljudskog šljama. Lijepa Naša silovana...
17 godina
Fakat, nadijelili ti td-ova, svasta. Ako nista drugo, ta kartica ima kakav takav directx11, koji gf8500 nema, dobro dekodira hd video(za to meni sluzi) a eto i za neko skromno igranje ne opterecuje komp, i ne pravi buku. Za nula kuna ulaganja, ok deal, ne kontam cemu neslaganja sa tim td. No kao sto kazes, tema je gotova, idemo dalje :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice