Nova graficka, dugo boot-a

poruka: 31
|
čitano: 3.687
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Imam problem, kupio sam AMD 5670 512MB, instalirao je. Sve radi savseno, ali pri paljenu se prije one slike o podatcima maticne ploce mora cekati oko minute. Tek tad cujem bip i krece savrseno normalno paljenje. 

Sto da radim?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
RE: Nova graficka, dugo boot-a
meni je isto bilo slicno kad sam mako nvidiu i stavio 5850.
probaj stavit u drugi pcie slot, meni je tako radilo
486 PWNZU!
16 godina
protjeran
bur3k kaže...
meni je isto bilo slicno kad sam mako nvidiu i stavio 5850.
probaj stavit u drugi pcie slot, meni je tako radilo

Bih, ali nemam drugi utor.

16 godina

Probaj flashat bios na najnoviju verziju, resetirat bios na tvornicke postavke ili postavit pod Primary graphic adapter pci express ako već nije tako.

Blesav problem..

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
16 godina
protjeran
nontryer kaže...

Blesav problem..

Da, obicno za probleme imam makar ideju u cemu je problem. Ovdje nemam ni to...

16 godina
protjeran

Sad mi je palo na pamet, ovo je dual-slot graficka pa je jedan PCI preskocen, a tek u drugi ukljucena TV kartica.

Da li to mozda ima veze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja bi pogledao u biosu koje sve opcije imaš oko grafike i da li je ručno postavljeno na korištenje vanjske grafičke kartice, a ne integrirane {#}

možda komp radi test hardwarea i kad utvrdi da monitor nije prisutan na izlazu integrirane grafe prebaci na onu vanjsku...

kad već nema pive i ćevapa i jedno hvala bi pomoglo .-))
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
scaramush kaže...

ja bi pogledao u biosu koje sve opcije imaš oko grafike i da li je ručno postavljeno na korištenje vanjske grafičke kartice, a ne integrirane {#}

možda komp radi test hardwarea i kad utvrdi da monitor nije prisutan na izlazu integrirane grafe prebaci na onu vanjsku...

Primary Graphic Port: PCIe/PCI. Internal VGA: Disabled. Quick Boot: Enabled.

Reinstalirao sam Windows, redom instalirao sve najnovije drivere.

Opet je sve isto.

14 godina
neaktivan

Imam jedan neobican problem, kad igram npr. PES 2011 ili 2k11 il neku drugu igru nakon nekoliko minuta počne da trza nepodnošljivo...pa prestane...pa opet...!?

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Dzina kaže...

Imam jedan neobican problem, kad igram npr. PES 2011 ili 2k11 il neku drugu igru nakon nekoliko minuta počne da trza nepodnošljivo...pa prestane...pa opet...!?

Ovo nije tema za to!!!

16 godina
neaktivan

CCMOS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ovako mislim da je problem u tome sto tvoja maticna ima PCIe x16 1.0 a kartice je PCIe x16 2.0 pa mislim da ju tu zastoj! ali u radu bi ti komp trebao raditi normalno!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

ovako mislim da je problem u tome sto tvoja maticna ima PCIe x16 1.0 a kartice je PCIe x16 2.0 pa mislim da ju tu zastoj! ali u radu bi ti komp trebao raditi normalno!

Ne, to nije niti ne moze biti problem.

15 godina
franky kaže...
CroVandal kaže...

Ne, to nije niti ne moze biti problem.

Zasto?

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Zasto?

PCI-E 2.0 kartice su u potpunosti kompaktibilne sa 1.0 standardom. U konkretnom slučaju sa 5670 to ne predstavlja nikakav problem, tipa da je brzina komunikacije između grafičke kartice i ostatka računala smanjena. Bila bi druga priča da je u igri neka kartica 58xx serije ili jača. Ali čak i onda bi sve radilo uredu, samo sa nešto smanjenom brzinom.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
Mentalist kaže...
scaramush kaže...

Primary Graphic Port: PCIe/PCI. Internal VGA: Disabled. Quick Boot: Enabled.

Reinstalirao sam Windows, redom instalirao sve najnovije drivere.

Opet je sve isto.

Jedino ti je ostalo flashat bios od matične od mojih prijedloga..

Do drivera ja mislim da nije, jer se problem pojavljuje prije dizanja windowsa.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
15 godina

Ok kod mog frenda je bio takav problem bas zbog PCIe utora stavimo bilo koju stariju graficku boota se normalno stavimo 5770 i upalimo komp on saceka oko minutu prije nego se boota i dalje radi normalno!

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ok kod mog frenda je bio takav problem bas zbog PCIe utora stavimo bilo koju stariju graficku boota se normalno stavimo 5770 i upalimo komp on saceka oko minutu prije nego se boota i dalje radi normalno!

Je li uspio rijesiti?

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Je li uspio rijesiti?

15 godina
neaktivan

Eeee ja imam isti takav problem ko i mentalist, al baš potpuno isti.... ovo s flashanjem biosa mi se ne dopada baš, ak negde zaj***m kaj sam onda...xD

Valjda postoji neko drugo rješenje???   {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
iron_guitar kaže...

Eeee ja imam isti takav problem ko i mentalist, al baš potpuno isti.... ovo s flashanjem biosa mi se ne dopada baš, ak negde zaj***m kaj sam onda...xD

Valjda postoji neko drugo rješenje???   {#}

Cudno je to sto nam je samo graficki cip isti, sve je ostalo razlicito.

15 godina

ne nismo nista rijesili znaci kompu treba malo duze da se upali ali kad se upali radi normalno od igara pa nadalje!

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

ne nismo nista rijesili znaci kompu treba malo duze da se upali ali kad se upali radi normalno od igara pa nadalje!

Tako je i meni, u Windows-u radi savrseno.

17 godina

izgleda da je pun net asus ploca sa tvojim problemom.

trazi malo ime ploce ili generacije ploca + ati 6570

Say comodo again. Say comodo again! I dare you! I double-dare you, motherfucker! Say comodo one more goddamn time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
torrente kaže...

izgleda da je pun net asus ploca sa tvojim problemom.

trazi malo ime ploce ili generacije ploca + ati 6570

Cini se da je ovo P5 na pocetku imena problem.

Hvala.

15 godina

Ma da kako onda meni 5770 od frenda normalno radi sa maticnom i boota se kao i svaki drugi komp a imam P5 u imenu?

16 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Ma da kako onda meni 5770 od frenda normalno radi sa maticnom i boota se kao i svaki drugi komp a imam P5 u imenu?

Iskljucujemo to.

16 godina
protjeran

Ukoliko je netko uspio rijesiti slican problem, neka se ne stidi javiti. Ponekad mi se drugi jave putem privatne poruke i pitaju...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

daj flash-aj bios! mozes kroz windowse, jednostavno je. skini program sa asus stranice, pokreni ga, on ce sam naci najnoviji bios i flash-ati....

16 godina
protjeran
Idealist kaže...

daj flash-aj bios! mozes kroz windowse, jednostavno je. skini program sa asus stranice, pokreni ga, on ce sam naci najnoviji bios i flash-ati....

Sta se deres?

Nije jednostavno, moram preko diskete...

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice