Ma najbolje zamjeni se s frendom i proba na par dana.
Ma najbolje zamjeni se s frendom i proba na par dana.
Pa citajte ljudi, decko je vec zamijenio i zadovoljan je i on i prijatelj.
...ja sam nekako dobio utisak da on ne želi pomoći prijatelju, s obzirom na ovaj odgovor naglasak na "htio"...
Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja. Dakle nije htio savjete oko toga šta da nadogradi jer to uopće nije ni radio, ni što da skupi ili koliko da plati, nego je samo htio kratak jednostavan i jasan odgovor o svome problemu.
tako je!!!
Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja...
...heh, bilo mi je čudno da nije niti primjetio post overhaul-a u kojemu ima sedam sličica, argumenata, da je
prijateljeva grafička bolja od njegove, nego je stisnuo hvala na post u kojem je jedini "argument" - nemoj mijenjati
Krivi dojam. To se odnosilo na način odgovaranja...
...heh, bilo mi je čudno da nije niti primjetio post overhaul-a u kojemu ima sedam sličica, argumenata, da je
prijateljeva grafička bolja od njegove, nego je stisnuo hvala na post u kojem je jedini "argument" - nemoj mijenjati
pa lijepo sam napisao da meni ti grafikoni nista ne predstavljaju pa sam dalje trazio samo da se napise tipa tog komentara mijenjaj zato ne mijenjaj zato jer je vecina pisala domiri pa kupi bolju itd...a ne bi sada da ispadam neki postenjacina ili dusa neka ne bi mijenjao grafu d je bila puno losija od mene bilo mi je bitno da je bar priblizno istih perfomanisi kao moja da mogu igrati pes12 i gta4 i to je to...
-nemoj mijenjati
-razlozi:
-ne isplati se previše
-nećeš se naigrati s njom kako bi to želio
e hvala ti na ovom ovakav odgovor sam htio da cujem konkretan i kratak sa dobrim argumentima
Ne slušaj gluposti.
MIJENJAJ
Isplati se, igrati ćeš s njom duplo bolje nego s starom.
Dobio sam 4 TD na ovu poruku...divno.
Čovjek je ZAMIJENIO već, poslušao PAMETAN savjet. GJ!
Hejteri odfrljikajte iz teme, vrijeme je da se zaključa pošto je problem RIJEŠEN na PAMETAN način.