Ovako posjedujem sapphire hd 5770 1g sa ovim hladnjakom(slika br 1).
Zanima me dali mogu kupiti samo hladnjak od ove druge(slika br 2) te montirati na svoju karticu, dali ce pasat po dimenzijama?
Ovako posjedujem sapphire hd 5770 1g sa ovim hladnjakom(slika br 1).
Zanima me dali mogu kupiti samo hladnjak od ove druge(slika br 2) te montirati na svoju karticu, dali ce pasat po dimenzijama?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
Znaci ja imam ovu prvu s otvorenim hladnjakom(na prvom linku), pa me zanima dali bih se mogao montirati na moju ovaj hladnjak s druge kartice(na drugome linku)
Takav odgovor sam cekao, dali se moze takav hladnjak kupit na ebay-u ili negdje?
Takav odgovor sam cekao, dali se moze takav hladnjak kupit na ebay-u ili negdje?
Mislim da neide gore jer je tvoja grafa nereferentna isto tako ima nereferentni PCB, za razliku od ove referentne ciji je PCB malo duzi...
Uostalom zasto oces taj hladnjak, jako je bucan, ne radi svoj posao.. itd.
Mani se referentnih hladnjaka jer nevaljaju..
Mislim da neide gore jer je tvoja grafa nereferentna isto tako ima nereferentni PCB, za razliku od ove referentne ciji je PCB malo duzi...
Uostalom zasto oces taj hladnjak, jako je bucan, ne radi svoj posao.. itd.
Mani se referentnih hladnjaka jer nevaljaju..
Htio bih neki staviti da bude sto tisi od ovog trenutnog, nije ni on toliko glasan, ali uvjek moze tise. Moze neki prijedlog za aftermarket cooler?
Accelero L2 Pro, veoma tih i vrlo dobro hladi, a kompatibilan je sa tvojom karticom...
Inace imao sam ga na HD4850 i mogu ti rec da je odlican, uopce se ne cuje, a uspjevao je hladiti tu grijalicu ako se nevaram na 65°c
eh da ja sam dosad imao tu grafu s msi jevim hlađenjem isti ko taj što ti planiraš stavit .. i nisam bio zadovoljan, ostani na tom hlađenju kojeg imaš neisplatiti se s tim zamarat svi se oni čuju podjednako ..
Znaci preporuka je ostaviti ovako kako je? Ili nabaviti neki aftermarket cooler?