Problem sa grafičkom (HD6870)

poruka: 11
|
čitano: 2.516
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Komp je onaj pod moj kompjuter i problem je taj da je grafička prestala prikazivat sliku. Naime kod bootanja dođe se do odabira windowsa jer imam i 10ku i 7micu i poslije toga crni ekran samo stoji. Ventilatori se okreču, spojena na napajanje, nije OC-ana.

Ako stavim neku drugu grafu u komp tada nema nikakvih problema sve se normalno prikazuje i ima slike. Zadnje kolko se sjećam mi se dogodilo da mi je na pola igrice bacilo artefakte i nakon toga nemogu ništa s njom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ako sa drugom grafickom radi normalno onda izgleda da je 6870 krepala.

Probaj ju testirati u drugom računalu, ako je krepala uvijek imas mogucnost probati je "ispeći"

Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina
Re: Problem sa grafičkom (HD6870)

Pošto druga grafa radi bez problema, očito je u ovoj problem pa ću morat navuć pregaću. 

15 godina

probaj uci u safe mod i pogledaj log. definitvno je riknula imao sam isti problem sa gtx580, pecenje ga je rjesilo

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Rerna ili industrijski fen i opleti ;)
Nema druge pomoći....

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hvala svima, kad opećem javit ću da li je recept uspio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dvije graficke karte u laptopu podesavanje

Koristim laptop ASUS i5 X550 V

Imam instačirane dvije graficke karte:

HD4000 po default-u i drugu NVIDIA GFORCE 740M koju nikako ne mogu da podesim da bude po default-u. Kada radim video montazu GPU mi stalno pokazuje da je na HD4000 mada mislim da bi bilo bolje da bude na GFORCE 740M. Mislim da je mnogo kvalitetnija i bolja za video.

Unaprijed hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo da javim, pekao sam po receptu i za sad radi sve dobro. Kolko će dugo neznam. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Drzi fige, ja sam frendu ispekao gtx570 i radi vec par mjeseci, ispekao i svoju staru gso 9600 prije vise od pola godine, jos radi kod klinaca u kompu
17 godina
picajzla0707 kaže...
Drzi fige, ja sam frendu ispekao gtx570 i radi vec par mjeseci, ispekao i svoju staru gso 9600 prije vise od pola godine, jos radi kod klinaca u kompu

To je fino onda, ja vec i pripremio neku jeftinjaru u slučaju da ova opet odapne.

14 godina

Ako tko bude trebao pravi reballing neka se javi na PM,novi sloj lema a u slučaju da imate memoriju/gpu proc može se i zamjeniti.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice