ne postoje takvi primjeri jer se ne moze izmjeriti koliko memorije igra stvarno koristi.
ovo sto alati prikazuju je iskljucivo alokacija memorije, a ne zauzece.
da imas 100GB memorije, engine moze i to sve alocirati, sto ne znaci da i iskoristava svih 100GB
To su gluposti, to si cuo s nekog youtube kanala, vidi se u bilo kojem programu, napuni na nekoj kartici njen ram i kad se napuni igra ce ti poceti štekati, stovise znaju biti pauze od par sekundi pa do crkavanja gpu-a tj da moras racunalo restartati, tako da se moze izmjeriti i vidljivo je u bilo kojem programu koji ga mjeri, vidio i dozivio vec milijon puta jer koristim sav moguci video ram, nain problem.

Dery:Dobaci meni tvog delidera pa da vidiš kako mu cijena raste kao platini.Kad ga ja uštelim to će postat pravi i7 , ostavi se ocanja i plug and play-a, nije to za te.Ja sam izbrusio vještine na amdu

, ajmo ovako kao prvo treba ti barem min 4k ekran(8k preporuka:), kao drugo nvidia gpu, trece upalis dsr(zadnja stavka/najveci multiplayer), izaberes najzahtjevniju igru tebi znanu, tamo odaberes 4k tj imat ces ponudeno 8k zbog Dsr-a, u dodatnom skaliranju povuces slider na 200%, iscrtavan video output ti je ravno 16k, javi rezultat, gpu-z ti ispisuje tocno zauzece video memorije. Nadam se da imas potreban hardwer za to da bi to vidio i doživio svojim očima, WD2 sam izabrao jer je jedan od najzahtjevnijih naslova, vjerujem da ce se napokon na rtx 30xx s 20gb vrtiti kako spada jer danas ne postoji niti jedan gpu koji to moze prožvakati.

Daj vrati se ozbiljan. Forum propada...