NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.972
|
čitano: 939.276
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NVIDIA - Topic o driverima

redovito updejtanje drajvera nije baš bogznašto produktivno zadnjih 10-ak godina

osim u rijetkim slučajevima, gdje je baš neka pizdarija s pojedinom igrom, najčešće se razlika svodi na eventualno par posto i to ne uvijek

zapravo redovitim updejtanjem drajvera čašće ćeš se naći u problemu, nego što ćeš imati koristi

ako ništa drugo i ako baš nemerete bez friških drajvera, pričekajte bar desetak dana da se na netu pojave prve reakcije i iskustva, vrlo brzo se pokaže koji je drajver stabilan u većini slučajeva, a koji uzrokuje kaos kod većine korisnika

osobno upejtam drajvere jednom ili dvaput godišnje, u 99% slučajeva igrice ferceraju na starim drajverima skoro isto kao i na novim, jel 100 ili 102 fps manje mi je bitno od toga hoće li mi sustav podivljati i sjebati se negdje gdje najmanje očekujem radi neke greške u drajverima

da ne spominjemo kako je nevidija danas daleko od nekadašnje 'nepogrešivosti' u drajverima, gdje si skoro pa 100% bio siguran instalirati svaki novi drajver - danas su ti šanse da ćeš se sjebat day one updejtom poprilično izgledne

Moj PC  
0 1 hvala 0
5 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
Driveri mi se updejtaju automatski od kad je to uvedeno, u 27 godina koristenja nvidije neki problem ako je i bio, bio je toliko davno da sam zaboravio koji je bio, zeleni to rijesavaju u danu🫡
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:37 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice