Na slabijem procu skoro uvijek ce nvidia bolje raditi nego amd grafa, zato jer su potonje ovisnije o snazi proca - odnosno vise ih hebe cpu overhead, a pogotovo na amd procovima
benčali smo oba cpu-a i moj je uvijek imal bolji rezultat, čak mi se čini da je isti broj jezgri bio u pitanju, nijenjegov nije ni bil ni zaa mid rangre gaming, al eto bolje je radila na intelu, ono kaj je je, amd još dugo nije nikaj novo friško izbacio od cpu-a, al me veseli ovaj zen, ak bude kak vele, garant si slažem konplet amd mid range gaming pc, malosmo prešli u oftipic ispričavam se, nastavimo dalje...
akimaškogaod frendova da ima neku iz serije 650 ti boost pa nadalje nažicaj ga pa probajte, a isto tak moš sa amd om pa usporedi, ja bi ti rado pomogo na taj način da doneseš pc kod mene ubacimo moju 660 i izvrtimo testove, i nemoj dat ni 900kn za 660 jer ja sam u prvom mjesecu ssvoju drugu 660 prodao za 900, tak da im sad cijena mora bit realno bar 700kn 600min, bar bi ja tolko tražio za svoju

kako ti netko moze reci,imaju li svi magicnu kuglu kakve ce biti temperature ? Ovisi o ambijentalnoj temperaturi,kucistu,airflowu u kucistu itd.
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy