znaci posjedujem graficku na maticnoj ploci, kako da onemogucim njen rad ?
bio bi zahvalan da mi neko odgovori...
bio bi zahvalan da mi neko odgovori...
Prvo jel ti zezaš,pa ako nećeš grafe da imaš samo je izvadi iz pci utora i više je nećeš imati
naslov ti je zakon! sve se da skuzit iz njega!
mislim da je treba iskljucit je u BIOS-u.
edit
pa valjda ,isli na integriranu
Vjerovatno covjek misli na integrisanu graficku. Jel?
Ma neka je samo izvadi još će sad pitati kako se vadi ili kako se gasi u biosu
bravo, sve se da rijesit cekicem i karcavidom (sarafciger)
Ako je integrisana na maticnu plocu onda je ne moze izvaditi. Samo je ugasiti u BIOS-u. A pretpostavljam da je o tome rijec.
na integriranu mislim
samo je u biosu iskljuci i to je to!
na integriranu mislim
Onda nema sta, ugasi je u BIOS-u.
Ma ja ne mislim na integrisanu ja mislim da on hoće da izvadi ovu što sad ima i ostane na integrisanoj i netreba čekičem
ok.hvala al imam problem xd...znaci ono kad restart komp moras stisnut F2 ili sta god vec i stavio sam pw,sad neznam koji je i nemogu uc u BIOS
Ako je integrisana na maticnu plocu onda je ne moze izvaditi. Samo je ugasiti u BIOS-u. A pretpostavljam da je o tome rijec.
Ma znam i ja da se nemože izvaditi nisam ja početnik u informatici ,ja sam samo mislio da on hoće da izvadi ovu iz pci utora ,trebao je nama napisati da hoće da isključi integriranu,
kupio sam agp karticu pa ocu da ugradim,da izvadim ovu staru i stavim novu
pw? lozinku?
edit: ma sto ti na kraju oces izvadit, staru karticu ili ovu "zaljepljenu" na maticu (integriranu)
ovu zalijepljenu..a neznam lozinku
imam tu neku intel R 82865G
hehe a cara, pa ti ni sam vise ne znas sta hoces, kako onda mi da znamo?
ako si kupio agp karticu, sto si namjeravao s njom? nju stavit umjesto ove inegrirane ili umjesto stare graficke koju imas u kompu?
ajde molim te objasni nam lijepo sto ti uistinu zelis?!
evo sad cu vam sve ispocetka rec....znaci kupio sam novu graficku agp,zelim da ugradim i ovu da izvadim,i meni je graficka na maticnoj integrirana i zelim je maknut ,da stavim ovu novu, pise mi u uputama da je moram onesposobit a nemogu uc u BIOS. Valjda sada razumijete
Ajme koliko strke. Pa BIOS je car svega
pa umjesto te integrirane ?
Znaci ako si kupio AGP karticu i hoces da je mijenjas onda si valjda i prije toga imao AGP karticu, a ona nije integrisana. Integrisana bi ti znacilo da je dio maticne ploce i da ne moze da se mijenja, ali ako ti zatreba mozes da je onesposobis tj. iskljucis.
ajme! znaci ti si kupio karticu da zamijenis onu na maticnoj (integriranu) sa tom koju si kupio, nekom agp?!
pa umjesto te integrirane ?
Prije svega da li si ti uopste siguran da imas AGP prikljucak na maticnoj ploci?
da,imam agp 8x
ne mogu vise...
Znaci ako si kupio AGP karticu i hoces da je mijenjas onda si valjda i prije toga imao AGP karticu, a ona nije integrisana. Integrisana bi ti znacilo da je dio maticne ploce i da ne moze da se mijenja, ali ako ti zatreba mozes da je onesposobis tj. iskljucis.
Čovijek je u jednom od svojih postova napomenuo da misli na intergriranu.
Znači da intergriranu treba isključit u BIOS-u.I umetnut novu samostalnu AGP grafu.
AUTORU:
Uzmi priručnik od matične i pogledaj u Opisu BIOS-a gdije se gasi intergrirka.
Ako nemaš priručnik onda bolje daj komp nekom drugom tko se razumije da ti isključi to smetalo.