Nvidia PhysX nece da se instalira

poruka: 39
|
čitano: 9.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
VELIKI problem s PhysX-om

pozdrav,ovako imam problem skojim se vec mucim danima i nista drugo neradim nego pokusavam instalirat Physx zA NVIDIU 8500,,,E PRIJE SAM GA IMO NORMALNO KAD SAM IMO STARE DRIVERE I I VIDIO sam ga u controlo panelu da ga imam i clico bi ga uvjek bilo mi zanimljivo ono veliko N kako se vrti,i igro sam Superme comander normalno,uninstaliro ga promjenio najnovije drajvere i nisam opce obraco paznju na PhysX dok nisam nedavno probo instalirat SUPERME COMANDER 2 koji trazi physX,te prekine instalaciju,I TU NASTAJU PROBLEMI vraco stare drajvere cak sam sinoc reinstaliro Windowse ponovo i sve jovo nanovo,i opet nece da se instalira KAKO TREBA u funkciji za uninstal prikazuje ga da je instaliran al njega nema u control panelu kao prije sto bi bio,,i kad samo psyh idem instalirat javljaju mi se errori KAO STO SU OVI:fatal eror stop instaling,, error a network error occured while attemptin read file from..........

da napomenem u zadnje 3 godine otkako imam ovaj comp nikad nisam imo slican problem sa doticnom stvari....

POMOZITE NEKAKO,jel zadnjih dana nista drugo neradim osim pokusavanja instaliranja PHYSx-a,,,,makar moro vratit drivere stare 3 godine

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 2:27 (controlor666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kad otpakiras drivere na hard prije instalacije.Izvadi physx.exe file iz direktorija .Instaliraj drivere restartaj komp vrati physx .exe u direktorij od drivera i instaliraj naknadno.Mozda ovo rijesi tvoj problem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nvidia PhysX nece da se instalira

nista,ne pomaze

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 18:27 (controlor666).
15 godina

less than 32 stream processors too SLOW for physx since physx version 9.09 Namigiva

pa vidi koliko imaš ti stream procesora na svojoj kartici...

ako je taj broj manji onda moraš iskopati drivere verzije 8.09 ili stariji za svoju karticu.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
scaramush kaže...

less than 32 stream processors too SLOW for physx since physx version 9.09 Namigiva

pa vidi koliko imaš ti stream procesora na svojoj kartici...

ako je taj broj manji onda moraš iskopati drivere verzije 8.09 ili stariji za svoju karticu.

uvjek izbaci fatal error i da ce prekinut instalaciju,,,,,,,,,,,,,,

ejscaramush@de mi reci kako to da odradim malo sam noobast sto se tice toga,,hvala

15 godina

daj točno napiši koju karticu imaš u moj PC je Nvidia 8500gt, a u prvom postu tražiš za 8800 seriju ...

pa da onda iskopamo odgovarajući link za skinuti drivere Namigiva jel o tome ovisi koja će verzija odgovarati.

čini se da je Nvidia zaključala PhysX za kartice sa manje od 32 stream procesora i samo stariji driveri podržavaju te serije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

joj sory 8500 moja greska,

15 godina

http://www.nvidia.com/object/physx_8.09.04_whql.html

skini ovo pa isprobaj onda instalirati PhysX Namigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

scara@ hvala ti puno pogodio si srz problema .....ali OVO JE NOCNA MORA,,,cjeli se preznojih zadnjih pola sta,,,,,,uninstaliro sve od Nvidie i sad idem instalirat prvo drivere i naravno izvadim PSYHO 9 IZ FOLDERA DA GA NE INSTALIRA AUTOMATSKI,instaliram drivere i sad idem ovaj PSIHO 8 instalirat kad mi govori da nema potrebe za tim da imam vec psiho 9 koja radi EEEEEEJJJJJJJ pa ko je ovdje lud,,,skinem drivercliner ocistim i tad prije instaliranja drivera idem ovu psiho 8 instalirat((znaci nema nikakvih drajvera onaj ruzni ekran )))I OPET govori da nema potrebe za 8 kad imam 9 i da ako ocu da je instaliram da prvo uninstaliram psiho 9( i tad sam moro popit 2 apaurina da se smirim)))

kako moze Physx 9 bit instaliran a da ga nigdje nevidim i da nikad nije primio njegovu instalaciju do kraja,,,,, da napomenem cistio regstry s par programa koristio driver clener(sory na rukopisu al ovo me ubii))))

scara@imas kakvu ideju da nemoram OPET reinstalirat windoze (vidim da kontas stvar),(a taman sve ljepo namjestio igre instaliro programe grrrrrrrr

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.8.2010 20:40 (controlor666).
15 godina

sve mi se čini da moraš iskopati drivere koji nemaju u sebi integrirani dio sa PhysX serije 9 već serije 8 kada su to ovi stručnjaci tako zblokali.

makar ti driveri bili i za vistu pa ih onda u kompatibility modu instalirati...

znači jedino verziju 178.28 ili starije  do 175.xx koji imaju to čudo...

isprobaj onda ovaj paket:

http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_178.24_whql.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ej al vidi ovo,, u drugom mjesecu mi je psyhx radio instaliro se sa tadasnjim driverima koje sam skino mozda malo prije nove godine,,,probo iste te dajvere al opet puska,,,,al sad opet sta mi nije jasno,,,kad si mi dao onaj link sa physx-om 8,prije toga sam sve izbriso sve zivo od nvidie,  i prvo sam iso instalirat onu 8 prije nego instaliram drivere ZNACI NEMA NIJEDAN NVIDIN DRIVER instaliran niti jedan drugi grafika je ona ruzna znate na sta mislim,i opet mi govori da imam noviju verziju da nije potrebna 8-ica,,,kako to ako nema tragova od NVIDIE???????????????????????? nije mi jasno

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.8.2010 0:59 (controlor666).
15 godina
neaktivan

nece nece i nece,stalno javlja da nema potrebe za starijom verzijom,,,,

ajooooj,tako mi se neda ponovo reinstaliravat windowse ponovo,,imal ko jos kakvu ideju sta bi moglo bit??????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

jbg. zadnja ideja je:

drivere "čistiš" uvijek u safe modu windowsa Namigiva

još jedino to mi pada na pamet, jel ako si u normalnom radu neka zbrčka uvijek ostane.

i uključi ono u control panel- folder options- view- show hiden folders, files and drivers

pa onda na kraju pogledaj jel se što sakrilo još na kraju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.8.2010 14:33 (scaramush).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

joooj opet problem ,,bio sam odusto od one igre i psyhixa sto me kocilojel sam bio ispi.dio,,,, a sad me koci jel mi neda instalirat MAFIU 2 bez pshxa,,,,,a sad cu probat u safe modu rascistit,,,al ako stavim starije drivere oce mi stekat igre radi starih drivera,,,,

dajte neke zamisli plizam vas :(       :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovakav je problem, kad pokrenem igre (dragon age i risen) javlja mi ovaj problem: The program can't start because PhysXLoader.dll is missinga from your computer.

Sve je zapravo krenulo s instalacijom Mafije 2 i nije ju htjelo pokrenuti već je pisalo da nešto nije u redu s Physxom, a onda sam pokušao pokrenuti ranije navedene igre koje sam već dosta prije igrao i radile su odlično, a sada se javlja ona poruka i neće da ih pokrene. Pa je pitanje za turbo geekove, u čemu je problem?

više anarhije i osobnosti,i svima bi bilo bolje!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pa dobro nikad nekog pametnog u blizini kad ga trebaš, di ste znalci?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo još jedan pokušaj i onda više neću spamat, ima li netko barem malo upučen u moj PhysX problem da odgovori? Ajde trgnite se malo Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
shimano kaže...

Evo još jedan pokušaj i onda više neću spamat, ima li netko barem malo upučen u moj PhysX problem da odgovori? Ajde trgnite se malo Smijeh

Pa jesi reinstalirao physx?

http://apazinjan3d.webs.com/index.html
16 godina
neaktivan

pa jesam, prvo sam deinstalirao pa onda instalirao posebno, a kad to nije štimalo onda sam probao i preko Mafije 2 posebno instalirati, ali ništa, opet mi za sve ono govori da ne valja.

0 0 hvala 0
17 godina

Probaj ručno skinuti loader i instalirati ga kako ti piše na stranici.

We are nothing but the stones to pave the way...

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

evo sad ću probati

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo sad mi se dogodio pomak pa mi umjesto onoga piše ovo: error initializing PhysX. Please visit www. nvidia.com/physX for updated drivers

ok, ako samo moram updejtati driver, ne znam zašto ovaj novi od mafije 2 ne valčja?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Šta da sad radim dalje?

0 0 hvala 0
17 godina

Pa jesi probal skinuti novi driver s Nvidia stranice...Si probal instalaciju u Safe Modu?

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

Pa jesi probal skinuti novi driver s Nvidia stranice...Si probal instalaciju u Safe Modu?

to je već malo žešča nuklearna fizika za mene, kako u safe modu i koji driver da skinem?

17 godina
shimano kaže...
Ad4pt3r kaže...

to je već malo žešča nuklearna fizika za mene, kako u safe modu i koji driver da skinem?

Ovaj driver skini, restartaj komp i dok prođe onaj beep od matične i biosa počni tiskat F8 i odaberi Safe Mode. Pričekaš da sve izlista i onda instaliraš drivere odande.

16 godina
neaktivan

ništa, kaže da ne mogu instalirati u safe modu i da probam kad izađem iz njega, šta sad?

0 0 hvala 0
17 godina

A probaj u normalnom modu onda install

16 godina
neaktivan
Ad4pt3r kaže...

A probaj u normalnom modu onda install

jesam i ništa se nije sredilo

17 godina

Ja stvarno nemam više ideje za danas.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice