Nvidia GTX 700 info

poruka: 595
|
čitano: 93.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Nvidia GTX 700 info
Penryn kaže...
toxic kaže...

I tih 1280MHz držiš 24/7? Ne traži velik napon za to?

pa nije moja jbte... od tipa sa foruma je

fala bogu da ne drži bar mislim da ne drži...

ja mogu do nekih 1180 ici na 24/7 sigurno(800mhz je stock)..  sto mi daje cca 250 manji score od njegovog ako imam jednu grafu a ako su dvije onda ne mogu radi temperatura..

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 15:59 (toxic).
16 godina
Nvidia GTX 700 info

Ipak je toxic u pravu jer ova hd7950 je čudo od gpu-a klik

znači oc-anjem može doseči gtx770 ali opet se i ova može ocat

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 16:06 (dery).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ovdje ima likova koji da su, ali doslovno samo jedan rewiev procitali znali bi sta ova kartica moze kad se kloka! strasno neznanje nekih kakti nazovimo hw znalaca!
||| Intel Core™ i7 inside |||
17 godina
dery kaže...

Ipak je toxic u pravu jer ova hd7950 je čudo od gpu-a klik

znači oc-anjem može doseči gtx770 ali opet se i ova može ocat

ma ja tvrdim da moze dostici i performance ocane gtx 770.. bar za sada...

jer neki mogu svoje radeonke puknut i 24/7 1200mhz i preko 1600 mem a to je enorman boost.

16 godina
Nvidia GTX 700 info

isprika toxic šta sam posumlja ali eto bar sam dozna da je hd7950 dvostruko bolja kupnja od bilo koje jače nvidie

kradem mine iz minskog polja
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
dery kaže...

isprika toxic šta sam posumlja ali eto bar sam dozna da je hd7950 dvostruko bolja kupnja od bilo koje jače nvidie

ovdje se isto lijepo vidi tabela..

http://www.guru3d.com/articles_pages/radeon_hd_7950_overclock_guide,10.html

15 frejmova se u bf3 dobije oc-om jbte pa nije to malo.. kartica ima stršan potencijal. a to je bilo još davne 2012 :)

no pusti to sastrane... fuckaš hd 7950..

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 16:28 (toxic).
13 godina
dery kaže...
floks kaže...

Ne tvrdi nego je istina,ocanjem hd 7950 dobiješ i do 25 fpsa više u nekim igrama..primjer sa 800 na 1250 mhz i mem oc naravno.

pretjeruješ u praksi postotak podizanja takta nije proporcionalan podizanju performansi,te ima granica dokle oc-anje daje rezultat tj pomak u performansama

Ovo zadnje bi stikao na početak svake teme kad je riječ o brzini kartica....

"Uuuuuuuu moj core 2 duo radi na 5 Ghz i moja 7950 na 1200 Mhz šije titana",msilim daj više dosadni ste s tim ********njem....

Uzmite u obzir da se ne mogu sve 7950 -tke isto klokat...Uostalom 770 je na  brža od friziranog 7970 Ghz ED...Meni dosta....o OC potencijalu 7950 imate drugi topic....

P.S.

Živio dery legendo...

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:31 (DarthMarkus).
17 godina
DarthMarkus kaže...
dery kaže...
floks kaže...

Ne tvrdi nego je istina,ocanjem hd 7950 dobiješ i do 25 fpsa više u nekim igrama..primjer sa 800 na 1250 mhz i mem oc naravno.

pretjeruješ u praksi postotak podizanja takta nije proporcionalan podizanju performansi,te ima granica dokle oc-anje daje rezultat tj pomak u performansama

"Uuuuuuuu moj core 2 duo radi na 5 Ghz i moja 7950 na 1600 Mhz šije titana",msilim daj više dosadni ste s tim ********njem....

Uzmite u obzir da se ne mogu sve 7950 -tke isto klokat...Uostalom 770 je na  brža od friziranog 7970 Ghz ED...Meni dosta....

P.S.

Živio dery legendo...

ok 770gtx je bolja kupnja i bolja grafička.. ko ga šiša u pravu ste svi..

13 godina
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...
dery kaže...
floks kaže...

"Uuuuuuuu moj core 2 duo radi na 5 Ghz i moja 7950 na 1600 Mhz šije titana",msilim daj više dosadni ste s tim ********njem....

Uzmite u obzir da se ne mogu sve 7950 -tke isto klokat...Uostalom 770 je na  brža od friziranog 7970 Ghz ED...Meni dosta....

P.S.

Živio dery legendo...

7950 ; Bolje kupnja - NARAVNO, bez sumnje ... Bolja kartica od 770 ??? Ni u ludilu...Zahvalnija al bolja nikako....

Dakle po tvome 7970 Ghz ed uopće nije potreban ???

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:36 (DarthMarkus).
17 godina
DarthMarkus kaže...
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...
dery kaže...
floks kaže...

P.S.

Živio dery legendo...

7950 ; Bolje kupnja - NARAVNO, bez sumnje ... Bolja kartica od 770 ??? Ni u ludilu...Zahvalnija al bolja nikako....

ne 7970 se isto kloka ko blesava i najbolja kartica na trzistu do 4.5 soma kuna a vi pricajte kaj god hocete za nju bih se usudio reci da moze sa određenim taktovima doci na razinu gtx 780

gtx 770 je po meni nepotreban gpu nasprem gtx670/680 dok gtx 780 bez obzira na cijenu vec pruza nesto vise

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 18:44 (toxic).
17 godina
Nvidia GTX 700 info

Kužim što Toxic želi reći i moram priznati da je u pravu. Nova 7xx serija je mogla biti izbačena kad i AMD 79xx serija. Tehnologija je bila već razvijena, ali su vidjeli da nema potrebe da izbacuju GK110 na tržište jer se mid range GK104 mogao nositi sa 79xx serijom. Ovo što je sad vani, osim 780 je samo rebranding i ne vidim puno razloga za dizanje prašine osim ako debelo ne spuste cijene.

1 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Ako ce GTX770 biti jeftinija od GTX680 ne vidim kako je to profulana kartica.

Nesto sitno jaca, a osjetno jeftinija, gdje je problem?

Ali da, HD7950 se NENORMALNO klokaju, tako da me ne cudi da moze oprat 770.

Nvidia je sad nabacila mali boost u performansama, sad da AMD malo stisne i makne ju s trona.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

AMD će poderati nVidiu sa novom serijom, logično je, ako su ovako malo razlike između novih nVidia i starih AMD kartica, a i dam ruku i vatru da će bit jeftinije.

Toni
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 700 info

za te slabije rezultate se može kriviti driveri jer grafička je tek izašla, šta mislite da je 7950 bila bajna u cf kad je izašla? nije.

ne možete uspoređivat 7950 sa 770 jer je 770 jača stock to stock. druga stvar je overclock. može se i iz 770 izmusti dodatnih 15-20%, al ne možeš npr. čovjeku koji misli kupiti 770 predložiti da uzme 7950 i overkloka ju do bola jer mali broj ljudi zna to raditi ili uopće zna šta je to.

ta usporedba bi vrijedila da neki od proizvođača izda 7950 sa clockom od 1200mhz

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Čovjek bi pretpostavio da netko ko daje 3000+ kn za grafičku karticu je entuzijast, i da zna što je i kako klokati.

Toni
Moj PC  
1 4 hvala 0
14 godina
Nvidia GTX 700 info

to uopće ne mora biti. ima klošara koji imaju para, a nemaju pojma o komponentama

Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina

Nvidia se nije baš proslavila sa overclockingom na GK104. 770 već dolazi sa povećanim taktovima tako da će tu OC biti nešto u stilu do 50MHz više tko bude imao sreće. 

13 godina
neaktivan
zuper kaže...

to uopće ne mora biti. ima klošara koji imaju para, a nemaju pojma o komponentama

Upravo takvi likovi kupuju samo nVidiu, jer njiova logika je skuplje=bolje.

Samo da dodam da pritom ne mislim na ljude koji koriste komp za druge stvari osim gaminga, poput kolege 997GT3 koji ima 4 GTX 690 jer se bavi animacijama isl., gdje CUDA jako pomaže, ako sam dobro shvatio tu svu zbrku oko CUDA cores.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 23:35 (rapture686).
13 godina
Nvidia GTX 700 info

Vrijedi spomenut i one koji bi nesto novo za promjenu ;)

{#}

Dream team.
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

To sam i ja pomislio, ajd da prodam svoju 7950 i malo pređem na nvidiu, da uzmem 770, ali platio bi vise od 1000kn za sto...nebi ni osjetio razliku. No way, čekam hd9000 seriju i bf4 =). 

Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...
toxic kaže...
DarthMarkus kaže...
dery kaže...
floks kaže...

P.S.

Živio dery legendo...

ne 7970 se isto kloka ko blesava i najbolja kartica na trzistu do 4.5 soma kuna a vi pricajte kaj god hocete za nju bih se usudio reci da moze sa određenim taktovima doci na razinu gtx 780

gtx 770 je po meni nepotreban gpu nasprem gtx670/680 dok gtx 780 bez obzira na cijenu vec pruza nesto vise

E sad si već počeo pričat gluposti,nikakva klokana hd 7970 nemože ni primirisat gtx 780 o čem ti pričaš.

13 godina
neaktivan
Nvidia GTX 700 info

Već ju miriši na stoku malo, oko 10-15 FPS je 780 jača.

Toni
Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
floks kaže...

E sad si već počeo pričat gluposti,nikakva klokana hd 7970 nemože ni primirisat gtx 780 o čem ti pričaš.

ok..

ovdje se vidi da ghz edition nije puno slabija cca 10-15% http://www.brightsideofnews.com/news/2013/5/28/gtx-780-review-e28093-a-slumbering-titan-and-a-great-upgrade.aspx

nisam rekao da je jaca nego da se ghz edition moze jako dobro klokat i moze sustic sigurno rezultate stock 780..

no onda sam doša do ovoga:

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18516188

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 8:05 (toxic).
17 godina
neaktivan
toxic kaže...

Očito da ti grčki ide bolje nego engleski.

Na prvoj stranici imaš odgovor na prvi post i rezultate. http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=24366110&postcount=11

AMD je klokao HD7970 i prodaje ju pod HD7970GE, Nvidia je samo drugacije brandirala svoju karticu pod novu seriju.

Pišeš nerazumljivo, pa je trebalo tri stranice da te ljudi shvate što zeliš napisati, a to je da HD7950 nudi jako puno u smislu OC-a. Iz hrpe gluposti što si napisao, to je jedina istina.

17 godina
Gilbert kaže...
toxic kaže...

Na prvoj stranici imaš odgovor na prvi post i rezultate. http://forums.overclockers.co.uk/showpost.php?p=24366110&postcount=11

AMD je klokao HD7970 i prodaje ju pod HD7970GE, Nvidia je samo drugacije brandirala svoju karticu pod novu seriju.

Pišeš nerazumljivo, pa je trebalo tri stranice da te ljudi shvate što zeliš napisati, a to je da HD7950 nudi jako puno u smislu OC-a. Iz hrpe gluposti što si napisao, to je jedina istina.

ok. uzmi si gtx 770 pa da te oderem ko panta pitu.. za 7970 to ne tvrdim nego tvrdim da se  može približiti stock 780 gtx 780 je jaca kartica i to sam rekao 150 puta.

ali gtx 770 nije bar za sada.. ocana gtx 680-tka a ocanu 680tku derem ko panta pitu sa hd 7950...

a ti deri po svom bmk..

eto vidiš bar znam dva jezika za razliku od tebe {#}

13 godina
Gilbert kaže...
toxic kaže...

Potpisujem SVE prijatelju, kolko je gluposti napisao nije mi se dalo sve ni komentirat...Niko ne poriče da je 7950 OC super..Al brate on ima onu DD što ju kad nafrlji na 1200 hz radi ko traktor (al doslovno)....

Samim time što je napisao da se Ghz ed može klokat do nebesa ispao je mega neznalica...

12 godina
protjeran
Nvidia GTX 700 info

Bože moj kolko nebuloza je ovaj Toxic napisao, smiješno....

Aj bar nas je u firmi nasmijao dobro....

Klokao bi Gh ed? naravno, Lol 7970 = 780 ? Dakako, čak 7950 = 780 (njegova)....

Imali su Ghz edition an Bug labu i nisu uspjeli izvuć ništ iz nje kolko se sijećam.........

Kladim se da im 15 godina i da je njegov tata naj jači u selu....

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 10:15 (Bigus Dikus).

2 4 hvala 0
17 godina
Nvidia GTX 700 info

odlično što ništa ne znam...

Vi sve znate..

da nisam imao ghz edition rijeci nebih reko..

btw..

u zadnji godinu dana hd 7970 referentna, hd 7970 asus ghz, gtx 670 phatnom, gtx 680 jetstream, hd 7950 xfx DD..

što je gtx 770 nego klokana gtx 680?? jel imaju skoro pa iste rezultate? zašto sam ja smješan, što tvrdim i znam da gtx 680 oc ne može parirati hd 7950?? pa tu sam sa covjekom preko foruma sa svojom gtx 680 jetstream ocanom mjerio rezultate i porazio me u svakom testu meni nije bilo smješno a cijena 1000kn razlike i više..

hd 7970 asus koju sam imao se dala kloknut fino..

Smijte se svi jer ja eto pištem gluposti... Nisam reko da je hd 7970ghz jaca od gtx 780 nego da moze doci do nje naravno stock..

opet cu napisat hd 7950 moze parirati i biti bolja (trenutno) od gtx 770.. opet pricam za igre..

i ne nije mi tata ništa kupio niti priuštio.. pa nisam ja iz vedra neba doša i rekao da hd 7950 ima rezultate ko gtx 770 pa usporedio sam ih sa ostalima sa neta..

A SLI GTX 770 JE SRANJE ZEŠĆE - trenutno

btw, drago mi je što imaš takav posao pa imaš vremena surfat po netu sigurno ti je posao super :)

Moj PC  
6 4 hvala 0
13 godina
Nvidia GTX 700 info

Prestani se pucat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 10:43 (DarthMarkus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DarthMarkus kaže...

Prestani se pucat... 

Pa reci mi gdje ja to točno griješim?? I gdje sam to točni ispao neznalica a ti sveznalica?? prilično sam siguran (ne nagađam) da nisam pogriješio.

Ustvari dokaži mi da griješim i povuci cu se sa danje rasprave

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.6.2013 10:50 (toxic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice