Mala analiza aktualnih nVidia DX11 graf. kartica

poruka: 65
|
čitano: 8.776
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Mala analiza aktualnih nVidia DX11 graf. karti
PsychoticBaklava kaže...
Doc Holiday kaže...

Ma bravo. A šta bi ja sada tu trebo kao lagat?:D Ja imam temperature 85° na 920MHz i fan speed 65% cijelo vrijeme u toj igri. Čak i u benchmarku nakon 10 runs.. Lol I to je kao nepodnošljiva buka i previsoke temperatureXD

Metro klizi ko po loju na 25FPS pa što se imam žaliti kada imam 10FPS-ova+ više u prosjeku.

Ono što je pisano gore da ima framedropova na 19-20 to nisam doživio došao sam do pola igre.. Igram cjelo vrijeme sa Fraps-om uključenim i najmanji koji sam uočio a baš namjerno pratim iz osobnih razloga da vidim koliko kartica može igru rasturati na max NIKADA nije išlo ispod 25.:P

Btw uzmi u obzir da niti Fraps nie dovoljno točan jer krade 2-3 FPS-ova tako da i ako bude tih 19-20 bit če da je 22-23 FPS a to nije smak svijeta ako se desi u 1% najzahtjevnijih scena.

Pa pogledaj imam skoro 7000 3DMarksa na GPU scoreu što bi sada za tih par frameova trebao davati tisuču i pol kuna?

Pa već jesi davao dosta, i to nekoliko puta, ako se dobro sjećam {#}

Davao sam što? Pa valjda sam ih i prodao čak sam na jednoj i zaradio:P Ti kažem u 2 gdn sam promjenio 6 kartica i u "minusu" sam financijski manje od 1000 kuna s time da ovdje napominjem radi se o financijama ne o iskustvu te testiranju raznih proizvođača, tipova te vrsta grafičkih kartica. Svaka škola košta ali i sva škola dobro dođe:PPP

zoharbizo kaže...
itomic009 kaže...
overhaul kaže...

Ih što ljudi vole hvalit soga konjaaa:)

Za promjenu: moje kartice ništa ne valjaju, metro je jedva igriv i witcher me plaši kad ugasim svjetlo.

...

Htjedoh reći, o svim igrama koje spominjete je sve rečeno i testirano 1000 puta, 

a uvijek se nađe netko specijalan na nekoj rubrici kojemu "sve na full bez trzanja,

grijanja i buke, ocano 300%" radi  mimo svih testova i rezultata benchmarka:)

No okej, ako se baš ima duševna potreba dijeliti takve impresije, a neka.

Jedini pametan post u ovoj temi. A što se tiče Stoncina, on je car {#}, čovjek bar kaže iskreno pa kom pravo, kom krivo.

Pa da,Stonc je kralj i iskren je.On je uvjeren u krivo i krivo govori,ali namjere su iskrene.{#}

Uvjeri me u suprotnoXD

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
14 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

lol prepirke graficke u BF3 haha ...  pa ljudsko oko   nemože vidjet više od 25FPS ako se dobro sjećam, a ja na HD 6950 sve Maxed out i AA na maxx i detalji ultra i radi super, kolko frameova nemam pojam ...

Haj se bogati ne provaljuj.

A, ti Stonice zaboravljas jednu kljucnu, a to je da se i GTX 580 moze clockat.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 9:34 (Leopard_st).
14 godina
protjeran
Mala analiza aktualnih nVidia DX11 graf. kartica

Hmm, a u onoj temi sa cod2 je neko napisao istu stvar da ljudsko oko primjeti 25-30fps a više od toga kao ubrzano gibanje ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Doc Holiday kaže...

Ma sve ok stari, smajlić je trebao pokazati da se zafrkavam. Većina nas ovdje smo ionako ''vudreni'' na te stvari, bilo bi licemjerno tebe ili bilo koga prozivati za takvo nešto. 

Ono gdje sam ozbiljan bio je savjet da isključiš fraps i uživaš u igranju (savjeti su kur*e, al eto).

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
14 godina
protjeran

Haha sve 5;)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice