Problemi sa ati hf 2600 xt agp

poruka: 14
|
čitano: 3.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problemi sa ati hd2600

kupio sam agp ati hd2600 xt (powercolor) u vemila, i sad kad instaliram drivere jednostavno mi se nakon nekih 1-5min  igranja sustav zamrzne i moram restartat. pokusavao sam sa raznim verzijama drivera al nista uvijek isto. ak je netko imao slican problem i kak ga je uspio uklonit. i svi ostali ak imate ideje. hvala svima

roko

0 0 hvala 0
17 godina

Kakve su ti temperature grafičke? Ako su ok vrijednosti probaj s drugom, pa ako bude onda normalno radilo nesi natrag da ti daju novu.

...something diabolic
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam isti problem sa Powercolor 2600 Pro, agp verzija. S obzirom da je Ati odustao od pravljenja novih drivera za agp graficke tu ti nema puno pomoci, cak ni sa omegom. Meni radi tako da ga pustim da se smrzne i onda resetiram komp i radi. Kada ugasim komp moram opet restartat i tako..... probaj kao privremeno rijesenje, mislim da ti reklamacija nece proci.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

poslao sam mail vemil tehnickoj sluzbi. i rekli su mi da su moguca 2 razologa: 1. pregrijavanja graficke kartice, 2. neispravna memorija na grafickoj kartici. Pa su mi rekli da ju odnesem na servis da ju testiraju i po potrebi zamijent drugom.

roko

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa ati hf 2600 xt agp
olovnj kaže...

poslao sam mail vemil tehnickoj sluzbi. i rekli su mi da su moguca 2 razologa: 1. pregrijavanja graficke kartice, 2. neispravna memorija na grafickoj kartici. Pa su mi rekli da ju odnesem na servis da ju testiraju i po potrebi zamijent drugom.

Trebao si prvo probat sa dodatnim ventom,garantirano je problem s pregrijavanjem kad već možeš par minuta igrat. Da ti je do ovog drugog razloga,onda bi ti odmah restartao,nebi ni uspio pokrenut igru, a kamoli igrat neko vrijeme.
17 godina

Evo samo da se nadovezem sto bi jos moglo pomoci.Kabel za napajanje kvalitetniji(isti problem kod poznanika rijesio ovaj problem kupnjom najkvalitetnijeg kabela) ili mozes sa riva tuner pogledat na kolko se okrece ventilator(mislim da se okrece sporije) i po potrebi ga staviti na maximum.

Potpid
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa ati hd2600

ja i moj brat smo isto kupili 2600 xt grafičku sa njuškala i imali smo isti problem (smrzavanje, kada skidam nešto sa internetu restarta mi se komp) dok nam taj koji je prodavao tu grafičku nije rekao da se za tu grafičku treba imati posebno napajanje od 500 i nešt vati pa ti preporučujem da si kupiš novo napajanje p.s. nemoj kupovat drugu grafičku ta rastura

16 godina
protjeran
PCLUĐAK kaže...

ja i moj brat smo isto kupili 2600 xt grafičku sa njuškala i imali smo isti problem (smrzavanje, kada skidam nešto sa internetu restarta mi se komp) dok nam taj koji je prodavao tu grafičku nije rekao da se za tu grafičku treba imati posebno napajanje od 500 i nešt vati pa ti preporučujem da si kupiš novo napajanje p.s. nemoj kupovat drugu grafičku ta rastura

Kakvih 500W?

Dvoljno je i no name 400W.

Kada Lord_Marko s fourma vrti HD3850 na no name 400W napajanje onda moze i HD2600XT.

trezan a za sebe neznam
16 godina
neaktivan

Drzi napajanje 100% problem je ili u memoriji ili u driverima (ati sluzbeno NE IZDAJE nove drivere za agp). Misim da je to serijska greska na toj seriji kartica jer puno ljudi se zali na taj problem.

Isti problem, nakon smrzavanja restartam i onda radi ok sve do sljedeceg shut downa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problemi sa ati hf 2600 xt agp
mata_87 kaže...

Drzi napajanje 100% problem je ili u memoriji ili u driverima (ati sluzbeno NE IZDAJE nove drivere za agp). Misim da je to serijska greska na toj seriji kartica jer puno ljudi se zali na taj problem.

Isti problem, nakon smrzavanja restartam i onda radi ok sve do sljedeceg shut downa.

drivere za tu grafičku možeš skinit sa amd-ove stranice tamo sam ja skinio i sve mi radi

16 godina
neaktivan

Mozes od tamo skinuti, ali samo stare drivere. Pogledaj da pise za serije 2400 i 2600 PCIe only

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
fabijan654321 kaže...
PCLUĐAK kaže...

Kakvih 500W?

Dvoljno je i no name 400W.

Kada Lord_Marko s fourma vrti HD3850 na no name 400W napajanje onda moze i HD2600XT.

joj da nisam ni skužio da sam napisao 500W a mislio sam 400W

14 godina
neaktivan

Pozdrav

kada upalim komp,,i nakon nekog vremena mi se komp zamrzne,,to traje jedno 20sekundi,,i sam mi se restarta

pojai mi se nesta plavo i na tome pise nesta,,,(eror) u tom smislu,,stavio sam nove drajvere,,

ali mi se opet to događa,,neznam u cemu je problem,,

hvala vam unaprijed

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problemi sa ati hf 2600 xt agp

Imam isti problem s HD 3850 AGP.Kad instaliram 11.1/2 drivere dobivam BSOD-ove i druge probleme.

Ovako sam rijesio problem.

1:Skini 10.10 drivere evo LINK http://www.sapphiretech.com/presentation/downloads/download_index_01.aspx?psn=0006

Ne znam koji Windows imas pa ti skini za koji ti treba.Zasto 10.10 drivere ? Jer jedino s tim driverima mi radi sve dobro.Bez BSOD-a itd.....

2:Skini ovaj program Driver Sweeper http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1655&file=4&evp=b0e23b57cdae2217c3d377655ad3ce34

Prvo zbrisi drivere koje imas na PC-u i zatim pokreni Driver Sweeper.Oznacis ATI - DISPLAY zatim kliknes na Analyse i kad scana klick na Clean.

3:Nakon toga restart PC-a i instaliraj drivere koje si skinuo.To bi trebalo rijesit probleme.

Javi ako je pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.2.2011 15:37 (Puls3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice