Ma bravo. A šta bi ja sada tu trebo kao lagat?:D Ja imam temperature 85° na 920MHz i fan speed 65% cijelo vrijeme u toj igri. Čak i u benchmarku nakon 10 runs.. Lol I to je kao nepodnošljiva buka i previsoke temperatureXD
Metro klizi ko po loju na 25FPS pa što se imam žaliti kada imam 10FPS-ova+ više u prosjeku.
Ono što je pisano gore da ima framedropova na 19-20 to nisam doživio došao sam do pola igre.. Igram cjelo vrijeme sa Fraps-om uključenim i najmanji koji sam uočio a baš namjerno pratim iz osobnih razloga da vidim koliko kartica može igru rasturati na max NIKADA nije išlo ispod 25.:P
Btw uzmi u obzir da niti Fraps nie dovoljno točan jer krade 2-3 FPS-ova tako da i ako bude tih 19-20 bit če da je 22-23 FPS a to nije smak svijeta ako se desi u 1% najzahtjevnijih scena.
Pa pogledaj imam skoro 7000 3DMarksa na GPU scoreu što bi sada za tih par frameova trebao davati tisuču i pol kuna?
Pa već jesi davao dosta, i to nekoliko puta, ako se dobro sjećam
Davao sam što? Pa valjda sam ih i prodao čak sam na jednoj i zaradio:P Ti kažem u 2 gdn sam promjenio 6 kartica i u "minusu" sam financijski manje od 1000 kuna s time da ovdje napominjem radi se o financijama ne o iskustvu te testiranju raznih proizvođača, tipova te vrsta grafičkih kartica. Svaka škola košta ali i sva škola dobro dođe:PPP
Ih što ljudi vole hvalit soga konjaaa:)
Za promjenu: moje kartice ništa ne valjaju, metro je jedva igriv i witcher me plaši kad ugasim svjetlo.
...
Htjedoh reći, o svim igrama koje spominjete je sve rečeno i testirano 1000 puta,
a uvijek se nađe netko specijalan na nekoj rubrici kojemu "sve na full bez trzanja,
grijanja i buke, ocano 300%" radi mimo svih testova i rezultata benchmarka:)
No okej, ako se baš ima duševna potreba dijeliti takve impresije, a neka.
Jedini pametan post u ovoj temi. A što se tiče Stoncina, on je car , čovjek bar kaže iskreno pa kom pravo, kom krivo.
Pa da,Stonc je kralj i iskren je.On je uvjeren u krivo i krivo govori,ali namjere su iskrene.
Uvjeri me u suprotnoXD