e ovako ljudi!
e ovako ljudi!
gledaj,problem je u tome da neznam niti kojoa mi je grafička!! jer na njoj ne piše !
gledaj,problem je u tome da neznam niti kojoa mi je grafička!! jer na njoj ne piše !
Nvidia na svojem site-u ima AutoDetect opciju za traženja drivera... Za ATI/AMD ne znam, ali pretpostavljam da imaju i oni.
Probao ali nisam riješio problem!
Pa zar ne piše to pod Windows-Control Panel-Device Manager-Display Adapter?
btw Koje windowse imaš instalirane?
Pa zar ne piše to pod Windows-Control Panel-Device Manager-Display Adapter?
btw Koje windowse imaš instalirane?
Ocito je da je XP cim mu nije nasao... i ne pise ako nemas drivere... :)
Windows 7
Ima Win7, a ne detektiraju mu GPU?
Čisto instalirani?

Šta ti nije grafička nVidia GTS250? To ti piše po MOJ PC.
Skini GPU-Z i provjeri.
zdravo!
Imam graficku nvidia 6600 gt kad je instaliram i instaliram drajvere upalim kompjuter i slika je isjeckana zelene boje,kasnije kada se sistem digne bude plava boja takodjer isjeckana,prije nje sam takodjer imaograficku karticu istog proizvodjaca i radila je kako i treba.moze li neko molim vas da i pojasnista bi mogao biti problem? hvala unaprijed!
otisla je grafa ili driveri nisu dobri...
Imam problem s driverima grafičke. Kad se upali komp dođe mi ova poruka ( vidi sliku ), odnosno nemogu ući u Catalyst control centar izbaciva istu poruku
Ja sam imao slican problem ali mi sve OK radilo pa nisam obracao paznju...
Ocistis stari driver sa Drvier Clenerom
Ponovo skini driver i napravi instal...
http://www.zaslike.com/files/47azqhffey4ynffa7l1_thumb.png
Instalirao sam PES 2011 kada zelim da ga pokrenem izlazi mi ova poruka. Prije je Pes radio i bilo je sve OK. Molim vas da mi neko pomogne
Unaprijed hvala!
http://www.zaslike.com/files/47azqhffey4ynffa7l1_thumb.png
Instalirao sam PES 2011 kada zelim da ga pokrenem izlazi mi ova poruka. Prije je Pes radio i bilo je sve OK. Molim vas da mi neko pomogne
Unaprijed hvala!
Jos da je slika veca pa da vidimo poruku.
http://i54.tinypic.com/smg2hk.png
Prije je radio OK. I neradi mi prikljucak za Monitor za Graficke. :(
Pa sam bio primoran ukljuciti monitor gored ispod tastatur i misa. Monitor povezujem preko VGA
Pa sam bio primoran ukljuciti monitor gored ispod tastatur i misa. Monitor povezujem preko VGA
Vjerojatno si prikljucio monitor na integriranu graficku?? pa je preslaba da bi igrao pes.
Vjerojatno si prikljucio monitor na integriranu graficku?? pa je preslaba da bi igrao pes.
Naravno da je priključio monitor na integrirku. Vidiš i sam što je napisao.
Zavisi koju integrirku ima, jer se npr. na HD4250/4290 može igrati bez pol beda PES.
Morao sam prikljuciti na integralku jer dolje sa graficke neradi :(
Ima li kakvog rijesenja
Kad prebacim dolje na graficku nece da radi
Morao sam prikljuciti na integralku jer dolje sa graficke neradi :(
Ima li kakvog rijesenja
Kad prebacim dolje na graficku nece da radi
Koja graficka je u pitanju? nece da radi, nema slike ili?
jednostavno prikljucim i monitor ne dobiva signal
i nece da prihvati driver od graficke
jednostavno sad je nije u punom kapacitetu mislim da je prikazuje na igrici da je 64 MB :(
citao sam da se to u biosu treba podesiti ali neznam kako
Pozdrav decki.... ponovo sam si instalirao windiwse, xp black edition. i naravno instalirao sam si driver za graficku karticu.... dakle kad sam to napravio radio mi je i pisalo mi je ime drivera i grafe na propertisu advensed..... no medjutim danas... to jest drugi dan mi se preko graficke monitor nije palio.... pa sam stavio na intergriranu i izbrisao driver za graficku.... vec mi se to prije dogadjalo..... ja mislim da bih trebao chipsat drivere... ali neznam kako.... prijatelj mi je to vec bio napravio ali je stavio nvidiu pa mi je kao normalno radilo.... moze li mi netko pomooci kako da pravilno instaliram driver da mogu igrati igrice.... :D hvala.... i zasto mi jedan dan radi preko drivera a drugi dan ne?
Pozdrav decki.... ponovo sam si instalirao windiwse, xp black edition. i naravno instalirao sam si driver za graficku karticu.... dakle kad sam to napravio radio mi je i pisalo mi je ime drivera i grafe na propertisu advensed..... no medjutim danas... to jest drugi dan mi se preko graficke monitor nije palio.... pa sam stavio na intergriranu i izbrisao driver za graficku.... vec mi se to prije dogadjalo..... ja mislim da bih trebao chipsat drivere... ali neznam kako.... prijatelj mi je to vec bio napravio ali je stavio nvidiu pa mi je kao normalno radilo.... moze li mi netko pomooci kako da pravilno instaliram driver da mogu igrati igrice.... :D hvala.... i zasto mi jedan dan radi preko drivera a drugi dan ne?
Kako mislis da ti netko pomogne kad nisi popunio rubriku MOJ PC ? Ljudi nisu vidoviti!
Daj malo vise podataka o tvojoj konfi, koja grafa, koja ploca,..
Za pocetak stavi originalne Windowse XP SP3 koji nisu integrirani i nemaju integrirane drivere u sebi....