Imam graficku karticu Sapphire Radeon HD4850 512 MB i sve ostale komponente koje mi stoje u potpisui ne znam zasto mi CoD 5 kada udjem u Multiplayer pise da napravim novi "Account Online", upisem ime, kliknem na "OK" i opet mi se ponovi to da moram napraviti "Online Account". U gornjem desnom kutu mi pise da sam "Offline", a kako se onda prebacuje na "Online"????????'
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš original Cd-key?
ne
Imam graficku karticu Sapphire Radeon HD4850 512 MB i sve ostale komponente koje mi stoje u potpisui ne znam zasto mi CoD 5 kada udjem u Multiplayer pise da napravim novi "Account Online", upisem ime, kliknem na "OK" i opet mi se ponovi to da moram napraviti "Online Account". U gornjem desnom kutu mi pise da sam "Offline", a kako se onda prebacuje na "Online"????????'
Network name: Nazi COD5
Network passworda nema
potrebno je imati patch 1.2 za igranje s nama a da igraš s nama pošalješ nam chat message da ti treba krek objasnit cemo ti sve kak se koristi i mos igrat....
ima nas 5 zasad.
a za online da ideš moraš imat svoj vlastiti original key jer su ti ti koristeni za vec neke profile općenito samo key ti košta 140kn imaš na susjed forumu prodaju za da budeš online stisnes Go Online gore ili mozes igrat na krekanim serverima tako da se nezezaš s tim....
zar treba ORIGINAL CD-key
zar treba ORIGINAL CD-key