NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.977
|
čitano: 940.309
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
NVIDIA - Topic o driverima

redovito updejtanje drajvera nije baš bogznašto produktivno zadnjih 10-ak godina

osim u rijetkim slučajevima, gdje je baš neka pizdarija s pojedinom igrom, najčešće se razlika svodi na eventualno par posto i to ne uvijek

zapravo redovitim updejtanjem drajvera čašće ćeš se naći u problemu, nego što ćeš imati koristi

ako ništa drugo i ako baš nemerete bez friških drajvera, pričekajte bar desetak dana da se na netu pojave prve reakcije i iskustva, vrlo brzo se pokaže koji je drajver stabilan u većini slučajeva, a koji uzrokuje kaos kod većine korisnika

osobno upejtam drajvere jednom ili dvaput godišnje, u 99% slučajeva igrice ferceraju na starim drajverima skoro isto kao i na novim, jel 100 ili 102 fps manje mi je bitno od toga hoće li mi sustav podivljati i sjebati se negdje gdje najmanje očekujem radi neke greške u drajverima

da ne spominjemo kako je nevidija danas daleko od nekadašnje 'nepogrešivosti' u drajverima, gdje si skoro pa 100% bio siguran instalirati svaki novi drajver - danas su ti šanse da ćeš se sjebat day one updejtom poprilično izgledne

Moj PC  
0 1 hvala 0
5 godina
Re: NVIDIA - Topic o driverima
Driveri mi se updejtaju automatski od kad je to uvedeno, u 27 godina koristenja nvidije neki problem ako je i bio, bio je toliko davno da sam zaboravio koji je bio, zeleni to rijesavaju u danu🫡
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:37 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ista stvar je i kod mene,automatski updejt i prst u uho.Ovo je prvi driver rollback kaj sam radio ne pamti od kad,nebi ga vjerovatno niti primjetio da nemam upaljen OSD u igrama

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Evo još jednog hotfix drivera koji popravlja navedene probleme. Ima li hrabrih za testiranje 

https://www.guru3d.com/download/geforce-59176-hotfix-driver-download/

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 17:01 (vrinho).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
vrinho kaže...

Evo još jednog hotfix drivera koji popravlja navedene probleme. Ima li hrabrih za testiranje 

dost sam ja bio beta tester, ostajem na starima dok god mi sve igre rade (iako cs2 je vec poceo bacat gresku da su driveri outdated )

15 godina

Držim se onih s početka godine 591.74 kad su izbacili support za dlss 4.5, šljakaju bez greške pa čemu dirati. Osim ako ne poboljšaju još dlss vjerojatno ove godine više ni neću ažurirati te AI drivere 

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
vrinho kaže...

Ventovi vrte (sva 3), boost drži 3200 kao i do sada sa 1.020v za 5070 TI.  - točno kako sam namjestio u krivulji. Fan krivulja mi je custom i to radi .
No testirao sam i stock i voltaža 1.065/70 i 2850 mhz boost i tu radi fanstop i sva trio venta kad se zagrije.

Da li je maknulo sporadičnu crnu sliku/driver recover u desktopu (možda 1 u tjedan dana ili više) jer sam pre stuborn da prebacim pcie na gen 4 - vidjeti ćemo.....

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice